../images/Emo6.gif טוב, אז רילקס. על פניו עד כה
הכל נראה 10. הכנתי את הפסטה -----ספגטי קצר--- 500 גרם וסיננתי. הוספתי לקערה את כל המרכיבים ב מ ד ו י ק. לא חרגתי בכלום,ע"מ שאוכל לדעת איפה שורש הבעיה. שמתי 3 קופסאות טונה עם שמן של ויליגר. התערבב נפלא. הטונה צבעה את הספגטי בצבע חום. החומרים מודגשים כולם בתערובת. יש ריח חזק של טונה באויר. הכנסתי לתנור ועכשיו מחכה.....לטעם...... נהייתי רעבה.
יש לך מזל שעשית משהו צמחוני. תתארי לך שהיית מכינה משהו מבשר
איך הייתי טועמת? מאכלי בשר החבר'ס במישפוחה, הם שקובעים את הסטנדרט ונותנים לי ציון.
טוב חמודה. אז עוד מעט יהיה צילום אחרי טעימה כמובן.ודווח טרי מהשטח. סבלנות אביסל'ה.