"תומר"

נתוש ז

New member
כיום הוא באמת מתחיל בד'

אבל הד' חידוש (לפחות בהנהגת ירושלים), שהחל לפני 4-5 שנים בלבד. לפני כן כל ההנהגה התחילה בכיתה ה' בלבד..

hagzi

New member
הצופים ממש לא פאשיסטים../images/Emo29.gif

ואני אומרת את זה בתור מדריכה שנה שניה ההפך- אנחנו מחנכים ללהיות כמה שיותר בני אדם, ולקבל דעות בלי לפסול, להקשיב לשני צדי המטבע, לדעת לעזור... הצופים מקבלים אליהם כל חניך שרוצה להיות חלק מהתנועה הזו. גם את המופרע ביותר ואת הפריק של הכיתה, הוא מוזמן להכנס בכיף שלו ויקבלו אותו כמו שצריך, לפחות אצלי בשבט (שבט דן, הנהגת ת"א). דווקא תנועות אחרות שעושות מבחני קבלה (בלי להזכיר שמות) זה לא לעניין! ואל תאמרי פאשיסט בכזאת קלות, זו מילה מאוד קשה לקרוא לבנאדם!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifצופים? צופים?

בוש לך! אם עוד לא היה בבית יצחק בני המושבים, הוא היה בנוער העובד והלומד.. אבל בצופים?! בצופים?! לא.:S

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

אללה חטבמ! *חוזרת להיות סמויה
*

את ב"מ.

לי יקח זמן
מבחינתי אני עדין טרומפית, ואת עדין מדצית
[ארבעה חודשים שירה!]

עדן גפן

New member
התנועה שאביב היה בה../images/Emo190.gif|פיס|

היא לא הצופים, אלא "האיחוד החקלאי".

תגובה אחרונה לשירשור הזה :)

כשהייתי בכיתה ט' הדרכתי באיחוד החקלאי . אחרי ריב גדול עם הרכז דאז , הוא קרא לי לשיחה שבה הוא העיף אותי מהתנועה עניתי לו " טוב , גם את אביב גפן העיפו מאיחוד" אז הוא ענה לי " היה לי כ"כ ברור שתגידי את זה "

עדן גפן

New member
גם אני באיחוד.../images/Emo190.gif|פיס|

אני מדריכה שם כבר משנה שעברה. שנה שעברה הייתי ממש כמו שאומרים "מורעלת איחוד"
השנה זה כ"כ ירד לי.. החליפו לנו רכז והכל נהיה נורא שם. בקיצור, ברגע שאני אסיים את השנה אני עפה משם.

mayan d11

New member
ליאורנר יודע הכל ../images/Emo140.gif

מלך! תגיד מאיפה אנחנו משיגים כרטיסים?

shmuelr

New member
מה זה חשוב הכל אותו חרא......./images/Emo13.gif

מתכונן לחטוף מכות..

למה מכות?

באמת כל תנועות הנוער כולם חראות... פעם זה עוד היה טוב (תחשבו בכלל למה הקימו תנועות נוער). היום זה "בית זונות" שם (וחברה שלי שהיא בצופים אמרה לי על הצופים ככה, אז לכו תבינו...)

Simple Sam

New member
צופים זה לא כל תנועות הנוער אם עוד

לא שמת לב חמודה. הצופים זה באמת בית זונות אחד גדול. ואגב,הבית זונות הזה-זה בהגזמה מטורפת.

למעלה