"תומר"

תמרוש5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הייתי במודיעין
אבל נמאס לי מצופים אז פרשתיP: (אבל הייתי 6 שנים
) איפה זה דקר?

נתוש ז

New member
איך את לא יודעת איפה זה דקר יביזיון!

ציפיתי שתדעי אפילו צבע!

נתוש ז

New member
חחחחחחחח...../images/Emo70.gif גדול.

אני יודע מי את
את בכיתה ט', היית אמורה להיות חמשושית..את בגדוד של ינון ודור ויאיר וגיא...משעשע. וסורי שאני זוכר רק את החניכים שלי ולא את כל השבט

נתוש ז

New member
ממההה...איילון...חח..ששישסטים.

אז גם לחמשושים יש "תמר" P: לא אשמתי. אממ...כה..נו אני נתי! אני מוכר!!!! אני נאשי!

תמרוש5

New member
חח כן אני יודעת שגם להם יש../images/Emo3.gif

אני זוכרת אותך. היית מדריך של ההוא מהברושים שתמיד רדף אחרינו וצילם אותנוP:

וצופים זה חרא

זה פשיסטי , זה גורם לאנשים ללבוש מדים לחינם , זה גוף עם יכולות ענקיות שלא מנצל אותם לכלום כמעט (חוץ מללכת פעם בשנה לעצרת רבין , וגם זה לא משהו) ובכלל נדמה שהדבר היחיד שהצופים עושים זה לשפץ את הסניף כל שני וחמישי

TairAtias

New member
אתה מתבלבל עם הנוע"ל

הנוע"ל מכריחים אנשים ללכת לעצרת לרבין שלדעתי זה דבר פסול כי אתה צריך לבוא לעצרת כזאת מרצונך וסניף זה של בני עקיבא לצופים יש שבט! ואת מדברת שטויות את פעם ניסית להיות בצופים?

נתוש ז

New member
צופים זאת תנועה חסרת ערכים

ואני מדבר בתור אחד שהיה 11 שנים בצופים- ט-מחסנאי, י'-מדריך ו', יא'-רשמ"ד צמי"ד. הייתי מהבלוטים.. והערך העיקרי של הצופים זה לדעת לכפות! לדעת לקשור! לדעת מושגים משונים, ו..זהו בערך. מרימים את הג'ריקנים מכפייה ולא מרצון, לא זורקים לכלוך מחשש מהמדריך ולא מאהבה, בונים מתוך תחרות ולא מתוך איכפתיות...תנועה ריקה מתוכן לחלוטין. שלא נדבר על הערך העילאי של ההתנועה- קודם כל התנועה (!) אח"כ החיים הפרטיים. יש לך בגרות? תחנק. אתה תגיש את התיק טיול ביום שאומרים לך, ואתה תדריך גם אם יש לך למוחורת בגרות! (מדריכים מפספסים 3-4 פעולות בשנה שיש להם 10-12 בגרויות..שזה פשוט לא סביר. על כל בגרות יש מתכונת אני מזכיר). בקיצור... בניגוד להרבה תנועות-בצופים אין כלום. באים בשביל FUN וזה הכל.

נתוש ז

New member
חחחחחח...התבלבלתי בגלל שנות בית ספר P:

הייתי מה' עד יב' (כאילו תחילת יב'), 7 שנים מתוך 8 אפשריות בשבט שלי..

למעלה