** שרשור לילה - היום ה-94 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

katy2022

Well-known member
הוא בונה על זה שכל החברות התמימות שלו יבינו אותו…פוחד שנועם לא יבין

katy2022

Well-known member
שילה ומיכל נהיו אקסטרא נחמדים אחד לשני לאחרונה
שני אלה עוד מסוגלים לפצוח ברומן כדי להישאר😂

yoni564712

Well-known member
אז הוא נתן להדר כי פחד שאף אחד לא יתן לה
אבל לא לקח בחשבון שגם לגאיה וגם לנועם לא יתנו?

והמצחיק פה שעוז יהפוך את המעשה שלו לכזה יפה ותואם לזה שהוא הכי טוב בבית ובלה בלה

KAPSULA1

Well-known member
אז הוא נתן להדר כי פחד שאף אחד לא יתן לה
אבל לא לקח בחשבון שגם לגאיה וגם לנועם לא יתנו?

והמצחיק פה שעוז יהפוך את המעשה שלו לכזה יפה ותואם לזה שהוא הכי טוב בבית ובלה בלה
לא בטוח להדר. אולי למלאני. אצלו אי אפשר לדעת. בטוח שלפרידה לא נתן בשביל שלא תצבור עוד קולות מולו.

yoni564712

Well-known member
ואם זה לא מספיק לכם

מחר יש לנו לעבור את:
יהב בפרק
גמר ליוסי
עדן בן זקן

תהיו חזקים ותזכרו
בשבת זה נגמר

KAPSULA1

Well-known member
ואם זה לא מספיק לכם

מחר יש לנו לעבור את:
יהב בפרק
גמר ליוסי
עדן בן זקן

תהיו חזקים ותזכרו
בשבת זה נגמר
לא נורא, חצי נחמה. תזכור שעד לפני יומיים כל הפרקים היו על אמילי.
ובשבת סוך סוף הדחה.
מחר יהב... איף. פעם חמישית שהביאו אותו מאז שהודח. יותר מאשר שהיה בבית.
ושוב שאלה מאומטמת אם הוא והדר יהיו ביחד. מאיפה היא יודעת מה יהיה. היא תקועה עדיין בבית ומנותקת

KAPSULA1

Well-known member
יוסי מתחמק מכולם מאז שהיה בחדר האח. ממלאני, נועם ומהדר. לפרידה כבר הבהיר שבחר ״מטוב לב״. מעניין למי הוא נתן אֶ הקול שלו.

סטיריקון9

Well-known member
ואם זה לא מספיק לכם

מחר יש לנו לעבור את:
יהב בפרק
גמר ליוסי
עדן בן זקן

תהיו חזקים ותזכרו
בשבת זה נגמר
לי יש לעבור או לא את אור על מיוט לאחר עונה שלמה שהוא מפריע לי בהטפות שלו שלא באות מאהבה ובעיקר משעמם. את נועם "החמוד" שנמאס לי מהניג'וזים שלו מהחפירות הארכיאולוגיות ללא ממצאים, את המבטים למצלמות והבעות הזעם של "נפרטיטי" הפרעונית הזוממת והמערבבת. את דיג'יי שכבר מזמן לא דמות נחמדה אלא נחשף כאינפנטיל ושפך אור על הבעייתיות של פרידה. לא רואה שום בעיה כשיהב יראה על המסך ועדן בן זקן זה באמת לעבור אותה במיוחד לאחר הבחירה שלה... אין לי בעיה עם יוסי בגמר.

נערך לאחרונה ב:

willing

Well-known member
נמאס לשמוע את אור מרצה לדיירים על ללכת מאחורי המילים שלהם.
כמה בדיות יש בסיפור שלו. ממש שכתוב קורות חיים, גם מחוץ לבית וגם בבית כשהוא נותן לעצמו עדות אופי.
אני יודעת ששילה שחקן. אבל לא מבינה מה ההבדל בינו לבין אור מבחינת רמת אמינות מלבד זה שמאור מפחדים להתעסק איתו

willing

Well-known member
שיחה שלא היתה בחדר האח

יוסי: אין לי סיכוי. אני לא בולט, אני סתם כאן, רוצה לפרוש. לא אוהבים אותי בחוץ ואני לא מעניין
האח: אתה המצחיק של הבית. לא רב, מבשל, יש לך את השיחות המעניינות. אתה חביב הקהל, לך תצחיק אותם. תראה לאן הגעת
רק עוד קצת.
עפים עליך בחוץ יש לך קהל ענק. רק תעשה מדי פעם משהו להכנס לפרק, בשאר תנוח

צילום מסך 2024-09-03 233537.png

svtar25

Well-known member
ערן סוויסה הצליח לעלות שני פוסטים של פאפרצי, על עידן ואמילי - מעקב! הלכו למסעדות דינור. לא יודעת איפה יש פחות מצלמות במסעדה הזאת או בבית האח?
טל מורד נפצע ברגלו הולך לבריאותה , גם שם פפראצי. האמת פציעה של טל מדאיגה אותי יותר מאשר הזוגיות של עידן ואמילי. עידן ואמילי יכולים לבקר את טל בבריאותה, על מנת לחסוך צלם לערן סוויסה?

קבצים מצורפים

• IMG_20240903_233930.jpg
    IMG_20240903_233930.jpg
    KB 413.1 · צפיות: 22

מיק83

Well-known member
ערן סוויסה הצליח לעלות שני פוסטים של פאפרצי, על עידן ואמילי - מעקב! הלכו למסעדות דינור. לא יודעת איפה יש פחות מצלמות במסעדה הזאת או בבית האח?
טל מורד נפצע ברגלו הולך לבריאותה , גם שם פפראצי. האמת פציעה של טל מדאיגה אותי יותר מאשר הזוגיות של עידן ואמילי. עידן ואמילי יכולים לבקר את טל בבריאותה, על מנת לחסוך צלם לערן סוויסה?
נראה לך שזה צלם של סויסה?

סתם אנשים אקראיים מצלמים ושולחים

KAPSULA1

Well-known member
נראה לך שזה צלם של סויסה?

סתם אנשים אקראיים מצלמים ושולחים
ברור, במסעדה מילא כבר לתפוס אטתם אבל באוטו? אולי בכניסה למסעדה. איזה מסעדה הם בכלל יושבים? יש להם בלונים מעל הראש. אולי חוגג לה יום הולדת מאוחרת 🤪

svtar25

Well-known member
ברור, במסעדה מילא כבר לתפוס אטתם אבל באוטו? אולי בכניסה למסעדה. איזה מסעדה הם בכלל יושבים? יש להם בלונים מעל הראש. אולי חוגג לה יום הולדת מאוחרת 🤪
חשבתי על זה אבל נראה לי בלונים של הזוג לפניהם, גיל 30 , אם אני לא טועה...

KAPSULA1

Well-known member
תאכלס אמילי קיבלה כל מה שפרידה היתה רוצה. דייט במסעדה שווה, מפורסמת ובעיקר שזה מגיע עם פפארצי ותמונות שלקוחות מכוכבי הוליווד (יד על הפנים). בינתיים פרידה קיבלה עלה של נענע ולחתוך סלט

ראש גזר54676534254

Well-known member
תאכלס אמילי קיבלה כל מה שפרידה היתה רוצה. דייט במסעדה שווה, מפורסמת ובעיקר שזה מגיע עם פפארצי ותמונות שלקוחות מכוכבי הוליווד (יד על הפנים). בינתיים פרידה קיבלה עלה של נענע ולחתוך סלט
מפורסמת כולה אשת יחץ שאמא סטלה שלחה כדי לצלם אותם ולשלוח לסיוסה בוא לא נגזים

svtar25

Well-known member
נכון מאוד, למרות כל השנאה ברשתות, אמילי מקבלת בדיוק מה שפרידה הייתה רוצה. סטלה פרסמה שיש כבר המשך, יש הסכמים חתומים, סביר להניח פרסומות, עוד כל מיני...היא הגיע היום ל100k באינסטגרם. נראה לי היא די מרוצה.

foreigner 3

Well-known member
לא צפיתי כל היום. כלום. אני אורחת כאן.
במטותא, אנשים טובים אמרו לי האם קרה משהו היום?
כמה פעמים אור לא נתן במה להדר ?

KAPSULA1

Well-known member
לא צפיתי כל היום. כלום. אני אורחת כאן.
במטותא, אנשים טובים אמרו לי האם קרה משהו היום?
כמה פעמים אור לא נתן במה להדר ?
מה שאני צפיתי אפילו לא פעם אחת.אבל לא היתה שום תקשורת אפילו במפגש. רק ישבו לאכול עם כולם וזהו. שאר היום לא ניצפו באיזור אחד עם השני. כל אחד בפינה אחרת. מה, גם לו מותר יום אחד הפסקה

טוויגיי

Well-known member
רק כשיצאו הם יבינו איך שיחק בהם כל העונה
והקטע שגם אז לא יהיה אכפת להם
בגלל זה לא מעניין אותי למי נתן

הוא מסוגל לתת לשילה רק כדי לצאת המלאך שעושה מה שאף אחד שם לא יכול, לרחם על השטן

וככה לעקוץ ולהרוויח פעמיים, גם יוצא מלאך וגם נותן למי שהקול שלו ממילא לא אפקטיבי
פעם נחש תמיד נחש

מצב
הנושא נעול.
למעלה