שירשור שבועות - פשטידות

pirge

New member
בינתיים../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifמסניפה את הריח.../images/Emo13.gif

 
רגע, רגע, מי אמר שהבעיה אצלך ../images/Emo6.gif

באיזה פסטה השתמשת? הספגטיני דקים מאוד ואולי בחבילה של 500 גרם ספגטיני יש יותר נפח. יש לי הרגשה שכאן הבעיה, יצא לי המון ספגטי. אין לי ספק שהריחות אצלך מעוררים את כל הבלוטות
 

pirge

New member
חהחהחהחהחה. ספגטי רגיל, אבל

קצר, לא ארוך. שמתי את כל ה-500 גרם. המאפה מילא את התבנית עד למעלה. תבנית 27X33 גבוהה. כיוון שהמתכון כמו שכתבתי מאד ישן, רצוי ונכון היה להכין אותו שוב. נראה לי שהרווחנו אחלה ארוחת צהריים.
הכנתי גם בלילת גרגרי חומוס ותפוח אדמה לטיגון לביבות. מקווה שיצא טעים. בינתיים??????קחי
 

pirge

New member
יצאה מהתנור. נטעמה. מ ע ו ל ה../images/Emo6.gif

יש טעם של הכל. של גבינות וטונה ואטריות ויאמי. נראה לי שילדים יאהבו אותה מאד. עכשיו,כולם ירוצו להכין אותה...חהחהחהחהחהחה. שולחת תמונה להסניפה. גאיה, את מוזמנת
 
התעלפתי מהריח ../images/Emo193.gif

אויש איזה תמונה הורסת. כולי ריר. טוב עכשיו הכל ברור! ופירגל'ה - רגע של איטלקית - לא קוראים לזה מקרוני ולא ספגטי קוראים לזה פסטה פנה
 

pirge

New member
טוב ממוש. מרוב הכנות פתאום אני לא

מוצאת את המתכון. רוצה לצרף אותו? אולי כדאי לכתוב בשורה של הספגטי להשתמש בפסטה פנה? מה דעתך?
 
אופססססססססס

פשטידת פסטה גבינה וטונה מהירה / pirge מכינים 500 גרם פסטה (פנה) לפי ההוראות. מסננים. מערבבים את הפסטה בקערה עם חצי כוס שמנת מתוקה ---או חלב מוסיפים לקערה: 4 ביצים 2 כפות שמן 2 קופסאות טונה עם השמן---אפשר 3 קופסאות (לא לפורר) ישר מהקופסאות. 1/2 גביע גבינת קוטג', 1 1/2 כוסות גבינה צהובה מגוררת 3 כפות גבינה לבנה שיש בבית---- 5% או 9% 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת מלח פלפל שחור. מערבבים הכל ביחד . משמנים תבנית פיירקס או אחרת----מפזרים גם 2 כפות פירורי לחם. יוצקים את הבלילה ומיישרים. מפזרים מעל לפשטידה עוד גבינה צהובה מגוררת. לא חובה. אופים שעה בחום 180 מעלות עד צבע חום זהבהב מקור: עצמי
 

אלהלי

New member
סליחה שאני מתערבת לכן..

אבל רצוי להחליף את השמן של הטונה בשמן זית.. כי האכות של השמן טונה היא בעעע לא רצויה למאכל(אלה אם היא באה מהקופסאות של עשרה שקלים לקופסא) וכמובן שגם אני אנסה את הפשטידה..
 
צודקת!

אפשר לסנן את השמן ולהוסיף שמן קנולה או שמנ"ז. ומה שלומך? טוב לראות אותך כאן! הכנתי את התבשיל שהמלצת ויצא לי דייסתי אבל טעים! ככה זה צריך להיות?
 

אלהלי

New member
כשנועה הכינה אז לא !!

אצלי תמיד פדיחות עם האורז המלא.. אני חושבת שכדאי להוסיף את גרגירי החומוס רק בסוף ולא לכל אורך בישול האורז.. בכל מקרה מעט דביק זה בטוח יצא בגלל הדבש
 
כן, של נועה והאורז יצא לי נהדר עד

שהוספתי דבש ובישלתי שעה. לדעתי לא צריך שעת בישול עם הדבש אם האורז מוכן. בכל מקרה, מאוד אהבנו את הטעם, מאוד מיוחד. אורז מלא בישלתי עפ"י המלצות שקיבלתי - השריתי את האורז כל הלילה והוספתי אורז בסוף הבישול ויצא לי נהדר!
 

pirge

New member
צודקת אלהלי, אני משנה את המתכון מיד

תודה על ההערות וההארה. חןחן.
 

מיצי33

New member
סליחה על ההתפרצות

רק לשם השכלה כללית מה זה פסטה פנה האם תוכלו לצלם את המוצר? תודה
 

pirge

New member
לביבות גרגרי חומוס ותפוחי אדמה

לביבות גרגרי חומוס ותפוחי אדמה מקור:פירגה כמות ל-12 לביבות גדולות או 20 קטנות. הכנתי גדולות. חומרים: כוס וחצי גרגרי חומוס מבושלים -קצוצים במג'ימיקס להעביר לקערה ולהוסיף: 2 תפוחי אדמה קלופים ומגוררים על מגררת גסה 2 ביצים 4\1 כוס קמח רגיל 2\1 כוס פטרוזיליה טריה קצוצה פפריקה, מלח, פלפל שחור לטעם. מטגנים לביבה אחת ובמידה וצריך מוסיפים עןד כף או שתיים קמח. ממשיכים לטגן את כל הללביבות מ-2 הצדדים עד להשחמה. למעשה, תבלינים תוסיפו כל אחד וטעמו. תהנו.
 
למעלה