🍎שנה חדשה - אוף חדש🍯

Lhuna3

Well-known member
מתי המשלוח אמור להגיע, יש צפי?
כתבו עד 10 ימי עסקים ויש בתוכם עוד חג אז לא יודעת.
אולי משהו שכבר קראת ואת אוהבת? משהו שיעביר את הזמן.
אולי תקראי את The Prime of Miss Jean Brodie? :-] או שתראי את הסרט בכיכובה של מגי סמית' |חיבוק| (זמין ביוטיוב)
היי, אולי באמת!! (אני מתכוונת לספר כמובן. כמעט תמיד מעדיפה ספר.)
אגב, רק עכשיו קלטתי מה כתבת פה, אז מעניין אותי מה התקציר בעלילה (דבר שאומנם אני יכולה לגגל) ולמה התחברת בספר? (דבר שאני לא יכולה לגגל :-):)
[כהרף עין / מאת יואב בלום] ספוילר אבל כללי ביותר לעלילה (אפילו אני לא מחשיבה את זה ספוילר במקרה הזה):
זו תעלומת רצח. כן! עד כדי כך אהבתי את הספר הקודם שלו שקראתי ("הקבוע היחידי"), שהסכמתי לקרוא תעלומת רצח!
ולא התחרטתי בכלל! כמובן שזה מד"ב ומערב (נגיד שזה קצת יותר ספוילר, אבל גם משהו שנראה לי די ברור מהכריכה והז'אנר) מסע בזמן.
וזו גם התשובה למה התחברתי בספר חחחחח אבל גם הוא פשוט מצוין ומבריק ועם סיפור ממש טוב.

It's Always Sunny

Well-known member
כתבו עד 10 ימי עסקים ויש בתוכם עוד חג אז לא יודעת.
אז לפחות שבועיים. מקווה שתמצאי משהו מעניין עד אז. מה היית אומרת שקצב שלך? כלומר, האם לקרוא ספר אחד יספיק עד שהספר הזה יגיע?

היי, אולי באמת!! (אני מתכוונת לספר כמובן. כמעט תמיד מעדיפה ספר.)
האמת שכן, העדפתי את הספר על פני הסרט, נהניתי מהסרט אבל כל הזמן עשיתי השוואה בינו לבין הספר.

[כהרף עין / מאת יואב בלום] ספוילר אבל כללי ביותר לעלילה (אפילו אני לא מחשיבה את זה ספוילר במקרה הזה):
זו תעלומת רצח. כן! עד כדי כך אהבתי את הספר הקודם שלו שקראתי ("הקבוע היחידי"), שהסכמתי לקרוא תעלומת רצח!
ולא התחרטתי בכלל! כמובן שזה מד"ב ומערב (נגיד שזה קצת יותר ספוילר, אבל גם משהו שנראה לי די ברור מהכריכה והז'אנר) מסע בזמן.
וזו גם התשובה למה התחברתי בספר חחחחח אבל גם הוא פשוט מצוין ומבריק ועם סיפור ממש טוב.
נשמע מעניין! במיוחד עצם המסע בזמן מבחינתי זה תמיד בונוס.

Lhuna3

Well-known member
אז לפחות שבועיים. מקווה שתמצאי משהו מעניין עד אז. מה היית אומרת שקצב שלך? כלומר, האם לקרוא ספר אחד יספיק עד שהספר הזה יגיע?
סביר להניח שכן, למרות שאת הספר "כהרף עין" סיימתי בפחות משבוע לדעתי.

didalf

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אפשר לומר שסיימת אותו כהרף עין.
ידעתי שמישהו יגיד את זה! :-D
כן יצאתי ניק אני אלך לעמוד בפינה קצת
אני באמת רציתי לומר את זה.
אבל זה היה ממש הרמה להנחתה. אני די בטוח שאין בכלל ספר כזה ולונה המציאה את זה רק בשביל להביא את הבדיחה.

didalf

Well-known member
סיפור קצר:
19:00: האתר של טיילור מעלה למכירה מוגבלת קרדיגן של מידנייטס.
19:07: עדי: אוי לא הוא חמוד שמישהו יעצור אותי.
19:15:
1729529357559.png
אופס 🤭

Lhuna3

Well-known member
סיפור קצר:
צפה בקובץ המצורף 118893
אופס 🤭
חחחח אני מבינה שאף אחד לא עצר אותך... לפחות תראי לנו תמונה של הקרדיגן (ומה זה מידנייטס? שם של אלבום?)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(ומה זה מידנייטס? שם של אלבום?)
אפילו אני ידעתי את זה
סיפור קצר:
צפה בקובץ המצורף 118893
אופס 🤭
תתחדשי
(אגב, אני מקשיב לקסנדרה כרגע, אני ממש אוהב אותו)

didalf

Well-known member
אפילו אני ידעתי את זה
כל הכבוד!
תודה☺️
(אגב, אני מקשיב לקסנדרה כרגע, אני ממש אוהב אותו)
יאאאאא איזה כיף😍
אפשר לשאול איך הגעת אליו?☺️
זה השיר האחרון באלבום שהיא עוד לא ביצעה בלייב.

ספיקינג אוף טיילור שרה מישל גלר הייתה שוב בהופעה וכפרעליה היא מעלה מלא סטוריז של טיילור כמו אחרונת המעריצות היא אני😍
וגם שימו לב לצמיד:
IMG_3849.jpeg

Lhuna3

Well-known member
כל הכבוד!

תודה☺️

יאאאאא איזה כיף😍

ספיקינג אוף טיילור שרה מישל גלר הייתה שוב בהופעה וכפרעליה היא מעלה מלא סטוריז של טיילור כמו אחרונת המעריצות היא אני😍
וגם שימו לב לצמיד:
צפה בקובץ המצורף 118899
חחח לאיזה מהם? יש שם אחד שנראה לי שאולי כתוב עליו ראש השנה באיות קצת משונה?

didalf

Well-known member
חחח לאיזה מהם? יש שם אחד שנראה לי שאולי כתוב עליו ראש השנה באיות קצת משונה?
שמתי חץ בתמונה!
כתוב עליו סלייר!
אבל לא רואים את ה R הייתה תמונה ברורה יותר אבל כבר נעלמה מהסטורי.

Lhuna3

Well-known member
שמתי חץ בתמונה!
כתוב עליו סלייר!
אבל לא רואים את ה R הייתה תמונה ברורה יותר אבל כבר נעלמה מהסטורי.
אה לא שמתי לב שיש חץ חחח מעניין אם זה צמיד שהיא עשתה לעצמה או שקיבלה מתנה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יאאאאא איזה כיף😍
לפעמים אני בוחר שיר שבה עם פלייליסט. הגיוני שזה היה משהו של הארי סטיילס אבל יש עוד כמה אופציות. בכל מקרה אני נותן לזה להתנגן כל עוד השירים נחמדים גם אם אני לא מכיר חלק מהם.
מעניין אותי לקרוא יותר על הפירוש שלו. כלומר אני מבין דברים, אבל לא נראה לי שירדתי לסוף של מה שעומד מאחורי השיר.
וגם שימו לב לצמיד:
IMG_3849.jpeg
מגניב.
כן, זה ידוע שהיא סוויפטית כבדה

didalf

Well-known member
אה לא שמתי לב שיש חץ חחח מעניין אם זה צמיד שהיא עשתה לעצמה או שקיבלה מתנה.
שאלה טובה. כי התמונה מלפני ההופעה.

לפעמים אני בוחר שיר שבה עם פלייליסט. הגיוני שזה היה משהו של הארי סטיילס אבל יש עוד כמה אופציות. בכל מקרה אני נותן לזה להתנגן כל עוד השירים נחמדים גם אם אני לא מכיר חלק מהם.
אז כאילו שמת פלייליסט שהתחיל משיר של הארי (|מאוהב|) (איזה?) ואז זה היה חלק ממנו?
מעניין אותי לקרוא יותר על הפירוש שלו. כלומר אני מבין דברים, אבל לא נראה לי שירדתי לסוף של מה שעומד מאחורי השיר.
אוקי יש את קסנדרה במיתלוגיה שאתה מכיר. אבל למה זה מטאפורה אני גם לא הכי מבינה עדיין.
עכשיו הפירוש הרווח בקהילה הסוויפטית זה שזה קשור לכל הסיפור עם קים וקניה שטיילור אמרה את האמת כל הזמן ולא האמינו לה.
גם המשפט "so they filled my cell with snakes" יכול להתפרש בזה שמילאו לה את הטלפון (סל-פון) בנחשים כי אז כשקים אמרה שהיא נחש כל האינטרנט הציף לה את הרשתות החבריות באייקון של נחש.
אבל לדעתי זה לא *רק* על קים ויש לזה משמעות רחבה יותר שאני עוד לא לגמרי מבינה.
זה יכול להיות גם בכללי על נשים בחברה.
ולזה בטוח היא לא התכוונה אבל אני ועוד אנשים בקבוצה גיליתי דווקא לוקחים את זה לכיוון של מדינת ישראל.
שאנחנו מזהירים את כולם מסכנות האיסלאם הקיצוני אבל לא רק שלא מאמינים לנו גם מאשימים אותנו בהכל.
למשל
When the first stone's thrown, there's screaming
In the streets, there's a raging riot
When it's "Burn the bitch, " they're shrieking
When the truth comes out, it's quiet
גרם לי לחשוב על הפעם ההיא בתחילת המלחמה שהאשימו אותנו שהפצצנו בית חולים וכמה רעש וזעם יצא עלינו, אבל כשהתברר שזה היה טיל כושל של חמאס עצמם שקט ודממה. וגם בכלל כמה נרעשים כשאנחנו עושים דברים וכמה הם שקטים כשפוגעים בנו. או חוסר האמונה או ההיתתיחסות לנשים שנאנסו ב7.10.

כן, זה ידוע שהיא סוויפטית כבדה
כן היא ואליסון הניגן. נשים חכמות|מאוהב|

Lion_Heart

Well-known member
אז..."אייקון"!
אייקון השנה היה מוצלח ביותר!
הלכתי לאיזה 19 אירועים,(מוגזם? אני? לאאאא) קניתי 4 ספרים 5 חיות מודפסות בתלת מימד(אבל לא קוביות, כי יש לי 19 סטים בבית כבר)
אכלתי פסטה נהדרת(בלי קשר, זה היה בשרונה) ופגשתי אנשים נפלאים!

סך הכל , הכל היה נפלא!

למעלה