Lhuna3
Well-known member
אני רציתי גם לראות אותה אבל לא היה לי איפה.סדרות החודש ברידג'רטון עונה 3 חלק ב' - MEH
על פיות וילדים אבודים - קצת מאכזב אחרי הבילדאפ שעשו לי פה.
אוקיי אני לא זוכרת אם דיברנו על זה - את צפית ב"המשרד"? (US) כי אני בש"חים שלה באותו ערוץ.זהו? נראה לי שזהו. כאילו ושחים של איך פגשתי את אמא
אני מחכה לזה שיגיע לדיסני+הקול בראש 2 - ממש חמוד אבל קצת פחות טוב מהקודם.
כן, למה תצפי עכשיו? זאת הבעיה עם להגשים את החלומות שלך.שיר החודש:יש לי 44 שירי החודש!!
אוקי אבל who's afraid of little old me ההופעה שלו עוצמתית ממש
סיבה או סיבות למסיבה:הייתי בהופעה של טייילור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוד לא מעכלת שזה קרה!!! שום סיבה למסיבה לא תתעלה על זה לעולם!!!
רמאות אבל בסדר.שחקנית החודש:טיילור סוויפט [יש לה קטע מערכוני קטן בהופעה זה מספיק משחק]
שחקן החודש:טראוויס קלסי [הוא עלה למערכון קצר בהופעה של טיילור זה מספיק משחק] [לא זאת שהייתי בה]
הגעתי למסקנה שברידג'רטון בנויה כך שכל אחד יאהב ממש רק עונה אחת שלה.דמות החודש:אנתוני בשניה וחצי זמן מסך שנתנו לו בברידג'רטון.
זוג או זוגות החודש:אני... עדיין צופה בסרטונים של טים ולוסי מהטירון הם חמודים נו! והעונה של ברידג'רטון שזה אמור להיות התפקיד שלה כשלה מאד בנושא.
גם בלי לראות את ההופעה שלה, אני מסכימה שכל הסימנים מעידים שהיא גיבורת על.סופר גיבור החודש:טיילור סוויפט. תראו את ההופעה שלה ותגידו לי שהיא לא גיבורת על!
מה/מי?דמות אנימה\מנגה החודש:אינוסקה כפרעליו בא איתנו לטיול
חחחחחציטוט החודש:Edinburgh, Welcome to the Eras Tour!
שרי או לא שרי?!ירק החודש:עגבניה תמיד.
אל תכעסי עלי, אבל אני קוראת לתמונה הזאת "המן-בוב"קראש החודש:בעלי האבוד והיפה תמיד
צפה בקובץ המצורף 108326
אוי נכוןדמויות טלויזיוניות שהיית רוצה לשחק איתם מונופול\מבוכים ודרקונים:משפחת גלאגר. זה יהיה מבוכים ושיכורים מהר מאד.
את רואה שמד"ב זה טוב?!מה תעדיפו, מסע בזמן , או מסע בין מימדים מקבילים? (אם תיסעו בזמן, אתם יכולים לשנות דברים)מימדים מקבילים אני מתנגדת לשינוי זמן. עריכה: בעצם מסע בזמן ואני אחזור שוב ושוב להופעה של טיילור!
בהחלט נחמדה מאוד.באיזה יקום מדב"י\ אנימה הייתם רוצים לחיות (אפשר גם בתור הדמות הראשית) ולמה?וואי אף אחד מהם תמיד קורים שם אסונות?. נגיד העולם של המאה? זוועה. העולם של באפי? לא תודה. אני רוצה לחיות ביקום הפנטזיה של הספר אדום לבן כחול מלכותי שבו יש נשיאה אישה עם בן ביסקסואל חצי לטיני והעולם תומך בזה. עכשיו זאת פנטזיה נחמדה.
"האם את רוצה כרטיסים בחינם להופעה הבאה של טיילור סוויפט?"שאלה שאתם רוצים שישאלו אותכם:חחחחחחחח ליטרלי כל דבר על טיילור סוויפט
אבוי.דמות טלויזיונית שהייתם רוצים שתאמץ אותכם:ג'יילס. לא אבל אני רוצה להתחתן איתו לא תשובה טובה.
אמממ, אוקיי בהתחלה חשבתי לא בחירה טובה, אבל אז נזכרתי (מחלקת גנים ונוף) שבסוף זה כן ומאוד חמוד.רון סוונסון.
מגניבות חחחחחחיש איזה פארק לאומי ביוטה נראה לי עם צוות הסושיאל הכי גאוני בעולם נתקלתי בהם כמה פעמים, לאחרונה הם עושים כל מיני קטעים מסיקטומים.
זה מחלקת גנים ונוף וזה נהדר:
Zion National Park on Instagram: "TREAT. YO. SELF. As we start heating up as the summer weather moves into Zion its important to properly prepare to experience hot desert conditions. So, make sure you TREAT YO SELF not just today, but everyday! The
38K likes, 244 comments - zionnps on June 18, 2024: "TREAT. YO. SELF. As we start heating up as the summer weather moves into Zion its important to properly prepare to experience hot desert conditions. So, make sure you TREAT YO SELF not just today, but everyday! The desert is an extreme...www.instagram.com
געגועים...סרטון מושלם של פיונה עם שיר שנועד לה שמצאתי לגמרי במקרה
תמונות נהדרות!!המלכההה שצילמתי במו ידייייייי כי הייתי שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
צפה בקובץ המצורף 108328
וקצת תמונות מסקוטלנד:
צפה בקובץ המצורף 108329 צפה בקובץ המצורף 108330
צפה בקובץ המצורף 108331 (זה הנוף מקצה של ארתור סיט, לידיעת ניק שהביע בו עניין מאז סדרה מסוימת)