שרשור צהרים-המשך

שריוקי

New member
|תמיד../images/Emo13.gif גם כש../images/Emo46.gifוכשבא לתת../images/Emo67.gifנמשיך לקוות;-

adiyon2

New member
זה כל כך ברור ונכון

שאין אפילו טעם להגיב. סיחכמת את זה כל כך יפה. שאפו לך

דיי3

New member
משהו שלא מובן לי. יש כאן השקעה של כמה

מיליונים תכנית עם פוטנציאל כספי. משהו כמו ביצת הזהב. אז ההפקה יכולה לקבל ביצי זהב, מעדיפה לוותר על הכל, להרוג את האווזה, רק כדי שקרן תזכה במיליון? יש משהו שאתם יודעים על קרן ואני לא יודעת? כל ההפקה, כל ערוץ 10, כל וואלה - מהנדסים את כל התכנית בצורה כזו שנבחר בקרן? למה? מי מת?

דיי3

New member
קשקשה, אני רוצה להוסיף משהו. הרי את יודעת

שהרייטינג עלוב, אסמסים לא משהו. לא נראה לי שהם כיוונו שקרן תנצח, כל הקהל יראה את זה, לא יסמסו כמו שצריך, הרייטינג לא יעלה.... כל זה רק כדי להעניק לקרן את המיליון? (אני מתייחסת לאנשים שכותבים כאן שההפקה מכוונת לקרן)

קשקשה9

New member
אז זהו שהקהל רואה בדיוק את מה

שההפקה מכוונת שיראו את השידורים הערוכים כמו רומן רומנטי זול ועלוב ואז לכי תוכיחי שיש שאין לך אחות? אנשים נתנו פה דוגמאות של צופים רק במישדרים איך שהם רואים את קרן, זו לא מספיק ראייה לאיך שהמצב ניתפס?

דיי3

New member
העריכה תמיד מגמתית, לפי האנטרסים של ההפקה.

יחד עם זאת המון אנשים מצביעים לאורטל, שהיא לא חביבת ההפקה. אני בכלל לא מתייחסת לתכנית רק בקטע של זוגיות. למעשה, אני בכלל לא רואה שם שום זוג, וזוגיות בלבד לא אנדיקציה למי לסמס. אני מסמסת למי שהוא בן אדם "מנטש", אני כמובן רואה עשרים וארבע שבע.

קשקשה9

New member
פה אני מסכימה איתך לחלוטין

בראש וראשונה אני הולכת עם מי ששבה את ליבי(מנטש כמו שאמרת) ובטח לא למי שמצא זוגיות למרות שלא מסמסת

קשקשה9

New member
אה אוקיי אבל תודי שאפשר

לאמר את אותו דבר על אורטל במקרה שההפקה תאפשר את הדחתה. עכשיו,לגבי השאלה שלך אין לי תשובה אבל מה שברור לי זה: *****העריכה היא בפרוש מגמתית לטובת קרן**** למה? אין לי שמץ של מושג מה שבטוח,את עונה שניה של הדור(אם תהייה)אני בטח שלא אראה מחוסר אמון בהפקה

דיי3

New member
ת'שמעי משהו קשקשה. אני מסמסת לאורטל בסכום

לא מבוטל. ערוץ 10 מוכר לי כאן משהו-המנחים חוזרים ואומרים, תצביעו עכשיו אם אתם רוצים שזו תשאר וכו'. אני מאמינה להם שאם אני אסמס ועוד רבים אחרים, לא משנה למי, הכל יהיה אמין ובלי משוא פנים. כלומר, אם הטעון שלכם נכון הרי שערוץ 10 לוקח את כספי במרמה. זה נכון?

קשקשה9

New member
ערוץ 10 או אבוט אנא ערייף ושות

אבל לכי תוכיחי שרימו אותך.....פה טמונה הבעיה ושוב ,זו דעתי האישית בלבד

adiyon2

New member
אפשר להויכח אבל זה דורש עבודה וכסף

לערוץ 10 אין אינטרס לבדוק, גם לא לחברת ההפקה. אני פניתי לרשות השנייה שיש לי תחושה שיש כאן רמאות והטיית הצופים. זה היה לפני כשלושה שבועות, עד היום לא שמעתי מהם.

מה איכפת לך

זה לא יוצא מהכיס שלך, שיתנו למי שבא להם את הכסף,בעיה שלהם כמה שתליני זה ממילא לא יעזור,לנו נותרה הבחירה לצפות או לא

את הרי טוענת שההפקה רוצה שקרן תזכה

ע"פ התגובה שלך לא נראה שאת מרוצה מהעניין, אז למה את מסמסת בכל זאת בזמן שאת יודעת או משערת שהפייבוריטית שלך לא תזכה לכן, אישית, לא הייתי משקיעה אפילו לא שקל אחד בודד מאחר ואת מודעת שהרייטינג נמוך, כך גם ההפקה יודעת שלא השיגה את המטרה שזה כיסוי ההוצאות ע"י ה-SMSים לא צלחה, אז מה איכפת להם לעשות מה שבא להם? "תמות נפשי עם הפלישיתים" או " באשר אבדנו, אבדנו" וכדומה אם התכנית הייתה מתנהלת בצורה הוגנת, אנשים היו מסמסים, ההפסד כולו שלהם מה שהכי מצחיק או עצוב שהמתמודדים חושבים שיש להם אחוזי צפיה גבוהים ומחכה לכל אחת מנימום קמפיין לחברה הגי נחשבת בארץ/חו"ל או תכנית בפריים טיים

דיי3

New member
אני לא משוכנעת שההצבעה מוטה. אני דואגת

יותר שאין שקיפות. אנחנו לא יודעים איך תתבצע הבחירה לקראת הגמר ובגמר. גם זה נראה לי מכוון. דיסאינפורמציה. מה שקרה עד עתה , אורטל לא הודחה ע"י הקהל. מתוך כך אני מתרשמת שהצבעה עצמה הוגנת.

אין ספק שההפקה הכניסה את גב עבור קרן אבל מה

שמעניין הוא שבהתחלה גב לא הסכים לשחק את המשחק ואפילו דחה\סלד מנסיונות החיזור של קרן והיה אפילו חלון זמן מסויים שבו הוא יצר עלילה אחרת לגמרי עם חן. משהו קרה בכמה ימים למעשה כמה דברים קרו,כפי שכולנו פה יודעים גב חיכה לתוצאות הקהל,למד מהם,ויישם בפועל,הוא גם קיבל הרבה חיזוקים ועידודים מבחוץ ללכת על קרן אם זה חברו הקרוב,ואפילו הבנים בוילה כמו יוני ובן. מה שמאוד שקוף הוא שמאז ההצבעה האחרונה שבה אורטל וקרן התבררו כשתיים הכי חזקות מבחינת הקהל בחוץ,גב התחיל להתקדם במהירות השיא גם בתחום האינטימי עם קרן. אם היו שואלים אותי אם יש שם אהבת אמת,וואלה לא הייתי אומר כן משום מה,חח

למעלה