שרשור חדש ל"אין יאוש בעולם"

מתנדב

New member
דבר אחד אני יודע בטוח במליון אחוז..

שאם חברי ש"ס או אגודת ישראל היו מצביעים פעמיים, המדינה הייתה ר ו ע ש ת, ראיתי בעיתון השבוע את התשובה שהשר פורז ענה על ההצבעה הכפולה, ואני כותב מילה במילה מה שכתוב בעיתון השר אברהם פורז אמר בתגובה לדו"ח כי "עדיין לא התרגלתי לכך שאני שר, המקומות עדיין לא ברורים לי, לכן לחצתי על הכפתורים שליד הכסא שלי, נראה לי זניח להודיע על כך ליו"ר הכנסת", עד כאן הייתה תשובתו ממה שכתוב בעיתון... תנסו להבין את התירוץ של השר, הוא עדיין לא התרגל שהוא שר, כמה זמן הוא כבר שר?, והכי מצחיק הוא, שהשר אומר שהמקומות עדיין לא ברורים לו, לכן הוא לחץ על הכפתורים, שליד הכסא שלו, הוי אומר שהמקומות לא ברורים לו, אז איך הוא יודע שהוא לחץ על הכפתורים שליד הכסא שלו?, הרי המקומות לא ברורים לו? ואני רק מנסה לחשוב אם התשובה הזאת הייתה ניתנת ע"י אדם חרדי, כל המדינה הייתה מלגלגלת עליו....

יחסית "לשר שעדיין לא התרגל

להיות שר" הוא פעיל מאוד, הייתי אומרת. וכן, אתה צודק, אני אפילו לא רוצה לדמיין מה היו עושים אם מישהו ממפלגת ש"ס היה נוהג כמו פורז. אבל, אתה הרי יודע... האמת תמיד יוצאת לאור! ולשקר אין רגליים, ובסופו של דבר כולם יראו את השקר של כל חברי שינוי, לא רק של פורז!

המדינה רעשה מאוד

ראיתי את ההצבעה הזאת בשידור ישיר ותאמין לי, גם בלי זה הכנסת שלנו נראת כמו שוק או גן חיות, תבחר בעצמך. בכל מקרה אחרי ההצבעה הכפולה כולם החלו לצעוק והכל עד שאפילו י"ור הכנסת עזב את האולם. פורז הצביע פעמיים? ומהליכוד הצביעו 3 חברי כנסת פעמיים, אז? הליכוד הם גם שקרנים מנוולים?

masorti

New member
יש לי הצעה...

תועבר הצעת חוק שכל אלו שהצביעו הצבעה כפולה - רואים אותם כאילו התפטרו מהכנסת (ומהממשלה). גם פורז וגם שלושת הליכודניקים יועפו הביתה. סגרנו עיסקה?

לא...

1)זה עונש חמור מדי. 2)הצעת חוק לא פועלת על מקרים שקרו בעבר. 3)אני לא אתמוך בפיטורים של שר פנים של שינוי, כי אני תומך שינוי, אלא אם כן הוא יבצע פשע חמור(ד"א הועבר חוק שהוצע ע"י ח"כ של שינוי שאומר שאנשים שביצעו עבירה שבגינה ישבו במאסר בפועל למשך יותר מ-3 חודשים לא יכולים לשבת בכנסת או ברשויות המקומיות).

בעד הצעתו של מסורתי...

ואני לא מבינה את הנסיך... האם לרמות בהצבעה לא נראה בעינייך חמור? האם זה לא מעיד על אופיו של אדם שאמור לייצג את העם הזה? אהה, נכון,פורז ממפלגת שינוי, בו לא נוגעים!

אוי באמת...

אם זה לא היה מישהו משינוי לא היית מתרעמת ככה. את תקועה על זה ששינוי רוצה לפגוע בציבור החרדי שזה מסנוור אותך ואת רואה כל פעולה שלהם כפעולה נגד הציבור החרדי. כן, זה חמור. אם זה יקרה שנית אז צריך להעיף את המבצע מהכנסת. כיוון שמה שקרה היה תקדימי ולא מקרה של אדם בודד, מה גם שלכולם היה הסבר כלשהו(אני לא אומר שהוא היה מוצדק), הפעם יש לוותר, אולי לקנוס או משהו, אבל שזה יהווה כוח מרתיע למעשים דומים בעתיד.

וזה אביר ולא נסיך...

למה אנשים כל הזמן אומרים נסיך במקום אביר?

מה אני יכול לומר מלבד שהקב"ה פישל

ראיתי שחיטת פרות בטלויזיה, וזה מחזה לא נעים. הפרה נשארת בחיים דקות שלמות כשצווארה חתוך...
.

haimw32

New member
מתי תבינו דבר אחד שינוי עושה את....

שינוי עושה את מה שהבוחרים שלה רוצים וזה המטרה של המפלגה ,אחד יקרא לזה גזענות שני יקרא לזה לטובת העם .בגלל זה לאחר שקיבלו את הכח מהציבור ,הם פשוט התחילו לשם שינוי לקיים את ההבטחות שנתנו זה כמו שאך שש"ס או אגודת ישראל נבחרה ישר התחילו לפעול לטובת הציבור שלהם כך שינוי גם.

masorti

New member
אתה ו- Vdramus משעשעים..

חיים מסביר שאין שום הבדל בין שינוי לש"ס, ואתם תומכים בכך בהתלהבות.

כנראה לא הבנת

מה שהוא אמר זה שהמפלגה עושה מה שתומכיה מצפים ממנה. לא ידעתי שתומכי ש"ס ושינוי דורשים את אותו הדבר...

masorti

New member
אתה הוא זה שלא מבין.

הסבירו לך ששינוי הם בדיוק כמו ש"ס. שתי מפלגות סקטוריאליות שדואגות לאינטרסים של בוחריהן. אז חלאס עם הקשקושים שאלה "דואגים לכולם" ואלה "גזענים". והמשעשע הוא שאתה תמכת בהתלהבות בטענה הזו.

אף אחד לא אמר ששינוי דואגת לכולם

וש"ס כן גזענית. היא פוגעת בזכויות האזרח. וכן, אני תומך בהתלהבות בטענה הזאת שאתה מסרב להבין, שכל מפלגה דואגת לאינטרסים של בוחריה, כי אני בטוח שהן לא רוצות לאבד את התמיכה לשהם, אתה לא חושב כך?
.

למעלה