שירשור הכרות בסגנון קצת שונה

misheani

New member
הנה.

http://www.youtube.com/watch?v=-ou-AV0LdRI http://www.youtube.com/watch?v=DU3a0JEk8fg

SheIIy

New member
מכירה ../images/Emo13.gif

איך קורין אלאל נראית שם שונה לחלוטין...

misheani

New member
אז מה, תמיד כיף לראות שוב :)

כן, וגם לא שומעים את גוון הקול המיוחד שלה.

SheIIy

New member
שמעתי פעם-פעמיים

מזה את יכולה להסיק שלא אהבתי... ואת?

misheani

New member
שונה מאוד מהמקור

אבל אהבתי. נותן לזה את הגוון האביתרי הייחודי, כמו הקאברים של טורי איימוס.

misheani

New member
הו, כל כך הרבה.

קודם כל, היא הוציאה אלבום בשם "strange little girls", שכולו קאברים. הרבה השירים המקוריים לא הכרתי קודם. יש לי אותו בסולסיק, כמו גם תיקיה עם הגירסאות המקוריות של השירים. הקאבר הכי מעולה שם זה ל enjoy the silence של דפש מוד- פשוט יצירת מופת על פני יצירת מופת. דבר שני, היא עשתה המון קאברים נפלאים בהופעות. לדעתי, הם הרבה יותר טובים מבאלבום הקאברים. מומלצים הקאברים לג'וני מיטשל, לאר.אי.אם ולlove song של הקיור. היא לא מאלה שמבצעים שיר כמו במקור- היא לוקחת אותו והופכת אותו לשלה. אצלי, בסולסיק, honey_be איז דה ניקניים. אבל מספיק גם לחפש בסולסיק או באימיול tori amos cover.

SheIIy

New member
מצחיק,

יש לי את strange little girls. שמעתי אותו כמה פעמים אבל הוא לא תפס אותי, אז ויתרתי. עכשיו אלך לנסות להקשיב שוב

misheani

New member
כפי שאמרתי,

אני חושבת שהקאברים מההופעות הרבה יותר טובים מהאלבום הזה (חוץ מדפש מוד). באלבום היא הכניסה עיבודים אלקטרוניים ואחרים משונים, שרק גורעים מהאיכויות הקוליות שלה. היא והפסנתר- זה מה שצריך (אם כי לשמוע אותה עם באס ברקע היה יכול להוסיף לאווירה הקודרת).

misheani

New member
ואל תשכחי את

angie של הסטונס ואת I'm on fire. בקיצור, תורידי את הקאברים שלה :)

מיץ פזי

New member
אחד השירים המדהימים..

בסוף כיתה ט' אני וידיד שלי (למדנו במגמת מוסיקה) לקחנו את עטור מצחך ועשינו לו עיבוד ל-4 קולות ושרנו אותו אני ועוד שלוש חברות, והוא בפסנתר (את הגרסה המלאה, של יוני רכטר). ביצענו אותו איזה 3 פעמים בסיומי שנה חובבנים שכאלו אבל זה היה מרגש מאוד :) שמעתי את הביצוע של אביתר בנאי. למי שמאוד אוהב את המקור אז קשה איתו. הוא בהחלט מכניס לו גוון משלו אבל זה קצת מוגזם.. לדעתי זה שיר שאסור להתעסק איתו יותר מדי..

DeepThoughts

New member
אז אני השירה השלישית פה

אממ 1 נולדתי בדימונה ומגיל 3 (21 שנה) אני גרה בבאר שבע 2 שירתתי בחיל הים באילת. ואני אוהבת לצלם ים, שקיעות בים, זריחות בים ובכלל לצלם תמונות של שמיים למיניהם. ולא הייתי באילת מאז השחרור ( 3וחצי שנים) 3 אני לא אוכלת: חומוס, חצילים, ריבה, פטריות, בשר לבן, פירות ים למיניהם ואני גם שומרת כשרות 4 אני גם לא יודעת לבלוע כדורים , אבל יש טכניקות אחרות 5 בגיל בית ספר יסודי למדתי קראטה ויש לי חגורה כתומה 6 למדתי שנה אחת גיטרה (לפני 10 שנים) ואני מצטערת שלא המשכתי אז 7 החבר שהיה לי בגן ובבית ספר יסודי, מתחתן עוד 3 שבועות ... 8 אני מכורה לסדרות טלביזיה ( ER שלוש עשרה עונות, סופרנוס 6 עונות ובעיקר CSI שבע עונות שראיתי ומחכה ל8..) עשיתי כמה סרטונים שקשורים גם 9 יצאתי לדייטים מאתרי הכרויות 10 יש לי מחר מבחן בחקב"ץ. עוד חודש (בעזרת השם) אני מסיימת את התואר...

livia

New member
../images/Emo194.gifניסיון

*אני בת 20 אבל למי שלא מכיר אותי אני ניראת בת 15 אפילו נתנו לי פעם 12 (חצופים). *אני מבולגנת ואין לי בעיה לחיות בבלאגן.למרות שזה מטריף לפעמים:) *אני חולה על ''פריקים'' שזאת אומרת שחגורות ניטים+שרשרת בצד וכל דבר שיש בו מתכת עושה לי את זה בטירוף אפילו מהויקן אצל בנים מפיל אותי ,נעליים גבוהות בכלל רררר. *אני חושבת שמדי צבא של בנים זה אחד מהדברים הסקסים ביותר עם נעליים צבאיות אדומות בעיקר, רובה ושרוך.לא משנה אם זה בן או בת רק תלוי אם זה יושב עליהם יפה:) *אני שונאת קולה וכל דבר שיש בו מוגז=לא טעים.סוריי אבל זה עושה תחושה מוזרה בלשון
*אני לא מפחדת בכלל מג'וקים ,לא אכפת לי להיות איתם באותו חדר.אבל אם אני אראה עכביש אלוהים אני יכנס ללחץ של ילדה בת 10. *אני מטורפת על עגבניות,אני לפעמים סתם מגרדת עגבניות ואוכלת את זה ככה,עגבניות שרי בכלל כמו במבה אני יכולה לאכול. *אחד מהדברים שאני מכורה אליהם ושהכי יכולים לעלות לי את המצב רוח ולהרגיע אותי זה דווקא OFFER NISSIM.כמה פעמים כשהייתי בדיכאון בצבא ופתאום היה את אחד מהשירים שלו פתאום הכל נהיה ורוד.פשוט מטורפת על הבן אדם!המוזיקה שלו גורמת לי להיות היפראקטיבית בטירוף. *אני מתופפת מחפשת מישהי שתבוא לנגן איתי!!!! *החלום שלי זה להיות בהופעה של RAMMSTEIN! דווקא נהנתי לעשות את זה

שמתי לב שפספסתי אותך קודם, ועכשיו חזרתי לקרוא

ואני רואה שהיחס שלך למשקאות מוגזים זהה לשלי, ושגם את כתבת על מדים (אבל משהו אחר)
גם אני אוכלת עגבניות ככה סתם, אבל לא נראה לי שזה מיוחד. מה שכן מיוחד הוא שאני פדופילית לגבי עגבניות - אני הכי אוהבת אותן כשהן עדיין קשות, וירוקות מבפנים
עכבישים אני דווקא אוהבת - הם תופסים את היתושים, וזה מאוד חשוב כי אני אלרגית לעקיצות

למעלה