מאפה כרובית בגבינות
13:44 | 04/04/06 פשטידת כרובית בטוב טעם ו pirge ו פשטידת כרובית עשירה בגבינות ------ מומלץ. לפני שמתחילים--- מכניסים לקערה ג ד ו ל ה את הכרובית. מוסיפים כוס מים מהברז --מכסים בנילון ---מכניסים למיקרו ומפעילים ל-10 דקות. מוציאים מהמיקרו ומסננים. חותכים את הכרובית לפרחים יותר קטנים .אישית, אוהבת פרחים די גדולים. כל אחד יכול לחתוך כמו שהוא אוהב. מכניסים את הכרובית לקערה גדולה. להוסיף לקערה: 2 בצלים חצויים ופרוסים - מטוגנים ב-3 כפות שמן קנולה. 5 ביצים טרופות מעט במזלג. כוס קמח רגיל 2 כפות פירורי לחם 2\1 שקית אבקת אפיה רבע כוס שמן - אפשר פחות. להוסיף גם : 100 150 גרם גבינה צהובה מגוררת-איזה שאתם רוצים. להוסיף גם: חבילה גבינה "טוב טעם" מפוררת . או "פטינה" 200 גרם. להוסיף קורט אגוז מוסקט, מלח,פלפל שחור ופפריקה אדומה מתוקה. בוחשים בעדינות ----------- טועמים ומשפרים טעם. אופים בחום 175 מעלות כ-45 דקות או עד לצבע זהוב חומי. לאפות בתבנית עגולה גדולה משומנת או מלבנית. 31X27עמוקה. תוסיפו 2 כפות פירורי לחם על התבנית המשומנת, ואז תיצקו את הבלילה. תהנו.