לקובי וטליה על הזכייה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
בדיוק

יש אנשים שצריכים את המילים העדינות שכן יכולות לעזור להם, ויש אנשים שדווקא צריכים צד יותר אגרסיבי כדי לא להיכנע.

the red king

New member
השאלה היא למה עלול להביא הצד האגרסיבי...

כשהוא לא באמת עוזר ובכל זאת יש "כישלון"?

אני מניח ש...

מי שצריך לעודד, אמור לדעת האם הבנאדם שאותו הוא מעודד צריך חיזוק חיובי או סתם לצעוק עליו בשביל לדרבן אותו.

the red king

New member
כן נכון צריך לדעת מתי לתת מקל ומתי גזר...

אחלה ציטוט בחתימה אגב חחח

BrightEye

New member
אני ראיתי בת זוג חזקה

שנתנה לו את הכוח להצליח. דירבנה אותו והוציאה אותו מתוך מצב תקוע לגמרי.
עודדה אותו והחמיאה לו אחר כך על היכולת שלו.
היא אמרה לו את הדבר הנכון עבורם (הבית שלנו בשקית הזו).

rasmus girl1

New member
בקטע הזה,

היא לא הפסיקה לצרוח והתמקדו עליהם בערך 10 דק', זה היה כ"כ ארוך ובלתי נסבל ששמתי מיוט לאורך כל הקטע הזה שלהם..
גם על עוד משימה עם בע"ח , לא זוכרת איזו בדיוק (אאל"ט עם התנינים), היא אמרה "זו חיה כ"כ מיותרת"..
גם מהנחשים היא נגעלה.

היא הייתה צריכה לחבק אותו, להגיד לו שקודם כל

הבריאות שלו (הוא חולה אסטמה)

ואח"כ הכסף

כי אם חלילה יקרה לו משהו, הגב' טליה לא תוכל להגיד שהיא "אשת מהנדס".

ואח"כ לעודד אותו.

ממש ריחמתי על קובי , ראיתי שהוא נאנק מכאבים

אורישקי

New member
מאד אהבתי אותם

מההתחלה, ולקראת האמצע כבר נהיו לגמרי הפייבוריטים שלי. שמחתי מאד שזכו. וזו העונה השניה שהזוגות שהכי אהבתי הגיעו לגמר ודורגו גם בדיוק באותו סדר. (למרות שבשנה שעברה ענאהל מאד עצבנה אותי לקראת הסוף, אבל בכלליות אהבתי אותה רוב העונה).

הייתה עונה מצוינת

ענהאל גם אותי הרגיזה בפרק האחרון

בעונה השנייה הייתי שמחה אם כל אחד מהזוגות יגיע, אהבתי את שלושתם, אבל ענהאל הרגיזה אותי כשעוד בפיט סטופ האחרון היא אמרה שזה לא הוגן, ומגיע להם (לה ולעקיבא), ולא תמיד הדברים ההוגנים קורים...וגם אחרי משדר הסיום היא אמרה אותו הדבר.

מה נסגר איתך? תפסידי בכבוד ותפרגני לזוכות!

LiRs Lullaby

New member
מגיע להם כל הכבוד נטו

אמנם הם היו רחוקים מלהיות הפייבוריטים שלי, אבל המאמץ שקובי עשה על הסולם, ועוד אחרי שראו עליו שהוא בודאות נחנק ומתפרכס שם, היה באמת מאוד מרשים. הוא לא התנהג כמו דבי ובכה שזו משימה שלמות עליה (למרות שהוא נראה קרוב לעילפון או התקף כלשהו), וראו עליו שהוא עושה מאמץ עילאי כדי לחזור למשימה. הוא באמת גבר גבר. אני לא הייתי מעיזה אפילו לחשוב להציע לו לנסות שוב, אז באמת כל הכבוד.
טליה.... טוב, בעיני היא קצת יותר מדי היפר, אבל היא הייתה עקשנית, נחושה ועשתה בעזרת השכל והמרפקים את כל הדרך למיליון. היא הייתה המנוע של הזוג הזה, וזה עזר להם להגיע לאן שהגיעו.

דבר נוסף. אני לא מבינה למה כשזה נוגע לניווט אנשים חושבים שזה לא פייר שדווקא בגלל זה נופלים במירוץ, כאילו זה לא חלק ממנו. הרי כל המירוץ, מעצם היותו *מירוץ*, מצריך איזשהו חוש כיוון. היו זוגות (קובי וטליה למשל) שאפילו נפלו על נהג מונית מעפן או סתם תעו בדרך, וזה גרם להם לאבד מקום. רק שאז היה מדובר בכעשר זוגות אז התדרדרות של מקום שניים לא שינו דבר. ויש זוגות שזכו בהמון מזל לאורך הדרך (על איזה זוג אתם חושבים שאני מדברת? יש רק אחד כזה) אבל משום מה אנשים מתעלמים מזה כי אלו הפייבוריטים שלהם. אז ככה זה, המזל נגמר, זוזה של מקום היא עניין משמעותי ומי שמגיע לשטיח ראשון - מגיע לשטיח ראשון. בלי חוכמות ובלי מזל.

BrightEye

New member

ולא רק - יכולת הניווט וההבנה איפה אתה נמצא, והרבה ידע כללי,וזכרון מצויין הן התכונות שהביאו לקובי וטליה את המרוץ.

SivanCA3

New member
אני שמחה רק בשביל קובי מגיע לו יותר מטליה....

שיביא לה את המיליון וימצא מישהיא ברמה שמתאימה בשבילו...

BrightEye

New member
היא זו שדירבנה אותו להצליח, והיא בהחלט ברמה

ומתאימה לו.

Lepton

New member
עזבי, חבל על המאמץ

אנשים בינוניים אצלנו נוטים לתמוך באנשים בינוניים אחרים הדומים להם ולבעוט באנשים חכמים מהם (זה קורה רק כשהמדובר באינטליגנציה, לא ביופי או בכוח, להם דווקא מפרגנים). זרקו את ליאם רז והשאירו את ליהיא וג'קי, זרקו את ענת צאיג והשאירו את לאון וטהוניה, ועכשיו בועטים בטליה וקובי (ולא מעט גם ברומי). חבל על האנרגיה, זה לא יעזור.

BrightEye

New member
אני עושה את זה בשביל טליה וקובי

אני רוצה שאם יראו הודעות, יראו שיש להם גם תומכים.
כתבו עליהם דברים מעליבים ולא מוצדקים.

תמידכאן

New member
למה אתה לא יכול לקבל את זה שיש אנשים שפשוט

לא אוהבים אותם, בלי קשר לרמת השכלתם?

אם מישהו לא אוהב את קובי וטליה זה אוטמטית אומר שהוא בינוני? למה?
אי אפשר לצאת מזה.

אני בהתחלה מאוד מאוד אהבתי את טליה, ולאט לאט ירד לי ממנה (גם בגלל הפורום, אבל גם בגלל התכנית), ועכשיו אני לא ממש מחבבת אותה. אני לא שונאת אותה, אבל גם לא אוהבצ אותה. וזה לא קשור לרמת ההשכלה שלי. זה פשוט קשור להתנהגות שלהם במהלך התכנית.

the red king

New member
רק אם אפשר לשאול בקטנה...

תוכלי לספר לי בכמה מילים מה כבר גילית עליה מפי אנשים בפורום שלא כולם יודעים שהוא "כ"כ נורא"?
תודה! (-:

למעלה