תשובה.
בעניין החברה; בתור אחד שלא עושה צבא, נראה לי שאני קצת מבין בזה. רוב האנשים שאני אומר להם שאני עושה שירות לאומי מסתכלים על זה בעין סבירה מאוד. נכון שיש גם את האנשים שזה לא מוצא חן בעיניהם, אך הם מיעוט, כמיטב ניסיוני. בכל אופן, אין ספק שזה השתנה מאוד בשנים האחרונות. ואגב, גם אין בזה בשביל לגרום למישהו להתגייס, לדעתי. אם מישהו יתגייס רק בגלל החברה, לדעתי הוא עושה טעות, ושוגה מאוד, אבל זה נושא לדיון אחר. בעניין העבודה, אצטט לך מערך "פרופיל 21", ויקיפדיה: "בשנת 1994, בעקבות ללחץ ציבורי הולך וגובר, שהתבטא בין השאר בהקמת עמותה לנפגעי פרופיל 21, הוציא שירות המדינה תקנה לפיה ייאסר על מוסדות המדינה לשאול דורשי עבודה על הפרופיל הצבאי שלהם, ובהמשך אותה שנה הוכנס איסור זה לחוק שוויון ההזדמנויות בעבודה (סעיף 2א לחוק) והוחל על כלל המעסיקים בישראל, למעט שירות הבטחון הכללי והמוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים. באותה שנה תוקן גם חוק שירות בטחון, ובו נקבע (בסעיף 44א לחוק) איסור על כל אדם שלא הורשה לכך, לדרוש, בכל הקשר שהוא (להבדיל מדרישה בקשר לעבודה) "נתון אישי צבאי", שהגדרתו היא "הסימול המספרי המציין את מידת התאמתו של אדם לשירות הצבאי, או מסמך צבאי הקובע כושר לשירות צבאי או את מידת ההתאמה לשירות, וכן כל נתון אחר ששר הבטחון קבע בצו לענין זה". בהגדרה זו כלול גם נושא הפרופיל הרפואי. דרישת מידע על נתון אישי צבאי היא עבירה פלילית שדינה קנס כספי. בשנת 2003 קבע בית הדין לעבודה כי הדרישה לשירות צבאי כתנאי לקבלה לעבודה, כאשר תנאי זה אינו רלבנטי למשרה המוצעת, מהווה אפלייה אסורה. החוק אינו אוסר לשאול מועמד לעבודה על שירותו בצה"ל, ומתיר להביא תשובה זו במכלול השיקולים של המראיין, כל עוד מיוחס לה המשקל הראוי." מלבד זאת, אף אחד לא יכול לדעת אם התגייסת לצבא או לא, מלבד 3 מוסדות מדינה, שאיני זוכר בעל פה איזה מוסדות אלה. בכל אופן, כמעט שום מקום שבו תעבוד לא יכול לדעת אם התגייסת או לא. בעניין קורות החיים, תתפלא לדעת דווקא שהרבה מעסיקים מעדיפים אנשים שלא התגייסו, עם כל הרוע שבדבר, בגלל שאנשים שהתגייסו צריכים לעשות מילואים. בכל אופן, יש לציין כי גם אם כן ישאלו אותך בעבודה אם שיררת בצבא, אם תגיד שעשית שירות לאומי, ברוב המוחלט של המקרים לא תהיה לך שום בעיה.