שרשור חדש ל"אין יאוש בעולם"

tamarhp

New member
מתחמקת???

הלוו?? איז אני בודי הום?? כל השירשור מדבר על זה!!! דוגמה קטנה לרענון הזיכרון... שחיטת פרות?

זה ששינוי עושה מה שהבטיחה...

לבוחריה, על זה לגמרי אין ויכוח! לגבי "טובת העם"... ברוך השם, 15 מנדטים הם עדיין לא כל העם, ומלבד זאת, תמיד יש בחירות חדשות, ואין לי ספק ששינוי תיפול! בסופו של דבר הקולות של בוחריה יחזרו למרצ ובעיקר למערך.

נחיה ונראה

רבים מבני הנוער של ימינו, שלא בחרו בבחירות האחרונות, וכן יבחרו בבחירות הבאות, תומכים בשינוי.

tamarhp

New member
"רבים מבני הנוער"

אתה כל כך גדול שאתה תופס כמה אחוזים מהם?

סקרים

לפני הבחירות האחרונות היו סקרים במספר בתי ספר והתוצאות דברו בעד עצמן. אז נכון שלליכוד היו עדין הכי הרבה תומכים בקרב בני הנוער, אבל לשינוי היו יותר תומכים מאשר לעבודה.

tamarhp

New member
כבר סיכמנו

שאנחנו צריכות להגיד אותו דבר, או לפחות להשלים אחת את השניה.. לא?

lala897

New member
כל הענין של התמימות זה

שאתה לא מפעיל את שיקול דעתך ההגיוני- אני חייבת לציין , כדי להבחין אילו דברים הם בעלי בסיס ואילו לא. כמו הסיפור שאמרת שלדתיים אין הוכחות לדת בגלל שתי רבנים מפוקפקים ששמעת בטלויוזיה ולא מצא חן בעיניך. אתה מבין? כדי למצוא אם משהו אמיתי או לא צריך ללכת לאנשים רציניים ולשמוע מהם. כנ"ל בקשר לנושא של הסקרים. תאמין לי לא מענין אותי אם בני נוער כמוך מצביעים לשינוי או לא ואני גם לא יודעת. אני רק מקוה שיום אחד כמה אנשים יפקחו את העיניים שלהם.

נכון, סקר הוא חסר בסיס

אני לא מאמין איזה שטויות יוצאות מפיך...סליחה מאצבעותיך. "כמו הסיפור שאמרת שלדתיים אין הוכחות לדת בגלל שתי רבנים מפוקפקים ששמעת בטלויוזיה ולא מצא חן בעיניך"- את בכלל קוראת מה את כותבת? מה זאת אומרת אין הוכחות לדת? דת קיימת, את זה רואים. מה שאני אומר זה שאין הוכחות לקיומו של אלוהים. ומה הקשר לאיזה שני רבנים ששמעתי בטלויזיה(משהו שמעולם לא קרה ד"א. אולי התכוונת לרדיו.)? זה שזה לא מעניין אותך, זה לא אומר שזה חסר בסיס, אז בבקשה אל תזרקי הערות בומבסטיות בלי שתהיה להן תמיכה עובדתית כלשהי. כמו שאת מקווה "שיום אחד כמה אנשים יפקחו את העיניים שלהם" לגבי תומכי שינוי, כך אני מקווה לגבי החרדים.

lala897

New member
חסר בסיס?

אז למה הבאת אותו כהוכחה? לא משנה לא נמשיך להתוכח על זה. רדיו טלויזיה מה זה משנה?? התכונתי הוכחות לקיום האלוקים. אל תתפוש אותי על כל מילה טוב? לא אמרתי שזה שזה לא מענין אותי זה אומר שזה חסר בסיס נכון? אין לי בעיה עם התקוות שלך. סבבה.

זה נאמר באירוניה, למען השם!

כן זה מה שהחרדים תמיד אומרים לך- לך אל ההוא שם, הוא יגיד לך. אתה הולך אל ההוא שם, והוא אומר לך, לא אני לא יכול להגיד לך, לך אל ההוא שם וכן הלאה.

למעלה