כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

N o R i K o

New member
האמת ששלי יותר מגניב

זה מחליף גוונים בהתאם לתאורה :) לפעמים זה אדום ולפעמים זה זהב

Billy Shirs

New member
מגניב

אבל אני רוצה לחוש את עצמי מחוז 9
למרות שהם מעפנים נורא.

Billy Shirs

New member
אז מה!

9 ו-6 גרועים נורא
הם לא עושים שם שום דבר מעניין. לא פלא שכולם שם מכורים למורפלינג.

N o R i K o

New member
זה פשוט כי לא היה אף אחד מהסדרה משם

6 קריטיים לקפיטול, פחות לשאר המחוזות... מה הקפיטול יעשו בלי הרחפות שלהם?!!?!? (הם התעבורה, כן?
)
אני חושבת ש-7 מיותר. מחוז שלם לעץ? למה צריך את זה? :X או 5 לחשמל. תכללו את זה כבר ב-3!

Billy Shirs

New member
7 לא מיותר.

המון דברים עשויים מעץ. רהיטים, נייר, בתים. גם לא ידוע מה הגודל של 7, יכול להיות שזה מחוז די קטן, לעומת 11 שמספקים את רוב האוכל של פאנם וזה מחוז ענקי

shirusheet

New member
מסכימה עם כל מה שכתבת בהודעה הזאת

בחלק שלמעלה אני דווקא פחות מסכימה, ואני לא חושבת שזה היה בולט שקטניס קצת כועסת על גייל בהתחלה (נשמע שזה ממש הפריע לך
), אבל באמת שכל מה שאמרת בחלק הזה- אני מסכימה איתו לגמרי. במיוחד עם: "המרכז פה היה פאנם. נטו פאנם. המלחמה ב-11, המרידות, הרעש, הבלאגן, העונש של סנקה קריין, הדעות של סנואו. זה כאילו משתמשים בקטניס רק ככלי באמצע כי ככה זה היה בספר, וכי בתכלס היא זו שגרמה לדברים להתחיל לזוז. אבל לא באמת כל כך אכפת לנו ממנה או ממה שיעלה בגורלה," שפשוט הצלחת לנסח פה את מה שאני לא הצלחתי.
באמת מעניין אותי לראות איך יגיב לסרט מישהו שלא קרא את הספרים, כי אני מנקודת המבט של קוראת, רואה אותו כלא טוב בכלל, פשוט כי הוא לא נאמן לספר, מהבחינה הזאת שאמרת

N o R i K o

New member
מעליי ובפנים - היה קשה לי

להשלים עם זה שכסרט הוא סרט טוב. כי התאכזבתי. אבל מצד שני, דווקא הדברים שהם הוסיפו - על סנואו וסנקה והמרד ב-11 וכל הבלאגן - הפכו את זה לסיפור אדיר על מדינת פאנם. אני חושבת שאם לא הייתי קוראת את הספר הייתי חושבת שזה מעניין, פשוט לא ממש הסגנון שלי, כי אני תמיד צריכה דמות להתחבר אליה. והדמות של קטניס, כפי שהיא בספרים, מושלמת ברגעים האלה.

וכן, זה הפריע לי כי הרוגע שלה ליד גייל זה דבר שמאפיין אותה. הבחורה חיה בסטרס תמידי לגורל המשפחה שלה. והנה מגיע האדם היחיד שמרגיע אותה.
במקום זה, פיטה הופך להיות הזה שמרגיע אותה בזירת המשחקים. כשזה... לא בדיוק מה שקורה בספרים
כלומר, הוא כן מרגיע אותה בלילות כי הידיעה שהוא שם אומרת ששניהם עדיין בחיים ועדיין יש סיכוי שהיא תחזור למשפחה שלה, אבל לא מרגיע אותה כמו שגייל מרגיע אותה, או שהיער

shirusheet

New member

אני חושבת שהדבר העיקרי שהפריע לי- ההתמקדות דווקא במה שקרה לפני הזירה- הוא חלק מאוד גדול גם מההתמקדות בקפיטול. ואם הם רוצים לעשות סרט כזה, אז בכיף- אבל זה לא משחקי הרעב. כי משחקי הרעב= קטניס. ואני בספק אם מישהו שלא קרא את הספר היה מבין מה קורה עם קטניס, מה היא חושבת על גייל, ועל פיטה, ועל אמא שלה, ועל פרים, ועל היימיטץ', ועל הקפיטול מהסרט הזה.

ואני דווקא חושבת שהכעס הקטן הזה בהתחלה דווקא די התאים. קשה לי להסביר, אבל זה קצת כמו שחברים טובים יכולים לקרוא אחד לשני: "יא מטומטם אחד!" והם ידעו שאף אחד לא התכוון לזה באמת.

N o R i K o

New member
אבל זה לא היה כעס קטן

זה היה ממש יאוש זועם כזה. "אוף איתך, זו האיילה הראשונה שאני רואה מזה כל כך הרבה זמן, לא יהיה לי מה לאכול היום."
"נווווווו אל תכעסי עליייייייי יהיה בסדררררררר היום יום האסיףףףףףףף את הולכת למותתתתתתת D:"

ונכון, גם אני ציינתי את זה בחפירה, הסרט הזה פשוט לא היה קטניס. לא הרגשתי אותה כמעט בכלל. היא הייתה נטו כלי העברה של נקודת המבט של המשחקים. באותה מידה יכלו לספר לי מה קורה עם המיועדים האחרים. אבל סיפרו לי על קטניס כי היא המנצחת והיא הזיזה דברים שגרמו למרד. אבל קטניס של הסרט לא הייתה מעניינת בשיט.
וכן, הו, האכזבה...

shirusheet

New member
אני זוכרת את זה אחרת טיפה

אני מניחה שפשוט אחכה שהקטע הזה יגיע ליוטיוב ואז אני אגיד לך אם אני מסכימה או לא

טוב וואווו.. פשוט וואוווו

קראתי כ-ללל מה שכתבת, כולל הביקורת באתר אנשי הספר
ואני כ-ל כ-ך מסכימה עם כל דבר שכתבת, כל מילה, בייחוד על נק' המבט ועל זה שהסרט מספר את הסיפור של פאנם ולא של קטניס.. גם לי זה מאוד מאוד הציק!!
ואת כותבת פשוט מרתק ומדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם
פשוט כל המוסיף גורע אז אסיים ב-
!

גרמת לי רק לרצות לקרוא שוב את הספר כדי לקבל את מנת הקטניס שלי
בשביל החוויה המתקנת... טוב, אני בתור אחרי אמא ואבא

ellendili

New member
נוי, איזו ביקורת מדהימה.

אני חושבת שאני אפילו מסכימה עם הרוב
פשוט מה שאכזב אותך, היה דווקא היתרון מבחינתי.
הם באמת סיפרו את הסיפור של פאנם. וקטניס עברה שם במקרה
וכמו שאמרתי, לדעתי זה דווקא טוויסט מעניין.
אבל לגמרי יכולה להבין אותך. ממש חוויתי את האכזבה היוקדת שלך
.

N o R i K o

New member
עוד רשמים אחרי צפייה שניה

- קטניס לא מאבדת את השמיעה באוזן שמאל. איך היא "תשמע את שדה הכוח" בספר השני?
- פתאום קלטתי שבכלל לא מספרים לנו את כל הסיפור על העורבני החקיין והמשמעות שלו עבור הקפיטול והעובדה שרו מחליטה לסמוך על קטניס בגלל הסיכה. הן פשוט שורקות ושומעות את המוקינג'ייז ואיזה יופי... הלו?!?!!? זה הפאקינג לוגו של הסרט יכולתם להשקיע יותר @_@ אפילו לא הראתם לנו את הציפור הזו מתעופפת לשניה או משהו!!11 אגב, שמתם לב שקטניס אימו?
רו "אה-אה-אה-אה D:" קטניס מנסה: "שריקה עצובה וקודרתתתת"

-בכלל לא הסבירו לנו מה מסמל סימן הפרידה שהמחוז עשה לה ושהיא עושה ל-11. נו באמת ._.
- כל הקטע של השירה שזה כביכול מה שקטניס נרתעת ממנו אבל היא מוכנה לעשות עבור רו הולך לאיבוד. גם ה-שורות של השיר, here your dreams are sweet and tomorrow brings them true, שאמורות לסמל את זה שרו מגיע למקום יפה יותר, נקי יותר, מקום של אושר - לא מתנגנות בכלל

- קטניס ופיטה בכלל לא חושבים על היימיץ' ועל זה שהוא ניצח במשחקים בעבר. זה כאילו נאמר באיזה משפט על הדרך אבל לא היה קריטי מספיק, אני חושבת שאם לא הייתי קוראת את זה בספר הייתי שוכחת. הרי במהלך הספר קטניס ופיטה מגיעים למסקנה שהוא ניצח לא כי הוא היה הכי חזק אלא כי הוא היה הכי חכם, ושהם צריכים להיות חכמים כמותו.

אבל לפחות הפעם התלוננתי פחות
וגם הלכתי לשירותים באמצע אז הייתי יותר שלווה עם עצמי, אבל שמתי לב לכך שאני לא -לא אוהבת לגמרי את הסרט, כי לא רציתי לפספס אף סצנה. בסוף החלטתי לוותר על ההזיות המעצבנות של קטניס

למעלה