שירשור שבועות - פשטידות

אדזה

New member
מג'דרה

אני עוקבת בפורום אחרי המאכלים הנהדרים שלכם ונהנית כל פעם מחדש,אני רוצה לבקש מתכון של מג'דרה אבל עם אורז מלא אם אפשר,טעמתי זאת אצל קרובת משפחה וזה היה מאד טעים אבל היא לא רצתה לתת לי את המתכון.אני חושבת שזה היה עם אורז מלא ואולי לא , בא לי פשוט להפתיע אותה.תודה מראש

pirge

New member
אדזה, יש לי מג'דרה עדשים ובורגול

מיוחדת וטעימה מאד. מומלצת בחום. מג'דרה מעדשים ובורגול 2 כוסות עדשים ירוקים 2 כוסות בורגול ע ב ה 7 בצלים גדולים חצויים ופרוסים 5 כפות שמן זית 7 כוסות מים קרים מלח: פלפל שחור: קינמון: כמון: לבשל את העדשים הנקיים ב-7 כוסות מים כ-35 דקות. לא מכוסה. על להבה בינונית ולא גבוהה. להוסיף את הבורגול ואם חסר מים להוסיף רק עד לגובה התבשיל לתבל. תטבלו איך שאתם רוצים. לבשל מכוסה חלקית עוד 10 דקות עד שרך. ואין כבר מים. לטגן בשמן הזית את הבצלים לצבע חום. להוסיף לסיר ולטעום. לשפר טעם. טעמתי ונדלקתי –אצל חברה מראש-פנה.

אדזה

New member
פירגה

תודה לך שוב,קונה מחר דחוף את המצרכים ומאמצת את המתכון.

בז בעיר

New member
פירגה, אני מכינה מחר את הלביבות!

הן מזכירות לי אוכל הודי, שילוב של חומוס ותפוחי אדמה. נראה לי אפילו שאני אוסיף כורכום בשביל הצבע. רק שאלה אחת לגבי המדידה של החומוס (סליחה
)- את מודדת כוס וחצי חומוס לפני ההשרייה והבישול או אחריו?

pirge

New member
בז לשים לב שיש 2 עוגות שמרים שנתתי

אחד קריספי ואחד רב-שימושי.

pirge

New member
בז בעיר, המידה של החומוס אחרי בישול

מקווה שתאהבי. בבק
שה.

pirge

New member
הלביבות האלה נהדרות עם טחינה מתו

מתובלת. יאמי. מוסיף המון.

דנייאלה

New member
התמוגגתי מלקרוא את השירשור!

פירגה- כל הכבוד
ממש להכין את התבשיל במיוחד לבדוק היכן אולי הטעות? מה אומר? רק
וקציצות החומוס נראות נהדר. העתקתי אותן לעשייה מתישהו. כל כך פשוט להכנה, ונראה טעים.

pirge

New member
../images/Emo6.gifשמחתי ששמת לב והתייחסת.בכל

אופן, כבר הכנתי לנו צהריים טעים. לפשטידה כזו רק סלט. מפוצצת .ממלאת חבל"ז.

effyba

New member
איזה מתכונים נפלאים "התגנבו" לתוך

השרשור הזה...

pirge

New member
ברור, לא מרימה ידיים בקלי קלות

חייבת לחקור ולפשפש. אבל כמובן, שיש גם ענין של טעם וריח. כבר אמרנו,לא? גאיה כתבה,יצא נורא..ואני התמוגגתי מכל ביססססס.
ערב נפלא לך ולכולם

פ י ר ג ה הכל בזכותך!!!

עכשיו אני אחרי "על האש" עם זוג חברים ועשיתי כקינוח את הבאווריה שלך ואת עוגת התפוחים, ומה אני אגיד לך... אני ניצחתי... אני ניצחתי... ווי ווי ווי כמה מחמאות קצרתי, והקרדיט ישירות אליך! כל הכבוד. ותודה.

למעלה