שירשור שבועות - פשטידות

baronm10

New member
יש לי גם במקרה את התמונה של הזיתים

והבצל הירוק
 

מלישמ

New member
מומלץ בחום!!!

העלית את המתכון בפורום השכן, נוסה בהצלחה, מומלץ בחום!!!
 

pirge

New member
גאיה, לא כלל כך הבנתי. מה בדיוק

קרה? האם זרקת? למה יצא נורא? אודה לך מאד אם תסבירי יותר ברור. השתלטה? תודה חמודה. משתדלת לעזור. יש לי כל החומרים בבית. אכין את הפשטידה,כדי שיהיה לי יותר ברור מה לא הצליח? דיווחים וצילומים בהמשך.
 
תודה יקירתי!

נדמה לי שחבילת ספגטיני שלמה, זה יותר מדי לפשטידה שלך. המון ספגטי שהשתלט על הפשטידה ולא הורגשו המרכיבים האחרים (גם לא התערבב טוב למרות שהקפדתי). לא יודעת מה קרה שם, מחכה בקוצר רוח לדיווחים והצילומים שלך... אה ובטח שלא זרקתי! בסה"כ לא יצא מוצלח במיוחד, אצלי אוכלים הכל כשרעבים, יש לי בבית בן זוג גרגרן ונער מתבגר בן 14
 

pirge

New member
../images/Emo6.gif טוב, אז רילקס. על פניו עד כה

הכל נראה 10. הכנתי את הפסטה -----ספגטי קצר--- 500 גרם וסיננתי. הוספתי לקערה את כל המרכיבים ב מ ד ו י ק. לא חרגתי בכלום,ע"מ שאוכל לדעת איפה שורש הבעיה. שמתי 3 קופסאות טונה עם שמן של ויליגר. התערבב נפלא. הטונה צבעה את הספגטי בצבע חום. החומרים מודגשים כולם בתערובת. יש ריח חזק של טונה באויר. הכנסתי לתנור ועכשיו מחכה.....לטעם...... נהייתי רעבה.
יש לך מזל שעשית משהו צמחוני. תתארי לך שהיית מכינה משהו מבשר
איך הייתי טועמת? מאכלי בשר החבר'ס במישפוחה, הם שקובעים את הסטנדרט ונותנים לי ציון.
טוב חמודה. אז עוד מעט יהיה צילום אחרי טעימה כמובן.ודווח טרי מהשטח. סבלנות אביסל'ה.
 
למעלה