LeAnnDyIan
Well-known member
את כבר שם, אז תישארי, תראי קצת זיקוקים, תאכלי איזה תפוח בקרמל ותחכיובכן הימרתי לא נכון ועלתה עכשיו זמרת אחרת.
האם להשאר ולחכות? עד מתי לחכות?
את כבר שם, אז תישארי, תראי קצת זיקוקים, תאכלי איזה תפוח בקרמל ותחכיובכן הימרתי לא נכון ועלתה עכשיו זמרת אחרת.
הבנת שאני ציטטתי את סאם סיבורן כן ? כי אחרת זה סתם נראה מוזראה חחח הבנתי.
אבל אני עדיין סקרנית אם יש משהו מיוחד ביוני שאת מקווה שניק יעלה אז.
חחחח התפוחים המסוכרים האלה נראים מזה דוחהאת כבר שם, אז תישארי, תראי קצת זיקוקים, תאכלי איזה תפוח בקרמל ותחכי
אה מזל שכתבת כי אני לא קלטתי! (אגב אני לא זוכרת באיזה הקשר זה היה שם)הבנת שאני ציטטתי את סאם סיבורן כן ? כי אחרת זה סתם נראה מוזר
אה זהו, זכרתי שהיה דיבור על משהו שקשור אליו ביוני ולא זכרתי מה, אז חודש הגאווה.סתם כי זה היום הולדת שלו פלוס גאווה פלוס ספרים
איכככככככככככככאבל אני מתה על שערות סבתא אולי אלך להשיג לי כאלה להשלמת החוויה
אני גם קןראת לזה ככה דווקא חשבתי שאתם לא.צמר גפן מתוק עדי. צמר פאקינג גפן מתוק!
רופא השיניים של עדי :אבל הולי שיט התור לקופה נמשך עד שנה הבאה, אז לא
I feel you...אני גם קןראת לזה ככה דווקא חשבתי שאתם לא.
אבל הולי שיט התור לקופה נמשך עד שנה הבאה, אז לא
עדיין לא את רואה כמה אני זקוקה לצפיה חוזרת?צפה בקובץ המצורף 74895
ועכשיו ?
אגב מה שאני לקחתי מצפייה של דילן ביורשים זה שהיא רואה את זה בHBO Max
את יודעת המקום היחיד שמשדר הבית הלבן
עדיין לא
אני לא יודעת אם זה היה מכוון אליי או אל לונהאת יודעת המקום היחיד שמשדר הבית הלבן
ללונה כי אני יודעת שהיא רוצה שזה יהיה זמין לה איפשהואני לא יודעת אם זה היה מכוון אליי או אל לונה
אני משערת שאליי כי אני לא חושבת שללונה יש מנוי ל-HBO,
מה?מה שגיליתי מהאפליקציה הארורה הזאת זה שאני לא רוצה לצפות יותר בשום דבר ששייך להם
בשני הגיפים בצדדים פדרו פסקל ובלה רמזי, שני השחקנים הראשיים של הסדרה The Last of Us. באמצע פדרו פסקל רוקד עם זומבימי מופיע בחתימה שלך?
המקום הוא מרחק הליכה מהבית שלך נכון? אני הייתי מחכה אם זה גם ככה לא הרבה בשביל להגיע הבייתה. אם את שותה אלכוהול את יכולה לקנות בנתיים איזה בירה או משהוובכן הימרתי לא נכון ועלתה עכשיו זמרת אחרת.
שותה לפעמיים אבל בכלל רציתי צמר גפן מתוק אבל התורים פה יותר מידי.המקום הוא מרחק הליכה מהבית שלך נכון? אני הייתי מחכה אם זה גם ככה לא הרבה בשביל להגיע הבייתה. אם את שותה אלכוהול את יכולה לקנות בנתיים איזה בירה או משהו
היה די ברור שרוב האנשים כאן לא בדיוק כאלו שיצאו.כן אה? מצאתי איזה אנשים לשאול
כל הכבוד.יאללה הלכתי, תאחלו לי בהצלחה.
אחרי מה שעשיתי שבוע שעבר אני אדם אמיץ (אני אספר לכם אח"כ)
גם אני אוהב אותו.אביב גפן .
לא נראה ליניק אני מקווה שאתה כן תעלה את של יוני
כי זה חודש היום הולדת שלי (ויום הולדת 40, לא סתם) וגם חודש הגאווה (שלאחרונה התברר שלא כולם מודעים לזה)אבל אני עדיין סקרנית אם יש משהו מיוחד ביוני שאת מקווה שניק יעלה אז.
לחכות!ובכן הימרתי לא נכון ועלתה עכשיו זמרת אחרת.
כבר אין זיקוקים בישראל.את כבר שם, אז תישארי, תראי קצת זיקוקים, תאכלי איזה תפוח בקרמל ותחכי
שכחתי את הפלוס ספריםסתם כי זה היום הולדת שלו פלוס גאווה פלוס ספרים
אה, זה מה שזה בגיף האמצעי. רק עכשיו אני קולט.בשני הגיפים בצדדים פדרו פסקל ובלה רמזי, שני השחקנים הראשיים של הסדרה The Last of Us. באמצע פדרו פסקל רוקד עם זומבי
בקשר לזה כל עירייה מחליטה אם יהיה אצלה או לאזיקוקים בישראל.
תודה.תתחדשי.
הנה זה:אגב זה מזכיר לי סרטון חמוד של ראיון שטיח אדום עם פדרו פסקל מהתקופה האחרונה שבה המראיינת מזכירה את זה ששרה מישל גלר כתבה עליו משהו באינסטגרם (כי הוא שיחק בפרק של באפי) ופדרו התרגש לחלוטין ודרש שהיא תראה לו, ואז התחיל לדבר על החוויה של צילום הפרק ההוא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.