שרשור פאנפיקים חדש!

lid15

New member
פרק 2 ../images/Emo118.gif

פרק 2 "מה?!" שאל ביל בפליאה מעורבת בכעס עמוק. "אתה באמת לא מבין?" הנערה יבבה בבכי מר ביל באמת לא הבין. הוא ניסה להבין מה יכול לגרום לבנאדם לחשוב ככה? לפני שהספיק להגיב הנערה המשיכה את דבריה. "אתה באמת לא מבין..? את באמת חושב שהחיים של כולנו טובים כמו שלך? שאנשים רודפים אחרייך ברחוב ודואגים לך? שיש לך אנשים שאכפת להם ממך? אני לא רוצה להיות כאן יותר.. אני רוצה להעלם אני רוצה פשוט למות." אמרה בלחש. לפני שביל יכל להגיד לה את כל מה שהוא חשב עליו באותו רגע הוא שמע כל גברי עמוק מאחוריו. זה היה אחד הרופאים, שאכן שמע את כל דבריה של הנערה. "אני באמת חושב שעשית מספיק להיות ביל" אמר ברשמיות. "אם תרצה, נעדכן אותך למצבה. אבל אני באמת חושב שזה הזמן שתצא לדרכך" המשיך. ביל יצא מהחדר בסערה, בלי שהספיק להגיב לנערה או לרופא. ************************* חודש עבר. עוד חדש סגריר וגדוש בפעילויות. עוד חודש עבר על ביל. עוד הופעות, חתימות, ראיונות, פגישות, הקלטות, החלטות. הוא לא שכח הוא לא שכח שהוא לא יכל להמשיך לדבר איתה לנסות להבין למה היא רצתה בזה למה היא רצתה להתאבד לשים סוף לחיים שלה שקיבלה במתנה מאלוהים לא משנה לאיזה דת היא משתייכת. הוא לא יכל עוד לשבת בשקט. הוא הלך לשם שוב, הוא נסע בחזרה אל בית החולים לנסות לקבל מידע על אותה נערה שהוא אפילו לא ידע את שמה. "שלום, לפני חודש בערך התאשפזה כאן נערה שנפגע מתאונת דרכים. הייתי שמח לדעת איפה היא עכשיו, אני רוצה לראות לשלומה" אמר ביל בהיסוס. " היא עוד לא יצאה מכאן. היא מאושפזת במחלקה הפסיכיאטרית, תיגש לשם זה בפניה כאן ימינה דלת שנייה משמאל. תיגש לאחראי ותשאל אם זה בסדר שתראה אותה." ביל הודה לפקידה ונהר למחלקה הפסיכיאטרית של בית החולים. ציורים משונים תלויים על הקירות טלויזיה עם דמויות משעשעות על המסך אנשים שלא נראו במיטבם יושבים לצד השולחן משחקים משחקי קופסא עגלה עמוסה בתרופות הרגעה עומדת בצד החדר זה בהחלט המקום ביל חשב לעצמו. הוא ניגש לעובד בית החולים הראשון שראה. "איפה אני יכול למצוא את האחראי?" שאל בתקיפות "אתה מדבר איתו ברגע זה. מה רצונך אדוני?" שאל אדם גבוה קומה חיוור כסיד מרוב שהותו הרבה בין קירות המלט של בית החולים. "אני מעוניין לדבר עם נערבה בערך בגיל 16, שבערך לפני חודש היא הגיעה לבית החולים הזה בגין פציעה מתאונת דרכים, אמרו לי שהיא נמצאת כאן עכשיו רציתי לשאול אם אני אוכל לראות אותה" אמר ביל בנשימה אחת "אתה בטח מתכוון לאנני. אני חושב שהיא מסוגלת לפגוש אותך, היא חדר מספר 12". ענה לו הרופא "תודה אדוני" אמר ביל ופנה לכיוון חדרה של אנני. וחשב לעצמו שעכשיו לפחות הוא יודע את שמה. הוא מצא את החדר בקלות, הוא פתח בעדינות את הדלת מחשש שאנני ישנה. והוא צדק, היא ישנה. ראו על הבעת פניה שהיא מטושטשת מתרופות. וממבט קרוב יותר, ביל הצליח להבחין בחתך עמוק לאורך ידה הימנית של אנני, והוא גם היה טרי. ביל התקדם בצעדים קטנים לעבר דפי המידע עליה, שנתלו על משטח ישן לצד המיטה. הוא רצה לדעת את הסיבה, הוא רצה להיכנס לראשה ולהבין. הוא רצה להבין מה יכל לגרום לה לרצות למות. וזה מה שהיה כתוב בטופס המידע: שם מלא: אנני הילפן גיל: 16 ושלושה חודשים זמן הגעה אל בית החולים: 12.2.2007 זמן הגעה למחלקה: 13.2.2007 רקע משפחתי כלכלי ונפשי: ניסיון התאבדות, ריצה כלפי מכונית נוסעת. גרה בשכונת המצוקה בדרום העיר, משפחה אומנת האב התאבד כשהייתה בת 10 האם נכנסה לדכאון עמוק ועזבה את הבית כשהייתה בת 12. שירותיי הרווחה מצאו אותה מספר חודשים לאחר מכן. היא הועברה למשפחה אומנת אך היא הועברה לאחרת אחרי שמצאו עדות להתעללות פיזית באנני. מצבה בבית הספר נשאר סביר אך הנהלת בית הספר מאיימת להרחיקה משם בשל חיסורים רבים. מקרים חריגים בעת האשפוז: ניסיון בריחה אחד תקיפת מטפל ניסיון התאבדות נוסף בעזרת חיתוך וורידים בידה השמאלית. הדמעות בעיניו של ביל החלו לזלוג על פניו הצחורות. ההלם היה ניכר על פניו. הוא לא נשאר שם, הוא פשוט יצא משם, כאילו לא היה.

../images/Emo191.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif פרק 9 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

נפל הטלפון, "פאק! עכשיו הוא יחשוב שניתקתי לו!" אמר גיאורג. "לא נורא, תתקשר שוב." אמרה רותם. "אין... הפלאפון נשבר..." אמר ואסף את שברי הפלאפון מהרצפה. -- "הוא ניתק." אמר ביל והניח את הפלאפון של ערבה על השולחן. "לא נורא, אולי זה לא היה בכוונה." אמרה ערבה וחיבקה אותו. "אני לא מבין אותו, הוא מתקשר אליי כדי לנתק? סתם לגרום לי עוד כאב?" "דיי... בילי, אני בטוחה שזה לא היה בכוונה." "אם זה לא היה בכוונה הוא היה מתקשר!" -- "אי! מה זה היה?" אמרה לילי. "מה זה היה? נמאס לי ממך כבר! תפסיקי לעשות לי רע!" אמר טום. "בסדר, הבנתי, אבל למה להכאיב לי?" "כי את מכאיבה לי." "טוב, טום, דיי עם הדרמות, תן לי ללכת." "לא, את לא תלכי, אני רוצה שתפסיקי עם זה." "בסדר, אני אפסיק, עכשיו תן לי ללכת!" "לא, אני משאיר אותך כאן והולך, אני אחזור אחר כך." אמר טום ויצא משם, נועל את הדלת. "יופי," אמר לילי לעצמה, "מה עכשיו?" היא הסתובבה בחדר, מחפשת משהו מעניין. היא מצאה את הפלאפון של טום. "43 שיחות לביל? איזה נואש!" צחקה ברוע. היא לקחה את הפלאפון ושלחה הודעה לביל, "ביל?" כתבה. לאחר חמש דקות קיבלה מענה, "מה?" "סתם רציתי להגיד לך שהשארת פה מכנסיים" כתבה. "אני אקח אותם מתישהו" "בסדר, ביי" כתבה ושמה את הפלאפון חזרה על השידה. -- "מה הוא כתב?" אמרה ערבה. "ששכחתי מכנסיים בחדר." "מה? איזה רשע!" "עזבי את זה... אין לי כוח אליו." "לא, אני לא אעזוב את זה, זה מעצבן אותי!" אמרה ערבה בכעס. "באמת תעזבי את זה, מה עם חנה?" שינה נושא. "אוי, נכון!" אמרה ערבה והתקשרה לחנה. "הלו?" ענתה חנה בקול חלש. "חנה! איפה את ?!" "אני אצל גוסטב..." "אצל מי?" "עזבי, לא משנה." אמרה בגרון חנוק. "למה את מדברת ככה? קרה משהו?" "ל-לא, נדבר אחר כך." אמרה חנה וניתקה. -- "היא בוכה, אני מרגישה את זה." אמרה ערבה בעצב. "איפה היא?" "אצל גוסטה, גוסטן, משהו כזה." "גוסטב?" "כן! איך אתה יודע?" "הוא המתופף." "מה חנה עושה אצלו? היא בוכה! הוא עשה לה משהו, ביל! חייבים ללכת אליה!" "אני מעדיף שלא..." "אז אני הולכת! זה אחותי!!" אמרה ערבה בכעס וסידרה את תלתליה, מתארגנת ליציאה. "בסדר, אני בא." אמר ביל ושניהם רצו לכיוון המלון. -- "מסכנה, היא בטח ממש דואגת." אמרה חנה. "היא לא מסכנה, המסכנה פה זאת את, תפסיקי לדאוג לכולם!" "אני ל-לא מסכנה... יש דברים יותר גרועים..." "למשל?" "למשל, יש כאלה שאין להם אין להם אוכל, בית, הורים, מיטה." "אה, מיטה? הנה גם לך אין!" צחק גוסטב והפיל את חנה בעדינות מהמיטה. "חנה!!!" התפרצה ערבה לחדר, חנה הייתה על הרצפה. "מה עשית לה?!" שאלה בכעס. "מי את?" שאל גוסטב בפליאה. "אני ערבה, אחותה, מה עשית לה?" "א-אני לא עשיתי שום דבר, באמת!" "חתיכת... כשאני אדע מה עשית לה אני ארצח אותך!" אמרה ערבה ועזרה לחנה לקום. "ע-ערבה... זה באמת לא ככה, הוא הפיל אותי מהמיטה בצחוק." "את לא צריכה להגן עליו, חנה! בואי." אמרה ערבה וגררה את חנה מהחדר. "מה עשית לה?" שאל ביל ונכנס לחדר. "ביל! איפה היית?!" אמר גוסטב בשמחה. "זה לא משנה כרגע, מה עשית לחנה?" "אני? כלום." "אז למה היא נשמעה בוכה בטלפון?" "כי... כי עבר עליה יום לא קל, ביל." "מה קרה לה?!" "א-אני... אני באמת לא יכול להגיד." "אתה מתחמק, אני יודע שעשית משהו." אמר ביל, הוא היה אדיש. "אני באמת לא עשיתי! פשוט... אני לא יודע אם היא רוצה שתדע." "אז עד שלא תספר לי, אני לא מאמין לך." "ביל, אתה חייב להאמין לי! לא עשיתי שום דבר!" אמר גוסטב. "אני לא יכול להאמין לך, הפרת את האמון שלי בך." "אבל למה להסיק מסקנות? אני לא יכול לספר!" "זה לא קשור לזה." אמר ביל, עדיין אדיש. "אה... זה... תקשיב, בילי..." "אני לא רוצה להקשיב לך, תסביר לי מה קרה ואני אלך." "אבל מה עם טום? דיברת איתו?" "כן." "נו? מה הוא אמר?" "שאני אבוא לקחת את המכנסיים שהשארתי בחדר." "מה? אין מצב." "יש, עובדה." "באיזה שעה הוא שלח?" "מה זה משנה? תסביר לי מה קרה לחנה ואני הולך מכאן." "טוב, אמ... אני לא יודע איך להסביר... גיאורג וטום אנסו את חנה." "אתה לא רציני, נכון?" אמר ביל, תר בעיניו אחר זכר לחיוך מגוסטב. "אני רציני לגמרי." אמר גוסטב בכובד ראש. "איפה טום?" שאל ביל. "אני לא יודע אבל מה אתה מתכוון לעשות?" "ביי, גוסטב." אמר ביל ויצא מהחדר בריצה. -- טום ישב בלובי של המלון, הוא שתה ויסקי, חזק. זאת לא הייתה הפעם הראשונה שהוא שותה ויסקי אבל הטעם של זה גרם לו לצריבה בגרון. "פעם ראשונה?" שאל הברמן בחביבות. "לא." אמר טום בדיכאון. "אני מבין, זאת בחורה, נכון?" "משהו כזה..." "אין מה לעשות, בחורות זה עם רע." אמר הברמן בייאוש. "טוב, תקשיב, באמת אין לי מצב-רוח לדבר..." אמר טום והסתובב בכיסאו. "בסדר." אמר הברמן בטון מעט פגוע והלך להציק למישהו אחר. "טום?" נשמע קול מאחורי טום. "בילי?!" אמר טום והסתובב, "בילי!! מה אתה עושה כאן?" "באתי לתת לך משהו." "חיבוק? אם כן אז אני חושב שזה-" בום ביל הנחית עליו אגרוף. "למה זה היה?" שאל טום ושפשף את סנטרו. "ממתי אתה אונס, טום?" "אה, שמעת על זה..." "כן, שמעתי. אני יודע שאתה בוגד, שאתה חרמן, שאתה מזיין כל מה שזז, אבל פאק, טום! אתה אנסת מישהי!" כל מילה של ביל חדרה לטום ללב בכאב, "בילי, תקשיב, אני... זה סיפור מסובך-" "אתה אנסת את חנה?" "כן... זאת אומרת... לא..." "כן, או לא?!" "כן." "זה כל מה שהייתי צריך לדעת." אמר ביל והתחיל ללכת משם. "אבל זה לא היה מתוך רצון!!" צעק טום בטיפשות. "אני יודע," אמר ביל והסתובב אליו, "אונס זה אף פעם לא מתוך רצון." "לא! אתה לא מבין אותי נכון! זה לא היה מתוך רצוני!!" "אה, אז חנה אנסה אותך?" אמר ביל בסרקזם. "לא!!" אמר טום, "אפילו שזה היה יכול להיות ממש מצחיק." הוסיף בגיחוך. "אתה פשוט מגעיל." אמר ביל והלך משם. "בילי! לא! באמת שזה לא ככה!" צעק טום אבל ביל כבר הלך. -- "הלו?" "היי? מי זה?" "זאת לילי!" "אה, לילי! של מי הפלאפון הזה?" "של טום, את לא מבינה בכלל, הוא כלא אותי בחדר!" "את רצינית?! זה אסור!" "אני יודעת, תוציאי אותי מכאן!" "בסדר, אני כבר מוציאה אותך." "תודה, מאיה." "ביי, לילי." -- "חנה'לה, את יכולה להסביר לי מה קרה?" אמרה ערבה, היא וחנה ישבו באיזה ספה במסדרון בית המלון. "את... את... את לא מבינה בכלל... עבר עליי כל כך הרבה..." "מה? מה זאת אומרת?" "אנסו אותי, ערבה." בכתה חנה. "מה?! מי?!" שאלה ערבה בגרון חנוק ובכעס. "בהתחלה גיאורג, הבסיסט של הלהקה." אמרה חנה בדמעות. "בהתחלה?!" "אחר כך טום..." "טום?! גיאורג?! מה ?! מה הולך פה?!" "א-אני לא יודעת... א-אחר כך טום נכנס לחדר של גוסטב, הוא התנהג כאילו הוא לא יודע בכלל מה הוא עשה!" "מה? מה זאת אומרת?" שאלה ערבה, בהלם. "הוא התנהג כאילו זה לא קרה, כאילו הוא לא..." "רגע, אז זה לא קרה?" "זה כן! פשוט, טום, מכחיש!" "איפה הוא?" שאלה ערבה, היא הרגישה כאילו היא עומדת להתפוצץ. "אני לא יודעת... עזבי אותו..." "לא, אני לא אעזוב אותו! תסתכלי מה הוא עשה לך!" אמרה ערבה ורצה לחפש את טום, חנה אחריה. -- ביל נזכר שהוא רצה להגיד משהו לטום, הוא חזר לכיוונו. בדרך הוא פגש את ערבה וחנה, גם הן חיפשו את טום. "טום!" צעקו השלושה. &

3has3

New member
../images/Emo69.gif ""אה, אז חנה אנסה אותך?" אמר ביל בסרקזם

" בטח, כל יום בשעה שתיים |גבות| DDDDD:

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאיא חח בקרוב 10 ואז 11 ואז 12 ואז 13

ו.. זהו D: עם לערב *טוםטוםשליאהאעהאטוםטוםהייליטםוהייליטוםטםוטםו*

LiHiLuSh

New member
לא ההודע מעלי מעלי היא לא לכניסה!!

סליחה אינ מפגרת אינ מרביצה לעצמי עכשיו

3has3

New member
../images/Emo69.gif כבר יש 14 ../images/Emo122.gif

D: אח. איזה כיף זה כשיש לי את המקור XDDD תאמר כותבת ושולחת לי |גבות|

Leb Die Sekunde

New member
תמררררררררר../images/Emo99.gif

תמשיכי אוףףףף רק שלא יעשו שטום מתאבד): אעאעא תמשיכיייייי מהההררר נונונונו למה אין עוד פרק הא?

למעלה