מגיע להם כל הכבוד נטו
אמנם הם היו רחוקים מלהיות הפייבוריטים שלי, אבל המאמץ שקובי עשה על הסולם, ועוד אחרי שראו עליו שהוא בודאות נחנק ומתפרכס שם, היה באמת מאוד מרשים. הוא לא התנהג כמו דבי ובכה שזו משימה שלמות עליה (למרות שהוא נראה קרוב לעילפון או התקף כלשהו), וראו עליו שהוא עושה מאמץ עילאי כדי לחזור למשימה. הוא באמת גבר גבר. אני לא הייתי מעיזה אפילו לחשוב להציע לו לנסות שוב, אז באמת כל הכבוד.
טליה.... טוב, בעיני היא קצת יותר מדי היפר, אבל היא הייתה עקשנית, נחושה ועשתה בעזרת השכל והמרפקים את כל הדרך למיליון. היא הייתה המנוע של הזוג הזה, וזה עזר להם להגיע לאן שהגיעו.
דבר נוסף. אני לא מבינה למה כשזה נוגע לניווט אנשים חושבים שזה לא פייר שדווקא בגלל זה נופלים במירוץ, כאילו זה לא חלק ממנו. הרי כל המירוץ, מעצם היותו *מירוץ*, מצריך איזשהו חוש כיוון. היו זוגות (קובי וטליה למשל) שאפילו נפלו על נהג מונית מעפן או סתם תעו בדרך, וזה גרם להם לאבד מקום. רק שאז היה מדובר בכעשר זוגות אז התדרדרות של מקום שניים לא שינו דבר. ויש זוגות שזכו בהמון מזל לאורך הדרך (על איזה זוג אתם חושבים שאני מדברת? יש רק אחד כזה) אבל משום מה אנשים מתעלמים מזה כי אלו הפייבוריטים שלהם. אז ככה זה, המזל נגמר, זוזה של מקום היא עניין משמעותי ומי שמגיע לשטיח ראשון - מגיע לשטיח ראשון. בלי חוכמות ובלי מזל.