טושה תדברי מהשכל שלך
תנסי לדבר מהשכל שלך ולא מהרגש, הרצון להביא צאצאיים זה יסוד קיומו של האנושות כולה, גם בעל חי מרגיש צורך להביא צאצאיים לעולם, אני מכבד את הגברים והנשים שלא רוצות ילדים, זה לגיטימי, זה זכותן, ואין לי שום בעיה עם גברים ונשים כאלה. הבעיה מתחילה שהאישה הרתה כתוצאה מפנצ'ר, (ובואי לא נתמקד דווקא בהריון כתוצאה מאונס) האם המדינה צריכה להישתתף בפנצ'ר שלה? לדעתי-לא. אני לא שולל מימך זכות אנושית בסיסית שלך, כי אני ודיעותי לא טובות יותר מימך ומדיעותיך, אבל גם הפוך לא... האחריות לגבי הריון בטעות היא על הגבר ועל האישה. אבל מידת האחריות על האישה הרבה יותר מהגבר! (ואני לא פוטר את הגבר מאחריות) אם נחלק באחוזים את מידת האחריות אז 20 אחוז על הגבר ו80 אחוז על האישה. אבל שניהם אחראים על מעשי ידיהם. האישה יודעת שבמקרה של טעות היא זאת שתישא עובר בתוכה, צריכה להגן ולשמור על עצמה יותר מאשר הגבר (שנוהג בחוסר הגינות ובטיפשות) שיודע שמבחינה פיזית בכל מיקרה הוא לא יצא עם יצור חי בתוכו... כשאת יודעת שאת תיפגעי מכל דבר שהוא בעולם,את צריכה לעשות את כל מה שאת יכולה כדי לא להיפגע! וכרגע במצב שהאישה נתונה בו,הגבר עימו קיימה יחסי מין ללא אמצעי הגנה הוא "פגע רע" הוא מנסה לפגוע בה! ולכן היא צריכה לקחת את המושכות לידיים שלה. ולהגיד לו: סטופ!