כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

Billy Shirs

New member
מה מבוגר,

אצלי כל האולם היה מלא בילדות בנות 12. הרגשתי נורא זקנה.

אצלנו דווקא הייתי בין הצעירים! ואני בת 26!

מצחיק. היו כמה בנות 14-15.. אבל הרוב היו מבוגרים. והכי מצחיק שאיזה גבר בן כ40 שיש בלידנו כל הזמן סינן "זה לא היה ככה בספר, למה הם שינו את זה"

אבל בגדול, סתם שיערתי שהקהל של HG ייהיה בממוצע מבוגר יותר מזל של דמדומים, כי נראה לי שקהל הקוראים של הספר הוא בממוצע מבוגר יותר..

Billy Shirs

New member
XDDDDDDD איזה אדיר

אני דווקא התאכזבתי מהקהל של יום חמישי. רובן היו ילדות בנות 12 כמיטב המסורת. יצא לי לדבר עם שתיים, והן אמרו שהן טים גייל. שאלתי למה ואז הן אמרו "כי ליאם היימסוורת'!!!"
אעע.

Billy Shirs

New member
כן, גם אני מאוד התאכזבתי.

למרות שלטענתן הן קראו את כל שלושת הספרים. הייתי מצפה שבמקרה הזה יהיה להן טיעון יותר משכנע...

Billy Shirs

New member
העיקר שיש לכן את הסיבות הנכונות

אבל תכלס, אני מסכימה. ליאם באמת נראה הרבה יותר טוב, למרות שג'וש נראה ממש חמוד כשהשיער לו טבעי ולא מסורק לאחור בצורה המחרידה הזאת, וכשהוא מחייך. יש לו חיוך ממש מתוק שכזה... ממש פיטה בהתגלמותו.

אצלי היו המון צרחות...

אבל אולי כי זה חמישי, את הולכת בשישי בערב זה שונה (ל BD למשל הלכתי בשישי בערב והיו מעט צרחות..)
אצלי הן צרחו לא רק כשכל דמות הופיעה על המסך לראשונה, אלא גם כל פעם שמיועד נהרג
זה ממש הציק לי וגרם לי להרגיש כמו הקפיטול שמריע לזוועות חחח...
אני הולכת שוב מחר כמו שאמרתי, מקווה שהפעם יהיו פחות צרחות...

Billy Shirs

New member
גם לי זה קרה...

היו ממש תרועות בכל פעם שקרייריסט מת, ואני דווקא נורא הייתי עצובה עליהם, אני אוהבת אותם הרבה יותר מאת קטניס כרגע.

sivan3004

New member
אצלי לא היו בכלל..

אבל הבנתי שהקרנה אחת לפני היו הרבה חח

N o R i K o

New member
יש, אבל לי אישית זה עשה את כל הכיף

בעצם, תקראי את זה רק אחרי שתצפי בסרט... לא נורא, לפחות תדעי להסתכל על הצד החיובי! אנשים צרחניים זה מצחיק

חזרתי עכשיו!!! היו מעט צרחות

אבל משמ ממש קצת, וזה דווקא הוסיף לאווירה

אני מעלה תמונת התפאנגרלות של חברה ושלי לפייסבוק ובאה לחפור כאן

sparx

New member
גם בדמדומים וגם פה אני דווקא אוהבת

את הצרחות והתגובות.... לא יודעת איך להסביר את זה אבל זה מרגיש חווית צפייה משותפת... זה מוסיף לי דווקא ולא גורע חח

הייתי בהקרנה של צעקה 4 בקולנוע, וזכיתי דרך וואלה בהקרנה חינם עם חברים וההקרנות של וואלה זה באולם של איזה 300 מקומות [גם למשחקי הרעב אגב, זכיתי ככה חח]
ואנשים פשוט הגיבו עם הסרט וזה היה הורס... נגיד הרוצח עוקב אחרי מישהי, אז מישהו בקהל צעק "לא!!! אל תלכי לשם!!!" וכאלה, וזה היה ממש מצחיק חח

במשחקי הרעב היו צעקות אבל לא משהו מטורף... רק בנשיקה נדמה לי... [אשכרה הייתה הרגשה באולם שכולם עוצרים את הנשימה כי הם יודעים שזה הולך להגיע... ואז צעקות!!]..

מתה על זה חח

N o R i K o

New member
מסכימה כמעט עם הכל

מה שאני לא מסכימה זה בדיוק מה שאמרתי למורי

Billy Shirs

New member
מסכימה מאוד.

המון דברים היו חסרים והמערה מאכזבת... למה קטניס ופיטה לא התנשקו 800 פעם כמו שהם היו צריכים? בכלל לא נראה כאילו הם זוג! ובאמת כל הזמן חיכיתי שינגנו את השריקה של רו בגרסה המלאה (ממש חרשתי על זה ביומיים האחרונים) או כל אחד מהשירים האחרים בעצם, פספסתי אותם או מה?

הסכמתי איתך עם פירוט רב יותר בבית

אני מתכננת צפייה שנייה השבוע בהקדם
מקווה שזה יקרה מהר!

ורדונה2

New member
דנו'ש ביקורת מושלמת!
למסגר מייד!!!

וואי, הקטע של הסאוונדטרק- גם אני חשבתי על זה במהלך הסרט!
שבקושי יש מוזיקת רקע, שיש המון קטעים שזה רק דיבורים בלי מוזיקה לאווירה... זה היה קצת חסר לפעמים. מוזיקת רקע עושה המון הבדל.

וקטעו לפיטה ת'רגל?!
למה אני לא זוכרת את זה?!?!

למעלה