שרשור הפרק השבועי

spoop

New member
אפרופו עובד...

נכון שהוא דומה לבן מפליסטי? שימו לב:

limors2

Active member
התמונה הזאת לא כלכך..../images/Emo54.gif

אבל הוא באמת מזכיר אותו קצת....

connex

Active member
משהו שמאד צרם לי בפרק

היו יותר מידי תקריבים על הכיפה הכתומה של עובד והמשפט המפורסם יהודי לא מגרש יהודי. זה לא סוד שעובד הוא בנו של מיכאל בן חורין שהשתתף בפולסא דנורא על ראש הממשלה. מדוע בתוכנית ריאלטי שהיא מעין מפלט מכל התוכניות הפוליטיות אני צריך להיות חשוף לזה וכרגע לא משנה אם אני בעד התנתקות או נגד

הוא יתלבש איך שהוא רוצה

כבר כתבתי את זה אבל לא משנה (למעלה) הוא לא צריך לשים על אף אחד פס לא נאה לכם אל תסתכלו ככה בא לו וככה זה יהיה

ושיהודית בסבב ההצלה

קשרה סרט כתום לתיק שלה והצמידים על היד והקריבו את המצלמה זה לא צרם לך? אז תעשי טובה שתיקה יפה לחכמים קל וחומר לטיפשים.. את אומרת את זה רק בגלל שאת יודעת שהוא הבן של מיכאל בן חורין

eitanet69

New member
עובד

עובד גדול מכולם. גם פיזית גם מנטלית ונפשית וגם ביחס המדהים שלו כלפי ז'ניה.

RedDevil17

New member
איך אתם מסוגלים לאהוב את ז'ניה?

כל ההתנהגות שלה פשוט דוחה אותי. ולאור סיפורי החיבה של עובד לראשי-ממשלה מדממים, הוא לא יהיה הפייבוריט שלי גם-כן...

238

New member
ס-ל-י-ח-ה?

בס"ד 'ולאור סיפורי החיבה של עובד לראשי-ממשלה מדממים, הוא לא יהיה הפייבוריט שלי גם-כן...' איזה סיפורי חיבה בדיוק?מה אמור להביע הגועל נפש הזה?אז עובד מתנגד להתנתקות ויש לו כיפה כתומה,נו אז?

bnitribe

New member
../images/Emo88.gifהבקורת שלי על סוף הדרך../images/Emo44.gif

קודם כל חייבים לציין שהיה אתמול פרק מעולה ששיך לגמר! עכשיו למשימה של הבריכה: לפי דעתי זה ממש ממש ממש משימה מכשילה מהמון סיבות ואני אמנה 2: 1-כל הקונספט שזוג צריך לחכות לזוג השני זה מפגר,כי תארו לכם יש זוג אחד שמעל כולם ומוביך בכמה שעות על המתמודד שאחריו...למה שיחכה?מה הוא אשם?זה בהחלט דבר גרוע. 2-המיוחד במשימה הזו,בניגוד לקרב כדור-המים שהיה בסבב ה3-היא שהמשימה הזו דורשת כוח ענננננקק!!ולכן זה לא כוחות,זה לא פייר,כי אחרי שלימור ואריאל איבדו המון כוח בקרב ה1 הם לא יוכלו לחזור על אותו כח בקרב ה2. הכוח שלהם נגמר.!! ושלא נדבר על הקרב ה3 שזה בכלל בכלל לא היה להם טיפה של אנרגיה וכוח אחרי שני קרבות מתישים.(עובדה-שבקרב ה1 הוא היה הכי צמוד.) אני בטווח שאם לימור ואריאל היו מנסחים וז'ניה ועובד היו מחכים לזוג הבא,אז כמעט בטוח שהם היו מפסידים לכל זוג שהיה מגיע רענן עם כוח חדש למשימה. חוץ מזה,בלי קשר,שמאז שלימור עזבה התוכנית נהיתה עם מתמודדים משעעמם=\

LiRs Lullaby

New member
וואלה יופי שלא העתקת ממני תגובה

יש גם ת'קטע שבמשימה הזאת, בניגוד למשימות אחרות אין דרך לדעת מי ינצח. זתומרת, כשראיתי את הסבב הראשון ואת איך שעובד ואריאל הזיזו קצת כל פעם פשוט תהיתי כמה זמן הם יוכלו להמשיך. ואז אלי אילדיס מקריין שהדרך היחידה לסיים את זה היא אם אחד מהזוגות יפרוש. כמה לא הוגן. הם צריכים לתת משימות שבהן יש גבול מסויים וסוף נראה לעין, ולא שאחד מהמתמודדים ירגיש שהוא נשבר. אם אריאל לא היה נשבר קצת לפני הסוף , הם היו ממשיכים עד עילפון, הם נראו מאוד מאוד נחושים. משימה בעייתית בהחלט. לתשומת לבם של המפיקים.

היה אחלה פרק../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אמילי ורותי - מעצבנות טיפה,הן חושבות שהן חכמות , אבל לפי התוכנית הבאה נראה אותן בוכות/צועקות.. ישאל ואוהד-לא מפריעים לי, הם די בסדר. ג'ניה ועובד- הם הפייבורטים עליי עוד מהסבב השלישי.. הם חמודים
לימור ואריאל- לא אהבתי אותם, אבל המשימה ראש בראש באמת די דפקה אותם. המשימות ראש בראש הן לא פייר..
..

elosh91

New member
../images/Emo140.gifבבקשה...

לא ראיתי אתמול אז מישהו בבקשה יכול לרשום לי מי הגיע באיזה מקום...

למעלה