לא בטוח להדר. אולי למלאני. אצלו אי אפשר לדעת. בטוח שלפרידה לא נתן בשביל שלא תצבור עוד קולות מולו.אז הוא נתן להדר כי פחד שאף אחד לא יתן לה
אבל לא לקח בחשבון שגם לגאיה וגם לנועם לא יתנו?
והמצחיק פה שעוז יהפוך את המעשה שלו לכזה יפה ותואם לזה שהוא הכי טוב בבית ובלה בלה
לא נורא, חצי נחמה. תזכור שעד לפני יומיים כל הפרקים היו על אמילי.ואם זה לא מספיק לכם
מחר יש לנו לעבור את:
יהב בפרק
גמר ליוסי
עדן בן זקן
תהיו חזקים ותזכרו
בשבת זה נגמר
לי יש לעבור או לא את אור על מיוט לאחר עונה שלמה שהוא מפריע לי בהטפות שלו שלא באות מאהבה ובעיקר משעמם. את נועם "החמוד" שנמאס לי מהניג'וזים שלו מהחפירות הארכיאולוגיות ללא ממצאים, את המבטים למצלמות והבעות הזעם של "נפרטיטי" הפרעונית הזוממת והמערבבת. את דיג'יי שכבר מזמן לא דמות נחמדה אלא נחשף כאינפנטיל ושפך אור על הבעייתיות של פרידה. לא רואה שום בעיה כשיהב יראה על המסך ועדן בן זקן זה באמת לעבור אותה במיוחד לאחר הבחירה שלה... אין לי בעיה עם יוסי בגמר.ואם זה לא מספיק לכם
מחר יש לנו לעבור את:
יהב בפרק
גמר ליוסי
עדן בן זקן
תהיו חזקים ותזכרו
בשבת זה נגמר
נראה לך שזה צלם של סויסה?ערן סוויסה הצליח לעלות שני פוסטים של פאפרצי, על עידן ואמילי - מעקב! הלכו למסעדות דינור. לא יודעת איפה יש פחות מצלמות במסעדה הזאת או בבית האח?
טל מורד נפצע ברגלו הולך לבריאותה , גם שם פפראצי. האמת פציעה של טל מדאיגה אותי יותר מאשר הזוגיות של עידן ואמילי. עידן ואמילי יכולים לבקר את טל בבריאותה, על מנת לחסוך צלם לערן סוויסה?
ברור, במסעדה מילא כבר לתפוס אטתם אבל באוטו? אולי בכניסה למסעדה. איזה מסעדה הם בכלל יושבים? יש להם בלונים מעל הראש. אולי חוגג לה יום הולדת מאוחרתנראה לך שזה צלם של סויסה?
סתם אנשים אקראיים מצלמים ושולחים
חשבתי על זה אבל נראה לי בלונים של הזוג לפניהם, גיל 30 , אם אני לא טועה...ברור, במסעדה מילא כבר לתפוס אטתם אבל באוטו? אולי בכניסה למסעדה. איזה מסעדה הם בכלל יושבים? יש להם בלונים מעל הראש. אולי חוגג לה יום הולדת מאוחרת
תאכלס אמילי קיבלה כל מה שפרידה היתה רוצה. דייט במסעדה שווה, מפורסמת ובעיקר שזה מגיע עם פפארצי ותמונות שלקוחות מכוכבי הוליווד (יד על הפנים). בינתיים פרידה קיבלה עלה של נענע ולחתוך סלטערן סוויסה הצליח לעלות שני פוסטים של פאפרצי, על עידן ואמילי - מעקב! הלכו למסעדות דינור. לא יודעת איפה יש פחות מצלמות במסעדה הזאת או בבית האח?
טל מורד נפצע ברגלו הולך לבריאותה , גם שם פפראצי. האמת פציעה של טל מדאיגה אותי יותר מאשר הזוגיות של עידן ואמילי. עידן ואמילי יכולים לבקר את טל בבריאותה, על מנת לחסוך צלם לערן סוויסה?
מפורסמת כולה אשת יחץ שאמא סטלה שלחה כדי לצלם אותם ולשלוח לסיוסה בוא לא נגזיםתאכלס אמילי קיבלה כל מה שפרידה היתה רוצה. דייט במסעדה שווה, מפורסמת ובעיקר שזה מגיע עם פפארצי ותמונות שלקוחות מכוכבי הוליווד (יד על הפנים). בינתיים פרידה קיבלה עלה של נענע ולחתוך סלט
נכון מאוד, למרות כל השנאה ברשתות, אמילי מקבלת בדיוק מה שפרידה הייתה רוצה. סטלה פרסמה שיש כבר המשך, יש הסכמים חתומים, סביר להניח פרסומות, עוד כל מיני...היא הגיע היום ל100k באינסטגרם. נראה לי היא די מרוצה.תאכלס אמילי קיבלה כל מה שפרידה היתה רוצה. דייט במסעדה שווה, מפורסמת ובעיקר שזה מגיע עם פפארצי ותמונות שלקוחות מכוכבי הוליווד (יד על הפנים). בינתיים פרידה קיבלה עלה של נענע ולחתוך סלט
מה שאני צפיתי אפילו לא פעם אחת.אבל לא היתה שום תקשורת אפילו במפגש. רק ישבו לאכול עם כולם וזהו. שאר היום לא ניצפו באיזור אחד עם השני. כל אחד בפינה אחרת. מה, גם לו מותר יום אחד הפסקהלא צפיתי כל היום. כלום. אני אורחת כאן.
במטותא, אנשים טובים אמרו לי האם קרה משהו היום?
כמה פעמים אור לא נתן במה להדר ?
והקטע שגם אז לא יהיה אכפת להםרק כשיצאו הם יבינו איך שיחק בהם כל העונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.