שרשור צהרים-המשך

KEEK

Member
זה מה שקרה -

גב קיבל הוראה מבחוץ ללכת על קרן. אבא של גב תומך בהם בפומבי בפייסבוק ומעביר לגב מסרים דרך החבר הכי טוב שלו דניאל. בפעם הראשונה זה היה בדייט המשותף שלהם, עם החבר דניאל. בשידור המרכזי ראו את דניאל מעביר לו שיחה בפלאפון, לך תדע עם מי דיבר ומה אמרו לו. יש מצב שדיבר עם אבא שלו. פעם נוספת היתה שגב נסע לערב שלם להרצאה נגד סמים. אף אחד לא יודע עם מי ניפגש שם ומה נאמר (סביר להניח שגם שם ראה את דניאל שגם הוא מכור לשעבר) וכמובן לפני שבוע הכניסו לו את דניאל ליום שלם בוילה. גם דיברו שעות בחצר הבנים וכמובן לא הראו לנו כלום. אחרי כל אחת מהפגישות האלה היתה התקרבות קיצונית של גב לקרן. גם השינוי בהתנהגות, ה"מאמי" המזוייף והשירה המשותפת, הכל נראה מאולץ מתוך הדרכה שקיבל. כמובן האישור הסופי שגב בחר נכון הגיע במשימת יוון וההדחה האחרונה. אבל אין לי ספק שמתדרכים אותו בכל שניה והוא בטח צוחק על ההפקה שעושים לו את החיים קלים

ברור... גם השהות ביוון ללא מצלמות בטוח עשתה

להם טוב "לזוגיות". היה הרבה זמן לחישובים,אסטרטגיות,וליבון עניינים והבנה של מה מותר ומה אסור בתחום הפיזי.

KEEK

Member
ממש כך

יש להם גם כאלה משפטים.. כאילו הם כתבו אותם מראש שהיו ביוון דווקא ההקצנה שלהם להראות פתאום כל כך מאושרים ביחד, זה מה שמפליל אותם

אבל מה הקטע עם הנשיקות היבשות לא הבנתי?

זה נשיקות של כיתה ו'. יש מצב שנאכל הערב את הכובע ונחזה בנשיקות רטובות במשדר המרכזי? ואם לגב יש באמת חברה בחוץ שהוא הגיע איתה להסכם מסויים האם הנשיקות האלו כלולות בהסכם?

KEEK

Member
תראה, בכל זאת הם צריכים לשדר זוגיות

אז גב מוכן לתת את המעט ביותר שזה נשיקה על השפתיים בלבד. נשיקה של פחות משניה. אין לי ספק שזה גם הגיע בהוראה של מישהו מבחוץ הוראה להראות סוג של אינטימיות. לא ברור לי איך אנשים יכולים לקנות את הזוגיות הזאת אפילו לנשק אותה הוא לא מוכן - הדבר הבסיסי ביותר.

noaxxx

New member
שמעתי את קרן מספרת לליהי שמבחינת ההתנהלות

שלה ושל גב, ביוון, שום דבר לא השתנה ממה שהיה קודם לכן בוילה. כלומר לא היתה נשיקה 'אמיתית' ובטח שלא יותר מזה. אם ביוון רצו נשיקות רטובות, אז למה אנו לא רואים המשכיות לזה בכל השעות שמראים לנו אותם יחד מאז שחזרו? גם כשאין לידם אף אחד, מאוחר בלילה, כמו אתמול, למעט כמה פליקים ממנו אליה, היה יבש כמו מדבר ביניהם. יש מצב שהפליקים והנשיכות שלו מקבילים לנשיקות רטובות... לך תדע :) בקיצור, לא נראה לי שנאכל שום כובע היום... אבל שומרת אחד לכל מקרה.. חחחח

קרן מספרת רק מה שהיא רוצה לספר,מזמן ליהי כבר

לא הכותל שלה,ובמערת היחסים שלה עם גב יש בטחון שדה לא פחות מהקריה. חייב להיות משהו יותר רטוב ממה שהולך כרגע,לפחות ההתחלה של הנשיקה ה1 צריכה להיות יותר בעלת תשוקה וארוכה יותר מ3 שניות. אם לא משהו פה בהחלט מסריח מאוד.לא שכרגע לא מסריח. לגבי הפליקים שלו זה פשוט נסיון פתטי שלו להיות קול כמו הסו קולד גגנסטרים בארה'ב,הוא גם ממש מתגלה כשופוני אחד גדול עם הקטע של הכובעים,משקפיים,הקטע של הפוטבול.לא להאמין שהבחור בן 28,מתנהג כמו בן 19.

noaxxx

New member
אהבתי את התגובה שלך...

לעניין הכותל, אין לי מושג כי לא כ"כ ראיתי לאחרונה. ליהי כבר לא החברה הכי טובה של קרן? לגבי בטחון השדה סביב היחסים האלו אתה כנראה צודק. אהבתי את הגדרת 3 השניות.. חחחח רק עוד שני דברים: 1. הפליקים, הנשיכות וכו... כנראה שיש לו נטיה ליחסים לא קונבנציונלים- כבר דוסקס כאן העניין הזה. הבנתי שהוא גם שאל אותה בשתי הזדמנויות שונות אם היא אוהבת השתנות. ועל זה יש לי רק לומר- מה שעושה לו טוב... לא קשור לעניין. 2.עניין הפוטבול- זה משהו שעזר לו לצאת מהסמים. מבחינתו זה סוג של יבסיס יציב שהוא נאחז בו, לפחות לפי מה שהוא סיפר. הכובעים, המשקפיים מסכימה שזה הכל שופוני, גם שפת הגוף שלו משדרת את זה. לגבי הסרחון... מגיע למרחקים... :)

goodpink

New member
ראית שעדי מצאה אהבה ולא מחכה לבן יותר?

בן 33 בהיי טק. גם ענבר מצאה עם הבן של עדנה לב לדעתי כנראה אחד הבנים שיצאה איתם לפני ויתכן שמשם היו מסמסים לה ומרצים אותה

noaxxx

New member
לא ראיתי, תודה על העדכון../images/Emo140.gif

עדי היתה הפיבוריטית שלי, אז אני שמחה לשמוע. וענבר? תזכירי לי מי זו....

קשקשה9

New member
אתה יודע אלי....

מה שמצחיק או עצוב פה זה שאנשים חזו את כל המהלכים שלו אחד לאחד(כולל אני) הוא אכן קיבל מסרים מחבר שלו מאבא שלו והדובדבן שבקצפת זה הטיול ליוון שמשהו שם ממש מריח לי לא טוב אבל אין ספק ש"יש אהבה באוויר"

דידי 9

New member
להפקה-אתם מכוונים את המיליון לאיתן ודניאל!הקה

הקהל רואה את זה, וזה לא בסדר! אורטל=בלי שום ספק-היא הזוכה של העונה הזו!!!

תשמעי בסופו של דבר זה מעצבן כמעט את כולנו פה

כי בכל זאת בתור אנשים אנושיים יש לנו את הרצון "שהטוב" ינצח את "הרע" או אפילו לא רע נקרא לזה אלא הפחות ראוי. אבל באמת שידינו כבולות כי אנו ניצבים אולי בפני אחת ההפקות הכי מגוחכות ומושחתות שיש בישראל ואולי בעולם מבחינת הפקת ראלטי. ההפקה הזו הרסה פורמטים מוצלחים מאוד עם ההתערבויות הבלתי פוסקות שלה והמצאת חוקים שונים ומשונים.צריך להגיד תודה כל יום שהם לא קנו את פורמט האח הגדול,המירוץ למיליון,ואני מאוד מקווה שאקסטרים מייקאובר לא תיפול אצלם.

דיי3

New member
אם כך אלי, ההפקה באמת שוחטת את האווזה:)

רק מה, שמידי פעם נופלת להם לידיים עוד ביצת כסף(הצבעות של הקהל) וזה כנראה מספק אותם. לא פלא שערוץ 10 נסגר חדשות לבקרים.

noaxxx

New member
../images/Emo268.gif למיטב זכרוני, קרן הצהירה לא אחת ש..

היא ושירה ממש לא הולכים יחד, ובכל פעם שהבנות היו שרות היא לא היתה מוצאת את עצמה. (כמובן שמדובר בקרן מהמודל הקודם לפני חודש, לא הנוכחי) מעניין שבתקופה האחרונה, עם גב, היא ממש הפכה ל'נעים זמירות'..
אולי בגלל שאין להם על מה לדבר
או שבעצם, הם לא יכולים לדבר על מה שהם רוצים?
אין צורך לענות
שאלה רטורית

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחח ../images/Emo45.gif מ ע ו ל ה

סוף סוף נמצא השימוש לאייקון של
היתוש.... מציקקקק

למעלה