מנסה לסכם
למרות שלא נהנייתי ממנו באותה מידה כמו מספיישל ה-50 האדיר ומלא האקשן, אהבתי את הסיום הזה מאוד.
אהבתי שקיבלנו גם סגירה יפה והולמת לנבואה של סוף עונה 6 (כשהשאלה תשאל והדממה תיפול....), שחשבנו שהתגשמה בפרק השם של הדוקטור, אבל זה לא התאים לגמרי בדיוק.
וגם את הסיום הנוגה אך לא קורע לב של הדוקטור של סמית', שכבר כתבו כולם לפני ואני מסכימה.
אהבתי שהביאו את איימי לרגע קטן.
אהבתי את הרמיזות לריבר בדמותה של טאשה לם, למרות שלא שמתי לב אליהן במהלך הפרק, אבל אין פה ספק שזו הייתה מחווה לדמותה (וגם Lem זה היפוך אותיות של Mel, כפי שהיא נקראה בהתחדשות שלפני ריבר).
סה"כ הוא קיבל אפשר להגיד 3 פרקי סיום (השם של הדוקטור, היום של הדוקטור והזמן של הדוקטור) שהיו מאוד שונים והולמים ויפים כל אחד בדרכו.
כל אחד מהם סגר לנו אספקט מסויים של הסיפור שלו.
סמית' היה דוקטור נפלא מהחיים והייתי בכיף ממשיכה איתו לעוד עונה, ויחד עם זה הסוף הזה נתן הרגשה שזה בסדר להמשיך הלאה, כי הסיפור שלו באמת נגמר כמו שצריך.
ועוד יותר מעודדת אותי ההרגשה המתגברת (רק שלא אתבדה בבקשה!) שקפאלדי יהיה גם הוא ליהוק אדיר.
אני לא מכירה אותו משום סדרה אחרת (ולא רוצה להכיר), והרגעים הכל כך קטנים שלו שראינו בתור הדוקטור (בספישל ובזה) הצליחו כבר להלהיב אותי.
יש לו מבט עוצמתי בעיניים. יש בו את היחודיות והאינטנסיביות הזאת שצריך בשביל התפקיד.
ממש כבר בא לי לראות את העונה הבאה בכיכובו!