אוקי יש את קסנדרה במיתלוגיה שאתה מכיר. אבל למה זה מטאפורה אני גם לא הכי מבינה עדיין.
עכשיו הפירוש הרווח בקהילה הסוויפטית זה שזה קשור לכל הסיפור עם קים וקניה שטיילור אמרה את האמת כל הזמן ולא האמינו לה.
גם המשפט "so they filled my cell with snakes" יכול להתפרש בזה שמילאו לה את הטלפון (סל-פון) בנחשים כי אז כשקים אמרה שהיא נחש כל האינטרנט הציף לה את הרשתות החבריות באייקון של נחש.
אבל לדעתי זה לא *רק* על קים ויש לזה משמעות רחבה יותר שאני עוד לא לגמרי מבינה.
זה יכול להיות גם בכללי על נשים בחברה.
ולזה בטוח היא לא התכוונה אבל אני ועוד אנשים בקבוצה גיליתי דווקא לוקחים את זה לכיוון של מדינת ישראל.
תודה על ההסבר. קראתי על זה עכשיו גם קצת יותר.
איכס מגעילה קים קארדשיין (האמת שעד עכשיו לא הייתה לי שום דעה עליה)
אז..."אייקון"!
אייקון השנה היה מוצלח ביותר!
הלכתי לאיזה 19 אירועים,(מוגזם? אני? לאאאא) קניתי 4 ספרים 5 חיות מודפסות בתלת מימד(אבל לא קוביות, כי יש לי 19 סטים בבית כבר)
אכלתי פסטה נהדרת(בלי קשר, זה היה בשרונה) ופגשתי אנשים נפלאים!
סך הכל , הכל היה נפלא!
הייתי ביום ראשון לקצת. התכוונתי ללכת לקבוצה על חוסן בקהילת הגיקים, אבל בסוף הגעתי מאוחר מידי. חשבתי להשאר לקבוצה על באפי, אבל לא היה לי חשק להשאר כל כך הרבה זמן.
כן הסתובבתי בין הדוכנים והיה מאוד יפה ומעניין אבל לא קניתי שום דבר. הרבה שם מוכרים דברים של עבודת יד כמו ציור על כוסות או דברים מעור שהם מדהימים, אבל גם מאוד יקרים. לא יקרים מידי כי ברור שהושקע בזה המון עבודה, אבל עדיין בשבילי זה יקר מידי. חשבתי דווקא לקנות חולצות אבל משום מה לא היה כמעט חולצות השנה.
אני מאוד נהנה לראות אנשים בקוספליי. אפילו הייתי אומר שיש בזה משהו שמרים לי את הרוח. אומנם הרוב זה דברים שאני לא הכרתי כי באמת המון אנימה, אבל הייתה שם אסוקה ממלחמת הכוכבים, ומישהי שלבושה כמו הטארדיס וגם הדוקטור של מאט סמית'.
לאילו אירועים הלכת?
אתמול לראשונה מזה חצי שנה בערך - לבשתי גרביים.
והיום... לראשונה מאז מי יודע מתי - הדלקתי מזגן... על חימום!
צפה בקובץ המצורף 118995
לתשומת לב כל מי שאומר שאין סתיו בישראל
וואי כן. בבוקר ממש קפוא (אני בחופש אז לא הייתי אמור לגלות את זה, אבל בלבנון הרגישו צורך להעיר אותי מוקדם כבר יומיים רצוף).
כשאני צועד בערב אני עושה את זה עם חולצה ארוכה. אבל באמצע היום נעים עד חמים.
אני רוצה כל השנה מזג אויר כזה בדיוק.
כן, כרגע זה די מושלם.
אני: הולכת לעשות קורס רענון נהיגה בקרוב.
גם אני: מתכוונת להגיע באוטובוס
הגיוני בסך הכל, לא?
זה בסדר. כל עוד נהג האוטובוס כבר עבר רענון נהיגה
עברו המון שנים מאז שעשיתי את זה. אני לא יודע אם עושים את זה רק פעם אחת או שאמורים לשלוח לי זימון לעוד פעם מתישהו. או אם זה רק אם אני אצבור נקודות.