אחרי צפיה בסרט+
CF MJ
אוקי עבדתי קשה להכניס את הכל לכותרת ,עכשיו אפשר להתחיל לחפור ובגדול על מאורעות הערב שלי...
הכל התחיל בעצם לפני שנה שחברה שלי אמרה לי שיש ספר שאני חייבתלקרוא וקוראים לו משחקי הרעב . ששאלתי אותה על מה הוא היא אמרה לי שזה משהו שחובבת הישרדות שכמותי מאווווד תאהב ושזה מדע בדיוני וזה שווה קריאה ושאני אקנה כבר.
אחרי די הרבה זמן קניתי את הספר ,קראתי את הראשון תוך יומיים אני חושבת. לא יכולתי להסיר אותו מהיד, ידעתי שהשניים האחרים עוד לא יצאו בעברית אבל זה לא הרתיע אותי,הלכתי לקנות אותם באנגלית ושקעתי לי לעולם שכולו רוע קרבות אהבות וקולינס אחת סתומה.
ואז התחלתי לחפש ברשת מקומות להשתפך בהם והגעתי לקומונה המקסימה שלנו שלאט לאט הפכה לפורום.
אחרי זמן קצר שם כבר גיליתי שהולכים לעשות סרט את דעתי על הליהוקים כבר שפכתי פה ..
התאריך היה שם כל הזמן והכל התנקז אל היום 22/3/12 היום שבו משחקי הרעב יוצאים בארץ לקולנוע. הייתה לי דילמה אם ללכת לסרט לבד או עם חברה שלא קראה אתהספר והחלטתי שלמרות שלבד יהיה יותר מושלם ,אני אלך עם חברה. רק נשאר לשכנע אותה שהיא רוצה..
אחרי שכנוע קל חברה שלי הסכימה לבוא איתי היום ולא סתם ,להקרנה של 19:00 בערב.
ידעתי שיהיו ילדים ,אבל שום דבר!!! בעולם!!! אפילו לא פרוגרס טור (הסיבוב הופעות של טייק דאת שראיתי בקיץ) הכין אותי לזה.
מיליון בנות בנות 12 בערך עם גרון חזק מידי שכל דקה התחילו לצווח טים פיטה טים גייל בלה בלה בלה.
השערים נפתחו בערך ב 19:00 ועדר הבנות צווחו להן כל הדרך פנימה ו OMG ואיזה כיף ואויש סתמו כבר!!!!!!!!!!!!!!
אני וחברה שלי התחלנו לנהל שיחה עם איזה אמא ובן (די גדול ) שבאו לסרט וישבו די קרוב אלינו השיחה הייתה נעימה על כמה ג'ן שחקנית מצויינת ועל כמה הספרים ממש טובים ועל כמה אנחנו מקווים שהסרט לא יהיה מעפן.
בנתיים הבנות לא הפסיקו לצרוח מכל עבר , כן,גם בפרסומות, על כל גברבר חתיך (לדעתן) שנראה על המסך
השיא היה שהן התחילו לצרוח בפרסומת לבירה !!!!
או, אז קם עליהן סדרן וצרח עליהן שאם הן לא מפסיקות לצרוח הוא מוציא אותן משם ,ואם זה לא היה מספיק קם עליהן מישהו מהקצה השני של האולם והתחיל לקלל להן את הצורה שרק יסתמו
ואז היה שקט, והן שוב צרחו אבל הפעם זה היה בסדר כי הסרט התחיל..
הערה קטנה כדי שתבינו את האווירה- בכל פעם שנראתה דמות חדשה על המסך היו צרחות ומחיאות כפיים
מה שקצת הפריע לריכוז אבל היו קטעים משעשעים עם זה ..
אני לקחתי נשימה עמוקה וצללתי. לקחתי כבר מראש שיש דברים שאני יודעת שעיוותו ושאני לוקחת בחשבון שלא כל פרט קטן יכנס ובטח ישנו דברים .
ואז זה התחיל.. ישר נשאבתי לעולם הזה. קטניס התחילה מעולה וישר הבנתי שאני מאוהבת בה לגמרי ואז גייל הגיע והבנתי שאני לוקחת את כל מה שאמרתי עליו בעבר,אז נכון שהוא לא נראה גייל והוא לא נשמע גייל אב-ל הוא כ"כ גייל!!
והם כל כך גיילינס
ופרים,קצת עיצבן אותי שנתנו לה קצת יותר מידי אופי .. מה זה היא אמורה להיות פלקטית משהו לא???
הכירה- ככה בדיוק חשבתי שהיא ניראת אבל בדיוק ככה ,רק קצת עיצבן אותי שהיא קיבלה את הסיכה הכל כך משמעותית שלה מאיזה רוכלת מעפנה שבכלל לא מבינה מה זה אומר . מעניין אותי איך הם יצאו מזה הלאה?!?
ואז הגיעה אפי- איזה גאונות! ככה היא אמורה להיות!!! כל כך אפי
וטקס האסיף כל כך שואתי ומעולה
ואז התחלתי(עלאק התחלתי,המשכתי) להתלונן לחברה שלי שזה לא יפה שלא היה הייטמיץ שיכור נופל על הבמה ושכולם צוחקים עליו..
מהר מאוד מצאנו את עצנו ברכבת מכירים את הייטמיץ ופה המקום לומר - וווווווואאאאאאאאאוווווווו הוא כל כך היימטיץ!!!! ככה הוא אמור להראות ולדבר להתנהל, רק למה לכל הרוחות הוא נחמד לקטניס ואיפה לכל הרוחות הערת החילזון שלי , כל כך חיכיתי לה והיא לא באה !!! ולמה הוא נחמד לפיטה?! מה קורה פה?!?!
מחנה אימונים עובר לו דווקא בסבבה , הצחיק אותי נורא הקטע שבו אנחנו רואים את רו על התקרה
רגע, ועוד לא דיברתי על סינה
ליהוק מושלם גאוני כל כך סינה
הפרידה ממנו הייתה מושלמת .. כל כך מחפה על הראיון לפני המחשקים שבו קטניס אמורה לצאת דבילית מחוייכת והיא פשוט לא .. ורגע, היא לא אמורה להיות על הבמה כשפיטה אומר שהוא מאוהב בה לגמרי מה לכל הרוחות קורה שם?!
ואז המשחקים מתחילים ושוב איפה העצה של הייטמיץ - תשארו בחיים?! לאן היא התעופפה?!?
ובואו נדבר רגע על קרן השפע, דמיינתי מלא דברים ,אבל מטוס?! מה זה היה הדבר הזה?! מה שזה לא יהיה,קרן השפע לא אמורה להראות ככה
אז נכון שיש רק שעתיים וחצי של סרט אבל למה לא הראו לנו את קטניס מתייבשת כמעט למוות, הפכו את זה לנורא קל בשבילה למצוא את המים ואני כבר חטפתי קריזה, הבחור שישב לידי השתתף בקריזה שלי ואמר לי, קראת את הספר אה .. ואמרתי לו שכן ואני לא מוכנה לזה שכל כך בקלות היא מוצאת מים ואפילו לא מחכה חצי שעה לטהר אותם
מכאן העסק היה די מדוייק למען האמת ,ומה שהביא לי את הסעיף הוא שכל מנצח כסוף הגיע עם מכתב אהבה מ H
מה קרה לכל הרוחות ללהבין מה הוא רוצה? ממתי הוא תקשר איתה ככה?? דמט!
ואז הגיעה הסצנה שאני חושבת שהכי חכיתי לה,קטניס מפוצצת את המחנה של הקריריסטים ואז רו מתה,חכיתי לזה נורא , רציתי לראות איך הולכים לעשות את זה . ואין מה לומר,זה היה מדהים! כשרו מתה יבבתי כמו ילדה קטנה ! בחיי ככה ראיתי את המוות הזה שלה כל כך ככה !!!
רק למה לכל הרוחות להכניס אחרי המוות הזה דברים שקשרוים לCF?? מה אני צריכה לראות את מחוז 11 מצדיע לקטניס ואת מחוז 8 עולה באש? זה לא קורה עכשיו!!!!
זה קורה אח"כ!!!!!
ואז הגיע השמאלץ, סליחה, המערה ,בספר כל כך אהבתי את הסצנות מערה של פיטניס הן היו רומנטיות להחריד וופה הן הרגישו לי מלאכותיות משהו,הם היו צריכים להיות תקועים שם ליותר זמן!!! זה היה קצר מידי.
ואנקטודה משעשעת שהבטחתי על הקהל באולם, בסצנת המערה,בנשיקה שלהם כל האולם צרח ומחא כפיים ואז המצלמה עוברת לגייל וכל האולם ביחד AWWWWWWWWW זה היה קורע ומצחיק ומתוק בו זמנית . זה היה השלב היחידי שבו לא רציתי לחסל אותן!
ואז זה נגמר, הסצנה הסופית השאירה אותי ללא מילים .מושלם. לראות את פרים על הכתפיים של גייל,לראות את פיטה אומר לקטניס שהוא לא רוצה לשכוח את כל מה שהיה
אחח שבר לי את הלב.
יצאתי מאוהבת לגמרי בג'וש מהסרט הזה , או בעצם בפיטה לא יודעת נראה .. אני רק יודעת שיש לי חשק עצום לקרוא את שוב.
וכן צריך ללכת לסרט הזה שוב , אבל לא עכשיו,עוד איזה שבוע,שכל הפקצות יעלמו ויראו כבר.. אני רוצה שוב !!
הנסיעה הבייתה אגב הייתה כמו טיול שנתי, אוטובוס שלם שבו רוכזו כל הפקצות מהסרט בצרחות על של שיאאוווו היה מושלם ושיאו איזה חתיך פיטה ואיך אפשר בכלל להיות טים גייל ומה נראה לכם ,גייל יותר שווה
חוויה אנתרופולוגית לגמרי . טוב שנגמר אני רוצה עוד !
ואם טרחתם לקרוא עד לפה ועמתדם בבלאגן שלי סחטן עליכם