שרשור פאנפיקים חדש!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifתודה לך. יש לי שאלה../images/Emo9.gif

אם את לא אוהבת טוקיו הוטל מה את עושה בפורום? סתם מעניין אותי לדעת.

קסססם

New member
תהיתי באמת מתי תגיע השאלה הזאת..

ובכן הסתובבתי לי בפורומים בתפוז ונזכרתי שיש את הלהקה טוקיו הוטל שההערצה סביבם נהייתה אובססיה ובלתי נשלטת [הדלת זכוכית שהתנפצה וכו'], ורציתי לראות איך מתנהל פורום שלהם איך אתם מעבירים חוויות מה הקשר שלכםם אליהם וכל מיני דברים כאלה. וחוץ מזה אני מאוד מאו מעריכה אותכם שהצלחתם להביא את הלהקה שאתם אוהבים לישראל כי לי זה לא מצליח
וקראת פה קצת וראיתי הפאנפיק שלך והוא פשוט מדהים בלי שום קשר ללהקה זה פשוט יפה אז התחלתי לקרוא והתאהבתי אז עכשיו אני גם קוראת את הפאנפיק השני שלך :)
קסם

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif|../images/Emo182.gifתחת אורו של הפנס../images/Emo182.gif../images/Emo203.gif

ממ אני מפרסמת פה וואנשוט שכתבתי. מי שלא הבין קראתי לו "תחת אואו של הפנס". ~ פאן פיק: שם, מתחת לאור הלבן והקלוש של הפנס, עומד זוג ומתנשק. לא מפריע לו שיורד גשם. גם לי לא מפריע. אני נותן לגשם לסחוף את הדמעות שלי, לאט לאט. ובכלל לא אכפת לי שקר ורטוב. לא אכפת לי יותר משום דבר. יומן יקר שלי: אתה בחיים לא תבין את המושג הזה אח תאום. טום הוא חלק ממני ואני חלק ממנו. אנחנו משלימים אחד את השני. אני לא נהנה לגמרי כשאני לבד. אבל לפעמים יש לי את ההרגשה שזה לא נכון לגביו. היינו במסיבה לפני מספר שבועות. ברגע שנכנסנו הרגשתי כאילו עצר העולם מלכת. עיני כולם היו נעוצות בי ובטום. ישבו שם מלא חבורות של חברה צעירים. חלקם, אני די בטוח בכך, חשבו שאני החברה של טום. אני אפילו לא יכול להסביר לך את ההרגשה. נמאס לי להתמודד עם זה כל פעם מחדש. בכלל מה עשיתי שם? מה... הלכתי לבר להזמין משהו לשתות. הברמנית הייתה ממש משועשעת כשראתה אותי מקפיץ את הטקילה במהירות. במבט אחד מהיר ראיתי את גופה השברירי, ידיה העדינות ופניה הנאות וחשתי סחרחורת של סיפוק. רציתי להעיז פעם אחת. לעשות משהו ששונה מהגישה שלי. משהו יותר בכיוון גישתו של טום. רציתי לחיות את הרגע. זהו זה. "ביל" אמרתי וחייכתי אליה. "נסטיה" פלטה הבחורה בקול עדין. היא סקרה אותי בחדות, בהתלבטות. "מתי מסתיימת לך המשמרת?" העזתי! "עוד כחצי שעה, אדון" ענתה. "אני מזמין אותך לרקוד אחרי שתסתיים המשמרת שלך, מה דעתך?" "אני אצטרף אלייך". אמרה נסטיה. הייתי מרוצה מעצמי והלכתי אל רחבת הריקודים. המחזה שראיתי היה מביך למדי. טום היה שיכור לחלוטין. לא מודע למעשיו. הוא רקד עם שתי בנות במקביל, מפלרטט איתן ועם עוד כמה מהרחבה. אני ממש מקווה שברגע הזה כולם קלטו שאני לא חברה שלו בכלל! למרות זאת לא רצתי לנטוש אותו. לא רציתי שיעשה מעשה שיתחרט עליו אחר כך. לקחתי אותו לשירותים ושטפתי את פניו. זרם המים היה קפוא. הוא התפכח במקצת. "טום בוא אני רוצה להראות לך בחורה שהזמנתי לרקוד!" התלהבתי מעצמי. יצאנו מהשירותים והצבעתי לכיוון נסטיה שהייתה שקועה בלמזוג משקה לאיזה בחור. טום העביר את משקל גופו מרגל לרגל, סוקר אותה מכף רגל ועד ראש. עברה רבע שעה, נותרה עוד רבע שעה מיוחלת. רציתי לרקוד, להשתחרר מהכול באמת שרק את זה. נכנסתי לשירותים, התבוננתי במראה. תסרוקת הקוצים שלי עמדה כמו שצריך. החלטתי בכל זאת לסדר אותה יותר. התבוננתי שוב במראה. הבגדים שלי היו יפים. לדעתי כמובן. הסתכלתי על השעון וראיתי שעברו 20 דקות. יצאתי מהשירותים. עיני תרות אחר נסטיה. לא ראיתי אותה. לא ראיתי את טום. יצאתי מהמועדון. שם, מתחת לאור הלבן והקלוש של הפנס, עומד זוג ומתנשק. לא מפריע לו שיורד גשם. גם לי לא מפריע. אני נותן לגשם לסחוף את הדמעות שלי, לאט לאט. ובכלל לא אכפת לי שקר ורטוב. לא אכפת לי יותר משום דבר. יומן יקר שלי, אני מפסיק לכתוב עכשיו. פשוט ש...לא משנה מה אני אכתוב...הדמעות ימחקו ויטשטשו. באלי שתגיבו

florit11

New member
כ"כ יפה....

וואו... פשוט וואו... זה כ"כ יפה... תמשיכי לכתוב, אני מצפה לראות עוד פאנפיקים ממך! :)

מה קרה??מה טום התנשק עם נסטיה??מה עשית לביל??

מיכל המשך עכשיו!!!!!!!1 למה להשאיר אותי במתח?? המשך!!!!!!!!!!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifכן. ולא יהיה המשך. זה וואנשוט כזה

אבל נראה. אתן רוצות המשך?!?!?

florit11

New member
תעשי טובה, אל תיכנסי לזה.. XD

זה כ" קשה לעשות המשך לוואנשוטים. את החלטת שזה וואנשוט, תני לזה להישאר וואנשוט. תלמדי מהטעויות שלי.. XD

falloutgirl XD

New member
אני לא בפורום אבל הייתי חייבת להגיב לסיפור

הזה. הצורת כתיבה שלך מ-ד-ה-י-מ-ה!! הסיפור כל כך פשוט ויפה. גם אם לא יהיה המשך זה עדיין מאוד מיוחד.
יש לך עוד פאנפיקים שכתבת? אם כן אז אני אשמח אם תשלחי לי אותם במסר

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifתודה לך את ממש חמודה!../images/Emo9.gif וכן יש פאנפיק

שלם שכתבתי תחברי אותי למסן אם ישלך או איסיי ואני אשלח לך [email protected] 370758085

ElinorLahav

New member
ווווואאאאאאאאאאאאאאו ../images/Emo2.gif

פשוט מדהים ! את כותבת מעלף מיכלי
תמממממשיכי

למעלה