first there was men

IC4

New member
עוד מישהו כאן

לא זוכר ישראלים מנופפי דגלים ב6 ליוני 1944? את תהיי בסצנת ה MEANWHILE בישראל תשחקי לך עם שפכטל , תבני טירה מחול תחייכי ואז בריטי ירמוס אותה ויאנוס אותך.

../images/Emo166.gif יש לי רעיון../images/Emo70.gif

אני פרשתי! איתי, תעשה ה כ ל לבד! תהיה הבמאי, התסריטאי, אחראי תפאורה, אחראי תלבושות, אחראי מוזיקה, שחקן ראשי-בן, שחקן ראשי- בת, שחקן מישני- בן, שחקן מישני- בת, ניצב-בן, ניצב-בת, תהיה השפכטל (תברר מה זה), הטירה מחול, ותשאר עצמך... אחרי הכל, אנחנו צריכים מישהו בפורום שיהיה מגעיל למי שבא לו...

IC4

New member
יש לי רעיון יותר טוב

תפסיקי לחשוב שאני נגדך ותלמדי שאני צוחק איתך ואז יהיו לך פחות בעיות, אולי גם עם אנשים אחרים, אבל לפחות בינך לביני. אסור להתבדח כבר? נגעתי באיזה נקודה רגישה בלי לשים לב? שפכי את הכל אחרת אני לא אדע ניתן לך לשיר את השירים בפסקול וגם קטע בסרט שהחיילים במועדון שומעים מישהי בעל קול יפה ואיכות שירה ראויה לשבח (מחווה לשבילי התהילה של סטנלי) --- אני כל כך אוהב להיות מגעיל למי שבא לי כי אף פעם לא בא לי להיות מגעיל

../images/Emo166.gif אז אתה תמיד צוחק?

תודה על התפקיד... לא נגעת בנקודה רגישה, סתם הדברים שלך לא נראו לי סימפטים במיוחד... אני מצטטת: "ניתן (מי זה אתם?) לך לשיר... בקטע בסרט שהחיילים במועדון שומעים מישהי בעל(ת) קול יפה ואיכות שירה ראויה לשבח"- מסתבר שחנפנות לפעמים עוזרת...
אז שוב נסלח לך...
וכמו שכבר אמרתי- לפעמים אתה נחמד... (ולפעמים מגעיל). שבת שלום...

IC4

New member
לפעמים אני נחמד

ולפעמים אני צודק
לא סתם פשוט מה עם מימי לא נתנה לי את מחילתי לפעמים אני נחמד ולפעמים אני לא מובן, יא זונה

Cruvi7

New member
מה קורה עם התביעה של נאסא/פוקס?

למי שלא יודע: בשנת 1969 שידרה פוקס שידור ישיר מנאס"א, את השיגור הראשון לירח. בעייה: הדגל שניל ארמסטרונג תקע בירח התנופף. בירח אין רוח. מסקנות: אפשרות ראשונה: הטכנולוגיה שלנו שווה לתחת. נאס"א זה מקום של שקרנים שמגלגל כסף לממשלה. אפשרות שנייה: הטכנולוגיה שלנו מתקדמת יותר ממה שחשבנו. על הירח יש כבר מושבות, שמגלגלות כסף, מתקדמות. וכל זה נשמר בסוד. מישהו מוכן להגיד לי מה קורה עם התביעה?

Cruvi7

New member
נכון ההודעה שכתבתי מתחת?

אז חלק לא נכון אני יודע. המסקנות שגויות. זה לא אני רשמתי, זה חבר שלי. בכל מקרה אני מברך את עצמי בברכת ברוך הבא. אבל הבעייה בהודעה שם נכונה. ולפי מה שאני רואה בינתיים אתם לא רציניים, אני אביא לכם קישורים לאתרים רשמיים של קונספירציות יותר מאוחר... דבר אחרון, הויכוחים שלכם על דת. כמה מכם דתיים? כמה מאמינים שיש משהו למעלה? הרי אי אפשר לנהל דיון כמו שצריך בלי שני צדדים, נכון?

RedStorm

New member
אני מאמין

שיש משהו אי שם , שונה , אחר , למעלה למטה בפנים שמימד אחר... או מישהו או מישהי או משהו ..... משהו יש ! - אני בטוח. אני מדבר איתו כל הזמן.

RedStorm

New member
הסוף.

סוף מאטריקס 3 על פי REDSTORM...... ניאו יסתכל על העולם .......על המכונות - על מספר אנשים בציון יראה איך הם מתנהגים חרא ומציקים לבחורה יפה שהולכת לידם , הוא יראה כמה אנשים במדים מוזרים מרביצים לזקן שיכור שצועק - "אני רוצה הביתה" , הוא יראה חבורת ילדים שאוכלים נקנקיות עבודת יד. ניאו ירכין את ראשו ויסתכל על הריצפה במבט עצוב.(FUCK IT) הוא ילך ..... ויחבר את עצמו למאטריקס במקום מסויים(שומם) וימחק את המספר חזרה שלו לעולם ה"אמיתי" בפלאפון ,בדרך הוא יראה זוג שמתנשק בלהט על ספסל ברחוב (אז זה הם לא יקחו מאיתנו החראות!!!!!!!) הוא יילך לבר יקנה בירה ...... לידו יושב איזה נהג משאית שיכור ומתלונן על הבירה שהיא לא בירה טובה , אמיתית.... ניאו יפנה עליו ויגיד "תאמין לי חבר , זו הבירה הכי אמיתית שאתה יכול לחלום עליה" הוא יקח לגימה ויחייך:) טטטדדדןן טדדדן !!!!!! THE END סוף המאטריקס - פרק השלישי והאחרון!. אין יותר מושלם מזה. שאלה- האם ניאו עדיין יחשב האחד למרות מעשה זה?

IC4

New member
סקר מצב הרוח הדומיננטי.

החיים הם: חרא. 0 0% דבר נפלא. 4 17% רוב הזמן דבר מיותר, אך כיף מדי פעם כשאני לא בדיכאון 0 0% רק מדי פעם אני בדיכאון, בדרך כלל כל נשימה גורמת לי להרגיש חי ( I FEEL SO ALIIIIIIIVE) 3 13% אני צעד אחד מלחשוב על איך אני מתאבד 2 8% אני יודע שיש אור בסוף המנהרה. ואני שמח שהוא שם. 3 13% אני יודעת שאין אור בקצה המנהרה אבל בסה"כ לא כזה נורא לי ללכת בחושך כי יש במערה קצת מים וזה נעים לי ברגליים 11 47% 23 : סה"כ קולות רובנו בחר בתשובה טיפיקלית לאדם החיי במאטריקס בלי לדעת לקיומה בניסוח מסקרן של צ´וט (מחיאות כפיים לתל אביב שהצליחה בכל זאת להצמיח משהו שאנחנו=לא שוכני מדינת תל חפיף- אוהבים) אני חושב שבעצם אם אתם לא מאמינים שיש אור בקצה המנהרה בזמן ההתקדמות בה, אז כשאתם מגיעים לסופה, גם ככה תמצאו אותו בצורה כזו או אחרת.

IC4

New member
וואי ולסקר אחר ומאד ישן:

מי צריך לקבל את השליטה על הפורום? green lantern 2 5% badphish 2 5% RedStorm 5 14% {{Trinity}} 5 14% לעולם לא נדע... 20 58% מס´ מצביעים = 34 סקר מהתקופה החשוכה של הפורום, כשלא ידענו מי נושאי הלפידים

אילתושי

New member
שלום חברים!

מה נשמע? בטח אף אחד לא זוכר אותי... לא נורא, לא אתיאש! יש לי בשורה גדולה לבשר לכם: צפיתי בסרט הגדול מכולם!! כן כן, הלכתי עד לאוזן השלישית ולקחתי את המאטריקס, ואז צפיתי בו פעם וחצי בתוך חצי יום, בביתי הקטן. :) ויש לי כמה שאלות: א. איך ניאו ידע על מורפיוס וכל הדבר הזה וקונספירציית המאטריקס? ב. מה ניאו מכר לאיש הזה שבא עם ההיא עם השפן הלבן על הכתף? ג. יש מאטריקס 2 כבר? ד. לא הבנתי בדיוק עד הסוף מה היא המאטריקס - האם אשליה? אם כן איך זה שיש בה בני אדם אמיתיים? מן משחק? תוכנת הדמיה? ואיך זה, אם המאטריקס היא לא העולם האמיתי, שאת רוב הבני אדם במאטריקס אין בעולם האמיתי? ומהו בכלל העולם האמיתי? למה הם צריכים להיות מחוברים לחשמל בזמן שהם במאטריקס? ה. איך השתנה הגוף שלו? אממ.. נראה לי שזה הכל. אגב, סרט חביב מאד. קיאנו ריבס חמוד ביותר. אה, יש לי עוד שאלה: האם אינני טועה בגדול? נדמה לי שבהתחלה גם ג´וני דפ היה שם, בתור אייפוק או משהו כזה, אבל אח"כ כבר לא ראו אותו... שיהיה יום טוב לכולם! אילת

RedStorm

New member
.........

1. ניאו לא ידע הוא הרגיש (קצת 2.תוכנה שבהוא פרץ לא או משהו (ניאו האקר) אבל מה זה משנה? 3.לא אין עדיין מאטריקס 2 אמממממממ אני אמשיך עוד מעט:) סליחה שאני שמוק

IC4

New member
אם אינך מצליח

נסה ונסה עד שתצליח או בגרסת כרטיסו האישי של מישהו בתפוז: טשטש את העקבות שבכלל ניסית א-ניאו חכם. עשה חיפוש בתפוז. ב-לא יודעים. יש הסוברים כי זה גרסא לא חוקית של שר הטבעות 2 ג-לפי תיאוריה של פרופסור צימרמן שהכל כבר קרה - כן!! ד-מאטריקס זה תכנת מציאות מדומה שאליה מחובר כמעט כל הגזע האנושי בלי שיהיה מודע אליה בכלל, כלומר חיים שם בלי לדעת שזאת מציאות מדומה ולא המציאות עצמה, כלומר שיש משהו מאחורי מה שהם רואים. המכונות (A.I) משתמשות במאטריקס כדרך לעורר גירויים המוחות של כל האנשים כדי שהגירויים יביאו לתזוזת נוטרונים או משהו כזה - בקיצור - מפיקים חשמל- והרי לך המזון של המכונות. ה-מה ? איך הגוף שלו השתנה מתי ? כשהוא היה ערוםכו באליפסה עם ג´לי אדמדם או אחרי שהוציאו אותו לתוך הספינה ושם טיפלו בו עם דוקרנים סינים פוסט מודרניסטים? ואת טועה בגדול עד כמה שידוע לי ג´וני דפ ממש לא היה שם. אבל אולי זה רק אני.

אילתושי

New member
איזו דפוקה אני... נטשתי את הודעתי

אני מדברת על השינוי כשהוא נפגש פעם ראשונה עם .....איך שקוראים לו..... המאסטר הזה.....שכחתי. אז אחרי שהוא לוקח את הגלולה האדומה יש מין חומר שנראה כמו מראה, הוא נוגע בו ואז החומר מתחיל להתפשט על הגוף שלו, ואז אחרי שזה נכנס לו לפה הוא מוצא את עצמו באליפסה עם הג´לי האדמדם המגעיל. ואחרי זה הגוף שלו כבר עם שקעים והכל, והוא גם יכול לראות את המציאות!

למעלה