זאת זכות שלי מכיוון..
שכשאני טסה אני לא מפריעה לך כשאת טסה עם ילדים שאת לא יכולה לגרום להם להפסיק להפריע, את מפריעה לי זה ההבדל ואנחנו לא מדברים על ענין הבריאות כי סיגריה גם אם לא היתה פוגעת בבריאות, עדיין היתה מסריחה ומלכלכת האם היית מוכנה לבלות ליד מישהו שמסריח ומלכלך במשך 12 שעות? המטוס הוא שטח משותף ולכן יש לי זכות להיות שם בדיוק כמו לך, אבל אין לי זכות להפריע לך בדיוק כמו שלך אין זכות להפריע לי לילד שלך מותר להסתובב אבל את כאמא שלו צריכה לדאוג שהוא לא יפריע לאחרים - דמוקרטיה פרושה שאדם חופשי לעשות מה שהוא רוצה כל זמן שהוא לא פוגע באחרים כשאדם נכנס למחויבות, אם זה ילד ואם זה כלב, הוא בראש צלול נכנס לאחריות, שאולי חלקה לא נעימה לו, אבל הוא עושה את זה מרצונו החופשי אם אני מביאה כלב הביתה אני מתחייבת לנקות אחריו כדי שהציבור לא יסבול אם אני מביאה ילד הביתה אני מתחייבת לנקות אחריו ( או להשתיק) כדי שהציבור לא יסבול האם תגידי לאנשים ששונאים כלבים שלא יצאו לרחוב כי יש צואה של כלבים מפוזרת בגלל שהבעלים לא אספו או שתגידי לבעלים לאסוף אחרי הכלב? ואם לבעלים יש כאבי גב שמונעים ממנו לאסוף, האם זה נותן להם זכות לא לנקות אחרי הכלב שלהם? האם לא תגידי להם "אם אתה לא מסוגל לנקות אחרי הכלב שלך, אל תגדל כלב?"