תכף נשרשר הכול.

מאיפה אתה יודע כמה הודעות אדם מחק?

הוא מוחק המון הודעות שאנחנו אפילו לא מספיקים לקרוא, ואני שומעת עליהן רק ממי שכתבה אותן.

מאיוששש הוא הסנגור של אדם

הוא הסנגור של אדם הוא יודע הכול!!!!! אדם מחק המון המון המון הודעות!!!!! וזה לא יכול לעבור לסדר היום!!!!

אדם תעשה טובה ולכולם לך מפה

אנחנו לא רוצים אותך פההההההההההההההההההההההה תן את המקום שלך לאדם מכובד וענייני!!!!!!!!!!!!!!!!

FreakOnALeash

New member
נכון.

אני מנסה שלגרום תרדו ממנו קצת, כי למנהל לא יאה להשיב מלחמה והוא צריך להיות מאווווווד מתחשב, אבל אני לא חייב כלום לאנשים כמוך, ואת אותו חופש הדיבור שאת מנצלת כנגד כולם, אני יכול להשתמש בו כדי לא להצדיק אותך.

מהנל צריך להתנהג כמנהל!!!

מנהל צריך להתנהג כמנהל ולא "כגבר", כמו בכל חברה יש דבר שנקרא הנעת עובדים, אבל אנחנו לא בחברה אלא בפורום וזה מוחשי יותר עם למנהל אין סבלנות לדעות אז אין לו מה לעשות פה כמנהל.

צודקת....

אותי מר' אדם (אלעק) קיבל ממש לא טוב מחק את ההודעה ראשונה שלי איך שהתחלתי לספר את סיפור חיי, על ההתחלה לא אהב אותי (אני בטוחה אם היתי אומרת לו אני אוהבת גרביונים או משהוא שהוא שונה מטרנסית הוא היה מקבל בחיבוקים) חמודים אני את השינוי עשיתי בלי פורום או אינטרנט איפה אתם הייתם אני כבר 4 שנים טרנסית (ואני בת 23) אתם לא דוגמא בשבילי ולא באתי לפה לקבל חיזוקים אני באתי לעזור ואתם יורקים בפנים, תיתביישו לכם אני חיה חיים של אישה לכל דבר ואם מישהו מהצד רואה מה הולך פה יגיד "מה זה המשוגעים האלה" והוא יהיה צודק. אני אתבייש להגיד שאני טרנסית בגלל אנשים כמוכם יש שם רעה מאוד על הקהילה כי אתם לא מקבלים את עצמכם תעשו חושבים עם עצמכם.

DarlingAdam

New member
ההודעה הראשונה שלך,

כפי שאמרתי פעמים רבות עד להדהים, כללה המלצה לילדה קטנה לקחת הורמונים ללא מרשם - דבר שהוא לא חוקי, לא בריא, ולא אחראי במידה מטרידה. הסברתי את זה בעדינות ובנימוס. מספר פעמים. ישנן פה טרנסיות רבות שקיבלו יחס אוהב וחם. אבל הן לא הגיעו הנה וחיפשו עם מי לריב.

תגובה לך אדם...

הלו!!!!!!! תיתאורר חמודי או מי שלא תהיה איפה בדיוק ראית אותי ??? באיזה פורומים????? אני מגיבה בפורומים ורבה עם אנשים???????? אוי אוי אוי כניראה החיים שלך באמת מאוד קשים, אתה חי משמועות וריכולים, אלעק יש לך חיים וירטואליים. זהו פורום הראשון שאני כותבת בו. חמודי עד לפני חודשיים אני לא הגבתי לא פה ולא בצאט. הלו??????? מאיפה אתה ממציא שאני פה בשביל לריב???? ולמה אתה סתם מלכלך אליי תיתבייש לך. אם אתה באמת רוצה מילחמה אין בעיה עכשיו באמת הרגזת אותי אני אעשה הכל בישביל למחוק מפה את השם שלך, אני מבטיחה לך אתה לא תהיה פה ואני דווקא כן, ולמי שלא ניראה שיעוף לי מפה ויטבול את ראשו בחול.

אתה גורם...

אתה גורם לחוסר עדינות, נימוס, אתה מנהל וככה אתה צריך להתנהג, אני לא הכרחתי לילדה לקחת הורמונים הצעתי נו אז??? כל הזמן תהיה המשפטן שלי? אתה יכול להגיד בצורה מנומסת זה לא בריא ולא לתת לכול חבורת הגונגל ברשותך לתקוף, ועם אמרתי שהיא תיקח הורמונים אז??? אתה אמרת לא!!! זה אני אמרתי תגיד לחוק שיבוא אליי!!! אל תתערב אני יגיד מה דעתי ואתה אדון נכבד לא תסתום לי אותו. תפסיקו לסלף דברים ולספר שקרים.

דיווה1

New member
אל תתנו להן לנצח??????????

תגיד לי אדון אדם אתה חי בשגעון גדלות??????????????????? כול דבר אצלך מסתיים בניצחון או הפסד??????????????????. הלווווווווווווווווו תתבגר כברררררררררררררררררררר מה לא הבנת עדיין??????????????????. שלכול אדם דיעה משלו?????????????? או שאתהרק מנהל את הפורום ולא שוטר???????? אם אתה צריך הסבר אני מוכנה לעזור לך להבין. תתבייש לך לנסות להסיט את כול חברי הפורום נגדינו!!!!!!!!!!! וגברת נגה אמרה לכולם איך קוראים לה במציאות לא אנחנו פירסמנו את זה!!!! אני ממש מתביישת בהתנהגות שלך אדם!!!!!!!!!!!!!!!! שנכנסתי לפורום בפעם הראשונה חשבתי לתומי שאתה טיפוס נחמד ואלי גם מבין דברים אבל כנראה שטעיתי בגדולללללללללללללל!!!!!!!!!!!!! לכול סיפור יש שני צדדים תלמד להקשיב לכולם ולא רק לעצמך!!!!!!!!!1 וחוץ מזה תתביישו לכם אנשים שכשאדם פה אתם מתחנפים אליו כולכם אבל במסרים האישיים הרבה מכם ליכלכו עליו אפילו אני קיבלתי מסרים מכמה חברי הפורום שטרחו להבהיר לי מה הם חושבים על אדם אז אל תהייו צבועים לפחות תגידו לו בפנים מה אתם חושבים!!!!!!!!!! סוף שבוע רגוע {ככה אני מקווה לפחות}

FreakOnALeash

New member
אנחנו בטוחים שדיווה היא אדם אמיתי,

ולא 'טרול' פורומי שמתמחה בדרמה ובשימוש בכתיבה צעקנית?

דיווה1

New member
freakonaleash??????????

סתום את הפה שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 במקרה אורי כן ראה אותי במפגש שהיה של הפורום ואתה לא טרחת להראות מי אתה באמת!!!!!!!!1 אני לא כמוך מתחבאת מאחורי המחשב עלוב חיים שכמותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אז טרול זה אולי אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני הכי גאה בעולם בחברות שלי שכותבות פההההההההה נטלי מיכל ומאיה רק שתדעו אני חולה עליכםםםםםםםםםם וכל השאר חפשו אותי בדפי זהב תחת הכותרת מהממת

הצנצנת

New member
נראה לי שהמסך שלי קצת התקלקל.

או שבאמת בסוף כל שורה בהודעה הזאת יש שובל של אותיות מוכפלות?

אורי 0

New member
לא חייבים לענות

אפשר לדבר על דברים אחרים, בשרשורים אחרים, ולתת לשלישיה הזאת לומר את שלהן עד שימאס להן. את שלנו כבר אמרנו. לא רוצות להבין או לא מסכימות - אי אפשר להכריח אותן.

FreakOnALeash

New member
כן, אני יודע.

רהל, נו, מה לעשות, הפריע לי...כמו שהן אומרות, אני עדין נפש.

למעלה