../images/Emo203.gif../images/Emo203.gifפרק 16../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif
מארועי הפרק הקודם: "ביל משחררים אותך עוד שעתיים!" הכריז "ואותך מיקה משחררים מחר בבוקר!" הוא ציפה לראות פרצופים נלהבים אך במקום זאת גבר הבכי של מיקה. XX בלי ביל, החדר היה שומם ועצוב. היה חסר למיקה הצחוק המתגלגל שלו, השטויות שלו, הסיפורים שלו. היא שקעה בהרהורים עצבניים, כשלפתע נפתחה הדלת ולחדר נכנסה לין, האחות הראשית. "מתוקה?" גרמה לין למיקה להפנות אליה מבט "למה את כל כך מדוכדכת? חשבתי שאחרי שיסירו לך את התחבושות את רק תחייכי.." גרמה למיקה להרהר שוב. מיקה נעה מצד לצד, פניה נפולות, עורה חיוור. "את יכולה לסמוך עליי אם מתחשק לך לפרוק.." מלמלה לין. מיקה הרגישה צורך לספר ללין כל מה שקרה. 'גם ככה אני לא הולכת לפגוש אותה שוב' חשבה בליבה, לא מודעת לטעות שלה. "תראי לין מה שקרה זה.." התחילה מיקה לספר, ולין הקשיבה לה, עוצמת מדי פעם את העיניים. "את לא צודקת!" אמרה לין כשמיקה סיפרה לה על זה שהיא מרגישה נבגדת, שאף אחד לא אוהב אותה ושביל רק רימא אותה. "מה...?" לחשה מיקה בשאלה. "את ממש לא צודקת חמודה. ביל אוהב אותך מאוד. הוא לא חשב לרמות אותך. להפך הוא רצה שראייתך תחזור אלייך הוא זה ש.." כאן לין נעצרה וחשבה טוב טוב אם להגיד את מה שיש על ליבה או לשתוק. לבגוד באמון שנתן בה ביל, או לא. "הוא זה שמה?" צעקה מיקה כתגובה. "הוא זה ששילם על הניתוח שלך! מיקה..." לין פלטה את הסוד הגדול. "בזכותו את יכולה לראות! הוא רצה שתראי שוב! הוא רצה שתדעי מי הוא.." קולה של לין נחלש. "מה את אומרת לי?!" הזדעזעה מיקה עמוקות היא הרגישה איך ליבה נחרץ לשניים, היא הרגישה איך כל הדם שלה עולה לראש, עכשיו היא שנאה את כל בית החולים הזה. "אם לא הייתם שותקים, יכול להיות שביל ואני לא היינו נפרדים!!" צרחה מיקה על לין ובכתה, כמה שבכתה. היא לקחה את התיק שלה שהיה מונח חודשיים מתחת למיטה, וברחה מהחדר מותירה את לין מהורהרת, חושבת על השלכות מעשיה. מיקה ברחה מבית החולים, היא לא עצרה לרגע, היא רק רצה ורצה ורצה עד שהגיעה אל מקום מוכר לה. משם היא כבר האטה את צעדיה, קצת נשמותיה הוסדר והיא נתה דרור להרהוריה. היא הלכה לעבר הפארק שקרוב לביתה. אותו פארק שאמרה לביל שיהיה המקום הראשון שתבקר בו. רצתה כל כך לראות אותו. כעת, לא יכלה שלא לשמוח על זה שביל קאוליץ היה החבר שלה, אפילו אם זה לזמן קצר. היא הבינה שזה היה אמיתי, שהוא לא רצה להעביר איתה את הזמן, שהוא באמת דאג לה, אהב אותה. היא חשה דקירה בלב כשנזכרה בדברים האיומים שהטיחה בו. היא נכנסה אל הפארק, התיישבה תחת העץ הגדול, עליו היו ירוקים, פרחיו סגולים צפופים אחד לשני. היא ראתה באופק ילדים משחקים. שמעה קולות צוהלים. אך כל מחשבותיה וליבה היו נתונים לביל. "הוא בטח לא רוצה לראות אותי יותר!!" צרחה מיקה אל תוך החלל. הד עמום חזר אחריה. יד הונחה על כתפה, מישהו התיישב לידה. היא הסתובבה וחיוך התפשט על פניה. "אני דווקא כן רוצה לראות אותך.." לחש לה ביל עם החיוך הממזרי שלו. "ביל אני כל כך מצטערת..."לחשה מיקה, עיניה עצומות וראשה מורכן, התנוחה המאפיינת שלה כשהיא עצובה. "אין דבר" ביל הרים את סנטרה, והתבונן בעיניה. לו נגלו עיניים ירוקות צלולות ואילו לה נגלו עיניים חומות ממזריות. "אני הרגשתי אשם במה שקרה לך." הודה ביל. מילותיו נבלעו באוויר. "אני בסדר עכשיו..."מלמלה לו מיקה. ~ "לין?" קרא טום בשמה תוך כדי צחוק "אתה לא תתפוס אותי!" צעקה לו חזרה בקול מתגרה. היא ברחה ממנו והוא רץ אחריה, על הדשא הירוק, תחת העצים הגדולים בעלי הפרחים הסגולים הקטנים והצפופים. "אה לא?!" צעק לה טום כתשובה והגביר את מהירותו. הוא כמעט השיג אותה, ניתר וקפץ עליה מפיל אותה על הרצפה. הם התגלגלו על הדשא, עד שעץ אחד בלם אותם. הם התנשקו ארוכות. "יופי יופי תתעלמו מאיתנו!" צעק פתאום קול מאוד מוכר לטום. הוא הסתכל מאחורי העץ וראה את מיקה וביל ישובים יחדיו. טום רץ אל ביל וחיבק אותו חזק חזק. כמה שאהב אותו, כמה ששמח בשמחתו. הוא ממש הפיל אותו על הרצפה. משדר לו את אותה ההרגשה, זרמים וחמימות. "מיקה תכירי זה אחי התאום טום" הסביר ביל למיקה "אני יודעת.." הסמיקה מיקה קלושות "ביל תכיר זאת לין אשתי לעתיד!" הכריז טום בגאווה. כל אחד חזר לשבת בצד אחר של העץ שגזעו היה רחב מספיק. ירדה העלטה, הכוכבים היו שזורים בשמיים, נצנצו והבהבו. לפתע בלי שום התראה מוקדמת, הם שמעו רעש של פיצוץ. הם הסתכלו על השמיים. השמיים נצבעו באורות צבעוניים, שהשמיעו את הרעש. זיקוקים. זיקוק אחד אדום פילח את האוויר וכשהתפוצץ כאילו עטף בכנפיו את האוויר. זיקוק ירוק שבא מיד אחריו היה קטן ממנו בהרבה. אך הוא נצץ. כמה שנצץ. שורה של זיקוקים אדומים ולבנים בזה אחר זה יצרו זר ורדים מהמם ביופיו. במחזה הזה צפו שני זוגות מאוהבים. כל אחד ישוב בצד אחר של עץ. לכל אחד זה סוף של סיפור מתמשך. ויש כאלו שיגידו. שזאת בעצם, רק ההתחלה. ~ הרבה מאוד עבר על ביל וטום במוסקבה בחודש שהם שהו שם. כשהגיעו, השלג כיסה את מרביתה. כשעזבו, היה עיצומו של אביב. כשהגיעו, עדיין היו ילדים שלא חוו דבר על בשרם. כשעזבו, נשאו שלל חוויות וזיכרונות על ליבם. כשהגיעו, לא ידעו ערך החיים מהו. כשעזבו, הכירו בו היטב. כשהגיעו, היו בודדים. כשעזבו, נשאו בידם את בנות זוגם. למי שלא הבין, זה הפרק האחרון. אשמח לתגובות.[שזה אומר למי שלא הבין- תגיבו1!] כעיקרון יש לי עוד פאנפיק שונה ב180 מעלות מזה. אם תרצו אוכל לפרסם גם אותו.