דג ברוטב עדין מעגבניות - אורני
הקרדיט מגיע לעליזה בן-סעדון מכוכב השחר.
את המאכל הזה אפשר להכין מאיזה דג שרוצים - דג שלם פרוס למנות לרוחב או פרוסות של פילה דג ואפילו פילטים של דגים לא גדולים (סול, אמנון וכיו"ב). אצלי בבית הכי אוהבים כשאני מכינה מפרוסות רוחב לא דקות של דג בורי.
כ- 1 קג' דג מחולק למנות, 3 עגבניות בינוניות בשלות, פרוסות, 6-8 שיני שום גדולות חצויות, כפית פפריקה מתוקה, כפית פלפל שחור, כפית מלח, רבע כוס שמן, רבע כוס מים.
מרפדים סיר שטוח ורחב בפרוסות עגבניה, מערבבים את כל השאר בקערה ומעבירים לסיר. 5 דקות על להבה גדולה, מנמיכים ועוד 40 דקות.
הקרדיט מגיע לעליזה בן-סעדון מכוכב השחר.
את המאכל הזה אפשר להכין מאיזה דג שרוצים - דג שלם פרוס למנות לרוחב או פרוסות של פילה דג ואפילו פילטים של דגים לא גדולים (סול, אמנון וכיו"ב). אצלי בבית הכי אוהבים כשאני מכינה מפרוסות רוחב לא דקות של דג בורי.
כ- 1 קג' דג מחולק למנות, 3 עגבניות בינוניות בשלות, פרוסות, 6-8 שיני שום גדולות חצויות, כפית פפריקה מתוקה, כפית פלפל שחור, כפית מלח, רבע כוס שמן, רבע כוס מים.
מרפדים סיר שטוח ורחב בפרוסות עגבניה, מערבבים את כל השאר בקערה ומעבירים לסיר. 5 דקות על להבה גדולה, מנמיכים ועוד 40 דקות.