שתדעי לך שהשיר הזה היה תקוע לי בראש כל היום בגללך
(וכן אני יודעת שאני מחרתי אותו, אבל לא שרתי אותו לעצמי עד שלא שמת קישור אליו!!) (יואו איזה חמוד היה התינוק בלש שתוקע מוצצים באוזן!
)
את הולכת לחדר כושר על הבוקר? וואו את הגיבורה החדשה שלי
חח אין שום סיכוי בעולם שאלך אחרי עבודה, ככה שהבוקר זה הזמן היחיד שאני יכולה ללכת. חוץ מזה שזה מאוד מספק להגיע לעבודה כשכבר סגרתי את העיגול של האימון וכמעט סגרתי את זה של הקלוריות ואז נשאר לי רק העיגול של העמידה, אבל זה העיגול הכי קל אז אני מרגישה שאני יכולה להתבטל כבר מהשעה 10:00 בבוקר, שזה מאוד מעודד.
ואם התאמנת למה לא שתית מים?
ואיך את מתאמנת על בטן ריקה?
אני לא שותה לפני אימון כי זה עושה לי בחילה, ואני גם לא שותה ישר אחרי כי אין טעם לשתות ואז להישקל. ואני נשקלת לפני המקלחת ככה שטכנית אני יכולה לשתות רק אחרי המקלחת (ואחרי שהתלבשתי והתארגנתי לעבודה כי אני עושה את זה במקלחת) אז יצא היום שהגבתי לכם כשהייתי במקלחת בזמן שהתארגנתי לעבודה אז לא שתיתי עדין.
ולהתאמן על בטן ריקה זה הכי טוב כי ככה שורפים הכי הרבה קלוריות. חוץ מזה שאני לא יכולה לאכול לפני 10 בבוקר אז חייבים להתאמן על בטן ריקה. למרות שגם ביום שבת נגיד שאני יכולה להתעורר אחרי 10 ואני הולכת לחדר כושר מאוחר יותר אני לא אוכלת לפני כי המחשבה על לעמוד 40 דקות על האליפטי אחרי שאכלתי עושה לי בחילה.
לפעמים הם מרגישים כמו סרט אימה, אבל אני בעד סיטקום. נשמע לי כיף יותר.
אוקי עדיין לא הבנתי לפי מה זה קובע אם את מוכנה אבל אני רואה שאת בחוב שינה
בעיקרון לפי איך שישנת. אבל זה איזה מדד משונה של הנשימות שלך, הדופק, החמצן בדם ועוד כל מיני חירטוטים.
וכן, אני בחוב, אבל החדשות הטובות הן שלפי השעון שלי אני יכולה להיפטר מהחוב הזה ע"י כך שאשן הלילה 11 וחצי שעות