לקובי וטליה על הזכייה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

תמידכאן

New member
איפה ראית שכתבתי שמדובר בעניין כ"כ נורא?

ראיתי שקובי וטליה מוצגים באופן מסויים בתכנית, שלא בהכרח תואם את קובי וטליה במציאות. ראיתי שהם שיקרו לדבי ודנה בפנים, שהם מעט מתנשאים, שהם הרבה פעמים אומרים שהם יודעים משהו למרות שהם לא ממש יודעים אותו ועוד.
התדמית שלהם נסדקה בעיני. קשה היה לראות את זה במגבלות העריכה, אבל ההודעות בפורום עזרו לי לראות את זה.

the red king

New member
אה אוקיי הבנתי אותך

גם עם הרבה סדקים עליו יהלום עדיין שווה יותר מתכשיט מזויף...

rasmus girl1

New member
אינטליגנט אבל רואה האח הגדול

לא יודעת מי אלו ליאם, רז, ליהיא וג'קי אבל מניחה שהם לא שיא האינטלגנציה..

Lepton

New member
ליאם רז דווקא כן, ג'קי וליהיא ממש לא

והאח הגדול היא בהחלט תוכנית מעניינת למי שרוצה ללמוד על התנהלות של אנשים במצבי קיצון (למעט העונה האחרונה שהיתה משעממת בעליל).

the red king

New member
ולמי שרוצה לדעת אין לעשן יותר נכון

אתה רציני? סליחה שאני מתערב כן אבל האח הגדול בשום מקרה ולא תעזור שום הצדקה לא יוכל להיות קביל לצפייה עבור מי שמחשיב עצמו אינטיליגנטי.
בטח ובטח לא מישהו שצופה בזה 7 עונות ברצף באדיקות.

Lepton

New member
אני בהחלט רציני - תלוי בעונה

בעונה האחרונה למשל לא היה טעם לצפות ואכן צפיתי רק באופן חלקי ביותר כי האנשים שם לא "התנהלו", הם בסך הכל אכלו וישנו. בעונות קודמות היו כמה אנשים מרתקים.

X יו יו S

New member
אני לא מסכימה איתך

ליאם הייתה סופר משעממת ורק בגלל זה היא עפה
ואת רומי אני למשל לא אוהבת בגלל התנהגות שלה
לא בגלל ידע שלה וחוכמה
אני יודעת שזה משחק וצריך להיות בעיניים שלה רק היא ואחותה
אבל לי זה צורם בלי קשר למנת משכל שלה

מסכימה איתך!

הצורה שבה רומי משחקת הפכה להיות בלתי נסבלת ככל שהעונה התקדמה.
החוצפה הזאת של להידבק למעין ולבת אל ולעקוב אחריהן בפרק הגמר, ועוד לומר בלי למצמץ שאם זה היה הפוך היא בחיים לא הייתה נותנת להן לבוא איתה.

זו תחרותיות שמתאימה לסוף כיתה ו', לא לאדם בוגר.

היא קצת פיתחה רגישות כלפי אחותה היללנית, ומזל, כי לפני זה היא הייתה נשמעת כמו צוערת שלה במקרה הטוב.

אורישקי

New member
לא היה לה משהו אחר לעשות

רצית שהיא תפרוש מהמירוץ?
גם מעיין לא נתנה לה לעכוב אחריה ובעיקר ניסתה לברוח. וברור שהיא אמרה את זה כי היא הייתה צבועה א םהיא הייתה אומרת "אני הייתי נותנת חופשי לזוג אחר לבוא אחרי"

היא זכרה שהיא צריכה להגיע לתחנה המרכזית,

פשוט איבדה את שם המקום בסינית.
היא הייתה יכולה להפעיל קצת יותר קשרי אנוש ולמצוא מישהו באנגלית שיסביר לה. אבל לא, הדרך קלה הרי הרבה יותר קצרה...

לא רואה בעיניים, כרגיל.

אני חיבבתי אותה מאוד בהתחלה, ובלי קשר לדרך המשחק שלה, אני חושבת שהיא נערה מדליקה, אנרגטית, מצחיקה וכובשת, אבל בסופו של דבר אני שמחה שהן לא זכו.

השורד

New member
זו טיפשות לא לבחור בדרך הקלה

אף אחד לא אמר שאסור לה להיצמד לבנות. אז היא עשתה מהלך חכם, ולא מנוגד לכללי התכנית.
בארה"ב הולכים דברים הרבה יותר מלוכלכים.
וכמו שאורישקי אמר - הפוך, גוטה, הפוך - היא יצאה הכי אמיתית בעולם שהיא הודתה שאם זה היה הפוך וגו'. אם היתה אומרת הפוך, היא או צבועה או טיפשה.

רומי היא בהחלט חכמה,

אבל זו התנהגות מגעילה מבחינתי.

מצד שני, אני זו ששמחה כשבר ואינה לקחו לשושי ושושה את הרכב בתאילנד, כי הרגיזה אותי הצביעות של עקיבא לשים להן פרסה ואז לקונן על כך שאם הוא היה יודע שהן יצטרכו לאכול מאכלים טמאים, או לא היה שם להן...נו, באמת!

the red king

New member
הזוג הזה מבסיסו קצת (הרבה) צבוע...

(עקיבא ואנהאל).

זאת גם אחת התכונות ההכרחיות בכדי להתחבב על קהל חילוני ברמה שהם התחבבו.

the red king

New member
הסיבה הכי מרכזית שבגללה לא הגיע להן לזכות

היא שלא מגיע לזוג שניצל ע"י המצאה של ההפקה שפתאום אי הדחה, כמו שהיה במקרה שלהן, לזכות, על פני זוג שזה לא קרה לו מעולם.
זה כמו ש"דייר חדש" באח הגדול (הזוועתי) יזכה.

אל תשכחי בנוסף גם שהרבה ממה שאת רואה גורמים לך ההפקה להרגיש ואולי היא בעצם בכלל לא כזאת.
למרות שהיו חלקים שהיא באמת הגזימה.

אורישקי

New member
אין לי בעיה עם זה כי זה חלק מהמשחק

אני נותן לרומי וקורל את הקרדיט על זה שהן הגיעו למקומות הגבוהים למרות זאת ברוב הלגים.

the red king

New member
אם זה היה יותר מקצועי ההצלות הללו ולא אקראי..

נגיד - שכל זוג מקבל "כרטיס" בהתחלה, על כל סיום במקום הראשון מקבלים גם כן "כרטיס" ומי שיש לו 3 כרטיסים זה שווה ערך להצלה אחת מהדחה. ואסור להעביר במתנה לזוג אחר.
אולי אני רודף צדק יותר מידי ולא מבין שמדובר בבידור, אבל בכל זאת, הם צריכים לעשות מס' פעולות שיוכיחו לנו כצופים שלא הכל מבוים.

למעלה