** שרשור לילה - היום ה-94 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רימון2024

Well-known member
אבל אחרי כל הראיונות האלה... לא הפסיקה לעקוץ וללכלך, עידן מצידו לא הוציא מילה מאז שיצאה. הוא סימס לה שיצאה, כנראה לחזק אותה אבל הוא לא היה בראש שלה, רק פרסום היה בראש שלה. מעניין איך התמונה הגיעה לסוויסה.
זה נראה שהם באמצע שיחה אבל לא מעבר. לא היה שנראה התרגשות במפגש מעבר לחיוך הדבילי של אמילי
היא הייתה ילדה קקה ותשאר ילדה קקה

היא הולכת לסחוט את עניין עידן - שילה עד הסוף

svtar25

Well-known member
סוויסה העלה תמונות ראשונות של עידן ואמילי נפגשים. זה היה ברור שהם יפגשו ויעשו שיחה. אולי זה קשור לעינב שהיתה אצלה ואיכשהוא גישרה שיסגרו סיפור בטוב. לא נראה לי שיהיה המשך למפגש הזה.
מעניין איך זה הגיע לסוויסה, זה נראה שהם ברכב או מול מחשב
הם ברכב, על המפגש עם עינב כולם ידעו, עינב העלתה טיקטוקים וסטורי. אולי אתם צודקים שעינב עשתה גישור. הוא כותב שהלכו למסעדה, יש מסעדה בארץ שהם יכולים לשבת בה בלי שמישהו יפריע להם?

קבצים מצורפים

• IMG_20240903_224457.jpg
    IMG_20240903_224457.jpg
    KB 345.9 · צפיות: 23

KAPSULA1

Well-known member
הם ברכב, על המפגש עם עינב כולם ידעו, עינב העלתה טיקטוקים וסטורי. אולי אתם צודקים שעינב עשתה גישור. הוא כותב שהלכו למסעדה, יש מסעדה בארץ שהם יכולים לשבת בה בלי שמישהו יפריע להם?
מסעדת אמא קופר עם האוכל הקנוי. גם אוכל טוב וגם חברה טובה😀 רציתי לדעת מה את חושבת על המפגש. איך סטלה הסכימה לדבר הזה?

KAPSULA1

Well-known member
זה נראה שהם מופתעים, עצבניים שתפסו אותם. שה לא נראה משחק, נראה להם שהם ייצאו בחוץ ומישהו לא ידווח? אולי התוכי דיבר 😝 אולי עינב פלטה למישהו. זה ברור שאמילי נפגשה עם עידן אחרי שיחה עם עינב ואולי בעידודה

KAPSULA1

Well-known member
אם יוסי נתן להדר ולא לגאיה
אני ממחר הולך לכל מכשפה שאני מכיר כדי שהוא לא ינצח
אצלו הכל יכול להיות. להדר., לנועם אבל נראה לי יותר למלאני.
אולי זה שאסתריקה לא הזכירה את מלאני אתמול נתן לו להבין שהיא לא חזקה ולא בחבורה אז נתן לה. מה שבטוח לא נתן לפרידה

גליה 1211

Well-known member
אולי זה שאסתריקה לא הזכירה את מלאני אתמול נתן לו להבין שהיא לא חזקה ולא בחבורה אז נתן לה. מה שבטוח לא נתן לפרידה
מה הכוונה לא הזכירה את מלאני?

katy2022

Well-known member
חבר חרא. ההזדמנות היחידה שהייתה לו להחזיר טובה לפרידה
מקווה מאוד שפרידה הביאה לדי ג׳יי

רימון2024

Well-known member
חבר חרא. ההזדמנות היחידה שהייתה לו להחזיר טובה לפרידה
מקווה מאוד שפרידה הביאה לדי ג׳יי
באמת חרא של חבר
הוא ניצל אותה כול העונה
הכווין אותה עם מי לריב - עינב
הכווין אותה למי להתקרב - הדר
הכול לפי הצרכים שלו

יש לו חלק לא מבוטל בצניחה של פרידה בחלק השני של העונה

katy2022

Well-known member
באמת חרא של חבר
הוא ניצל אותה כול העונה
הכווין אותה עם מי לריב - עינב
הכווין אותה למי להתקרב - הדר
הכול לפי הצרכים שלו

יש לו חלק לא מבוטל בצניחה של פרידה בחלק השני של העונה
לא מסכימה שהיא צנחה…לסקרים אני לא מתיחסת ..יש שם זיופים
דווקא בחלק השני של העונה יש לה הרבה יותר נוכחות בפרקים…יש פרקים בתחילת העונה שהייתה מופיעה רק כמה דקות.
וזה לא קשור ליוסי או לדי ג׳יי…זה הכל עוז

רימון2024

Well-known member
לא מסכימה שהיא צנחה…לסקרים אני לא מתיחסת ..יש שם זיופים
דווקא בחלק השני של העונה יש לה הרבה יותר נוכחות בפרקים…יש פרקים בתחילת העונה שהייתה מופיעה רק כמה דקות.
וזה לא קשור ליוסי או לדי ג׳יי…זה הכל עוז
אני פחות מדברת על סקרים ויותר על תגובות ברשת ..
היא הפכה מדיירת סופר אהובה
לדיירת שנוייה במחלוקת שאיבדה מהקסם שהיה לה בהתחלה

אבל אני מסכימה, זה הכול בגלל עוז

KAPSULA1

Well-known member
וואו, איזה תמונה סוויסה העלה. מינימום בר רפאלי, אמילי מורידה את הראש למטה ועידן מרים יד שלא יצלמו או באמצע נהיגה ומפריעים להם.
מעניין מי הדליף את הידיעה וידע לאן לשלוח את הצלם למקום שהם נמצאים.
היה יותר מעניין שעידן יבוא לפגישה אצל אמא קופר והמשפחה ולצלם משם, יותר רייטינג מהאח

mariamma 86

Well-known member
וואו, איזה תמונה סוויסה העלה. מינימום בר רפאלי, אמילי מורידה את הראש למטה ועידן מרים יד שלא יצלמו או באמצע נהיגה ומפריעים להם.
היה יותר מעניין שעידן יבוא לפגישה אצל אמא קופר והמשפחה ולצלם משם, יותר רייטינג מהאח
במקום עידן הייתי חוסמת אותה בכל מקום
ושוכח את שמה
היא תעשה לו רק נזק

KAPSULA1

Well-known member
הוא חושב עם הז**
לא, לא. עידן כזה שידבר ויבהיר עניין עם כל אחד. גם עם אורית נפגש אחרי שהודחו וגם עם בן. חשוב לו להיות בטוב וגם עם הסיפור עם אמילי נסגר ידעתי שהוא יסגור אותו בטוב ולא ילכלך ולא ישנא. רק לא ברור לי מה לעזאזל גרם להם ללכת דווקא למסעדה שכל אחד יכול לדווח על זה. נפגשו בֶל אביב, יכול להיות שעינב הקפיצה אותה והם הלכו אליו ואז הם החליטו לצאת. בשלב כשה היו צריכים לעשות שיחה פרטית בלי קשר למה שיהיה ביניהם. אולי רוצים להראות לכולם שאין טינה והם בטוב

KAPSULA1

Well-known member
במקום עידן הייתי חוסמת אותה בכל מקום
ושוכח את שמה
היא תעשה לו רק נזק
היא כבר את הנזק עשתה בכל הראיונות. אולי הפגישה היא בכדי להקטין את החבבות ולהבהיר שהם יכולים לפרגן אחד לשני ולהיות בטוב. לא נראה לי זה הולך לזוגיות, בעיקר לפי הראיונות והתשובות שלה. נראה לי עינב סחבה אותה לתל אביב אחרי שהיתה אצלה והיא גישרה בינם שיעשו שיחה. אולי לא רצו לשבת לבד בשביל שלא יקרה משהו פיזי אז יצאו בחות, אבל למה למסעדה? היו צריכים ללכת לאיזה פארק או גינה בכדי שלא יציקו להם. מה שבטוח שמישהו הדליף שידע טיפה לצלם אותם. זה נראה לפי היד של עידן שמישהו מצלם אותו תוך כדי נהיגה ומפריע לו לנסוע

newhere333

Active member
הסוכנים שלהם

willing

Well-known member
נפגעי עבירה זכאים לתבוע פיצוי כספי מהפוגע בגין נזקים שגרם להם
לא מצאתי שום תביעה שקשורה לעוקץ עם השם של אור.
אם הוא נעקץ אמורה להיות תביעה כלשהי.

הוא איבד כסף מתמימות ונעקץ ואין תביעה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה