עוד רשמים אחרי צפייה שניה
- קטניס לא מאבדת את השמיעה באוזן שמאל. איך היא "תשמע את שדה הכוח" בספר השני?
- פתאום קלטתי שבכלל לא מספרים לנו את כל הסיפור על העורבני החקיין והמשמעות שלו עבור הקפיטול והעובדה שרו מחליטה לסמוך על קטניס בגלל הסיכה. הן פשוט שורקות ושומעות את המוקינג'ייז ואיזה יופי... הלו?!?!!? זה הפאקינג לוגו של הסרט יכולתם להשקיע יותר @_@ אפילו לא הראתם לנו את הציפור הזו מתעופפת לשניה או משהו!!11 אגב, שמתם לב שקטניס אימו?
רו "אה-אה-אה-אה D:" קטניס מנסה: "שריקה עצובה וקודרתתתת"
-בכלל לא הסבירו לנו מה מסמל סימן הפרידה שהמחוז עשה לה ושהיא עושה ל-11. נו באמת ._.
- כל הקטע של השירה שזה כביכול מה שקטניס נרתעת ממנו אבל היא מוכנה לעשות עבור רו הולך לאיבוד. גם ה-שורות של השיר, here your dreams are sweet and tomorrow brings them true, שאמורות לסמל את זה שרו מגיע למקום יפה יותר, נקי יותר, מקום של אושר - לא מתנגנות בכלל
- קטניס ופיטה בכלל לא חושבים על היימיץ' ועל זה שהוא ניצח במשחקים בעבר. זה כאילו נאמר באיזה משפט על הדרך אבל לא היה קריטי מספיק, אני חושבת שאם לא הייתי קוראת את זה בספר הייתי שוכחת. הרי במהלך הספר קטניס ופיטה מגיעים למסקנה שהוא ניצח לא כי הוא היה הכי חזק אלא כי הוא היה הכי חכם, ושהם צריכים להיות חכמים כמותו.
אבל לפחות הפעם התלוננתי פחות
וגם הלכתי לשירותים באמצע אז הייתי יותר שלווה עם עצמי, אבל שמתי לב לכך שאני לא -לא אוהבת לגמרי את הסרט, כי לא רציתי לפספס אף סצנה. בסוף החלטתי לוותר על ההזיות המעצבנות של קטניס