מזל שהמילון שח שהבטיח נשארו אצלו בבנק ליתר בטחון
ט טראח קטן New member 7/8/12 #76 איפה אתה חי??? לא סיכמנו שעסקנים זו צורת ...חיים שמשמרת את עצמה ללא קשר לסביבה. כל מהות העסקנות (ולא רק בישראל אלא ביקום כולו) היא שימור עצמי בכל דרך ובכל תנאי מעצם ההגדרה. יתכן שיזוזו דברים והכשלון ישנה משהו (חוק הספורט והיחידה לספורט הישגי נולדו כתוצאה מכשלונות) אבל דבר אחד הוא ודאי ומוחלט.... אף עכוז עסקני לא יזוז מילימטר ממקום מושבו הנוכחי.
איפה אתה חי??? לא סיכמנו שעסקנים זו צורת ...חיים שמשמרת את עצמה ללא קשר לסביבה. כל מהות העסקנות (ולא רק בישראל אלא ביקום כולו) היא שימור עצמי בכל דרך ובכל תנאי מעצם ההגדרה. יתכן שיזוזו דברים והכשלון ישנה משהו (חוק הספורט והיחידה לספורט הישגי נולדו כתוצאה מכשלונות) אבל דבר אחד הוא ודאי ומוחלט.... אף עכוז עסקני לא יזוז מילימטר ממקום מושבו הנוכחי.
U uma cuica New member 7/8/12 #94 אפשר לוותר ולהגיד שאין סכוי וזהו אפשר גם לשאוף לשנוי פעם לא היו מדליות בכלל
ט טראח קטן New member 7/8/12 #109 אבל בזה הרי אנחנו מסכימים לחלוטין.... כל חילוקי הדעות ביננו הם בשאלה האם עסקנים יכולים לזוז ממקומם או לא. אתה מאמין שכן אני יודע שלא זה לא סותר שכולנו תקווה שהרוח שנעלמה מווימות' תגיע למסדרונות הועד האולימפי הישראלי ותטאטא משם כמה אנשים (הסבירות לרעיון כנראה זהה)
אבל בזה הרי אנחנו מסכימים לחלוטין.... כל חילוקי הדעות ביננו הם בשאלה האם עסקנים יכולים לזוז ממקומם או לא. אתה מאמין שכן אני יודע שלא זה לא סותר שכולנו תקווה שהרוח שנעלמה מווימות' תגיע למסדרונות הועד האולימפי הישראלי ותטאטא משם כמה אנשים (הסבירות לרעיון כנראה זהה)
U uma cuica New member 7/8/12 #114 קל להתלונן להגיד שהכלדפוק ולהתלונן ישראלים טובים בזה אבל הספורט עושה צעדים קטנים (בכדורגל הוא ברווס)
ט טראח קטן New member 7/8/12 #118 תשמע, אנחנו כנראה בבעיה או שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב או שמשהו בתקשורת ביננו כושל. אני אומר משהו אחד ואתה מגיב על משהו שונה. איפה ראית תלונה אחת בכל מה שכתבתי? מה קורה ידידי?
תשמע, אנחנו כנראה בבעיה או שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב או שמשהו בתקשורת ביננו כושל. אני אומר משהו אחד ואתה מגיב על משהו שונה. איפה ראית תלונה אחת בכל מה שכתבתי? מה קורה ידידי?
trilliane Well-known member מנהל 7/8/12 #28 כל הכבוד ללי על העבודה הקשה, מקום שישי מכובד מצער כי היא יכולה יותר, אבל ככה זה בספורט. לי, אוהבים אותך ומעריכים אותך ומאחלים לך הצלחות רבות בעתיד.
כל הכבוד ללי על העבודה הקשה, מקום שישי מכובד מצער כי היא יכולה יותר, אבל ככה זה בספורט. לי, אוהבים אותך ומעריכים אותך ומאחלים לך הצלחות רבות בעתיד.
N noam_ma New member 7/8/12 #29 והסיום דרמטי לגמרי. הספרדיה עברה ממש בסוף את האוקראינית שנשארה בלי מדליה.. שניה הפינית - 46 נק'. שלישית הפולניה - 47 נק'. רביעית האוקראינית - 48 נק'.
והסיום דרמטי לגמרי. הספרדיה עברה ממש בסוף את האוקראינית שנשארה בלי מדליה.. שניה הפינית - 46 נק'. שלישית הפולניה - 47 נק'. רביעית האוקראינית - 48 נק'.
N natyh New member 7/8/12 #100 היא ניצחה בשביל סופיה ואולגה נשארה בלי כלום . היתה צריכה להפעיל לחץ ולפרק את מרינה היא ידעה שהיא נגדה אך לא עתה זאת. על טעויות נענשים .
היא ניצחה בשביל סופיה ואולגה נשארה בלי כלום . היתה צריכה להפעיל לחץ ולפרק את מרינה היא ידעה שהיא נגדה אך לא עתה זאת. על טעויות נענשים .
S spoop New member 7/8/12 #30 זה המבחן שלנו, הקהל בבית- לתמוך בכל מחיר אני לא מבינה איך אפשר לכעוס על ספורטאים אולימפיים, הם מתכוננים 4 שנים לאירוע הזה,נותנים תנשמה ואח"כ בטטות הכורסא "מאוכזבות".
זה המבחן שלנו, הקהל בבית- לתמוך בכל מחיר אני לא מבינה איך אפשר לכעוס על ספורטאים אולימפיים, הם מתכוננים 4 שנים לאירוע הזה,נותנים תנשמה ואח"כ בטטות הכורסא "מאוכזבות".
ט טראח קטן New member 7/8/12 #34 אז אסור להתאכזב?? תבדילי בין לכעוס לבין להתאכזב. אף אחד לא כועס עליה אבל בהתאם לציפיות (ולא משנה אם הם ריאליות או מופרזות) כך גודל האכזבה.. אף אחד בכל הפורום הזה לא כתב עליה מילה רעה, לא התבייש בה ולא כעס עליה.
אז אסור להתאכזב?? תבדילי בין לכעוס לבין להתאכזב. אף אחד לא כועס עליה אבל בהתאם לציפיות (ולא משנה אם הם ריאליות או מופרזות) כך גודל האכזבה.. אף אחד בכל הפורום הזה לא כתב עליה מילה רעה, לא התבייש בה ולא כעס עליה.
א אריאל5 New member 7/8/12 #36 לצערי בשיוט הזה היא לא נתנה את הנשמה בלי קשר לרוח הרוח יכולה הייתה לגרום לה להיות 5-6 לא 9
N noam_ma New member 7/8/12 #40 חוצפן קטן. מי אתה שתחליט אם היא נתנה את הנשמה או לא? אם היא הצליחה רק להגיע למקום ה-9, זה אומר שהיא לא נתנה את הנשמה ולא עשתה הכל? בטטת כורסא טרמפיסט שכמוך.
חוצפן קטן. מי אתה שתחליט אם היא נתנה את הנשמה או לא? אם היא הצליחה רק להגיע למקום ה-9, זה אומר שהיא לא נתנה את הנשמה ולא עשתה הכל? בטטת כורסא טרמפיסט שכמוך.
D dardor New member 7/8/12 #37 מה אסור להיות מאוכזבים? נראה לי די טבעי להתאכזב אחרי 2 אליפויות עולם רצוף ולהיות מקום שני לפני שיוט מדליות.. מותר להתאכזב שלהרבה מדינות יש מדליה ולנו לא תהיה. להתאכזב מותר ואפילו רצוי. זה שצריך לתמוך בספורטאים זה ברור אבל לא קשור... עדיין אפשר להתאכזב כמו שאני מאמין הספורטאים עצמם מאוכזבים.
מה אסור להיות מאוכזבים? נראה לי די טבעי להתאכזב אחרי 2 אליפויות עולם רצוף ולהיות מקום שני לפני שיוט מדליות.. מותר להתאכזב שלהרבה מדינות יש מדליה ולנו לא תהיה. להתאכזב מותר ואפילו רצוי. זה שצריך לתמוך בספורטאים זה ברור אבל לא קשור... עדיין אפשר להתאכזב כמו שאני מאמין הספורטאים עצמם מאוכזבים.
S spoop New member 7/8/12 #42 לא הבנתם אותי, אני לא מדברת על האכזבה הזאת אלא על מעמקי האף ומצקצקי הלשון, שמאוכזבים באופן אישית מהספורטאים, כאילו שהם חייבים להם משהו. כולנו מאוכזבים שאין מדליה, אבל יש את המאוכזבים המעצבנים.
לא הבנתם אותי, אני לא מדברת על האכזבה הזאת אלא על מעמקי האף ומצקצקי הלשון, שמאוכזבים באופן אישית מהספורטאים, כאילו שהם חייבים להם משהו. כולנו מאוכזבים שאין מדליה, אבל יש את המאוכזבים המעצבנים.
א אריאל5 New member 7/8/12 #47 לא שהיא לא רצתה אבל ראו שהיא לא בפוקוס... זכותי להגיד זאת גם אם אני בטטה. גם לבטטות יש זכות דיבור
N noam_ma New member 7/8/12 #51 מי אתה שתהיה לך זכות ללכלך עליה? עשית בחיים שלך עשירית ממה שהיא עשתה?