שאר העולם - יום חמישי

ולוינגרטן ואינשטין אין כל כך מושג מה הם רואים

הדרמה בקפיצה לגובה הייתה הרבה יותר גדולה ממה שהם חשבו

14 עברו 1.93
רק 12 ממשיכים לגמר.

אפילו לרגע לא היתה מחשבה להעלות 14 קופצות (למה לא 16 או 18) בגלל שלא היה שום שיוויון כמו בתקדימים קודמים. הגרמניה והאוזבקית היו אמורות להיות בחוץ.

הדרמה האמיתית הייתה הבלבול שהכניסו השופטים למתחרות כשלחצו עליהם להחליט אם הם מוותרות על 1.96 או לא.
ויתור של כולם היה מעלה את ה12 הראשונות אבל ברור שזה לא האנטרס של האחרונות.

וכך קרה שהאוזבקית והגרמניה המשיכו לנסות 1.96
היוניה והרוסיה (גורדיבה) הבינו שהם גם צריכות להמשיך אחרת הם בסכנת הדחה
ורק בארט האמריקאית ופלסיט הליטאית לא תפסו שאם שתי הקופצות האלה עוברות הם עצמם יהיו מחוץ לתחרות!!!!

בפועל רק האוזבקית עברה ושלחה את היווניה הביתה.
אם גם הגרמניה והיווניה היו עוברות - האמריקאית והליטאית היו חוזרות הבייתה מטופשות לחלוטין. לא נראה לי שהם הבינו איזו החלטה מסוכנת הם קיבלו.

herouth

New member
אני חושבת שגם לחלק מהקופצות היה אותו בלבול.

כי שמעתי אחת מהן אומרת בפירוש לאחרות שכולן עוברות.

אין ספק שהשופטים תרמו לכך לא מעט

נחמד שהכל היה בשידור חי ואפשר היה לראות את ההתנהלות כמעט בלי פילטרים

ארד לקנדה ב

שער דקה לסיום תוספת הזמן (הובקע בנבדל פסיבי, לדעתי אבל למי אכפת)

מגיע להן

noam_ma

New member
אווירה מדהימה באולם האיגרוף

אחרי שגם הבריטית וגם האיירית זכו במדליות זהב היסטוריות.

התעמלות אומנותית יותר מעניינת מאתלטיקה?

אני לא בא חלילה לרדת על מקצוע כזה או אחר, באולימפיאדה יש כבוד לכל המקצועות, אבל אם קרה מצב שיש רק שידור מרכזי אחד, למה משדרים כל היום התעמלות אומנותית?

herouth

New member
אם אתה מדבר על ערוץ 1, טבעי שישדר ישראלים.

כלומר, תחרות שיש בה השתתפות של ישראלים. או ישראליות במקרה זה.

אבל ערוץ 1 הוא לא האופציה היחידה, יש שידורים ב־EBU של המון אירועים במקביל, רק תבחר.

dardor

New member
בשחיה צורנית עכשיו אין ישראלים

זה נבחרות ולנו כמובן אין נציגות, אז מה הקטע לשדר את הקקה הזה. וזה בהחלט קקה.. כי כמה אפשר כבר, בטח אחרי 20 שעות רצוף התעמלות אומנותית. אני כבר מקיא חישוקים ואטבי אף

dardor

New member
ועזבו את זה... זה בכלל לא שידור חי

עד כמה וכמה הזוי

herouth

New member
מצד שני יש דמוגרפיה די גדולה של רוסים בארץ

שאותם המקצועות האמנותיים מעניינים. ואין איזשהו אירוע חם באתלטיקה (חוץ מהטלת כידון בקרב 10 שכבר ראינו המון מקצועות ממנו) - וגם תהיה עוד הרבה אתלטיקה הערב. אז מה אתה רוצה, כדורמים? היאבקות בסגנון יווני-רומי?

dardor

New member
אבל למה לשדר משהו בשידור מוקלט?

אם כבר מוקלט תשדרו דברים יותר מעניינים.

וכן אני מעדיף כדורמים או כדורעף חופים על מדליית ארד... פי אלף יותר מעניין. וסבבה עם הקהילה הרוסית שלא עוצרים את עצמם מרוב התלהבות משידורי שחייה צורנית. אבל כמה אפשר אחרי שכל היום ראינו התעמלות אומנותית? זה ממש הזוי... תראו קצת משהו יותר מעניין

dardor

New member
כן כי תודה לאל נגמרה התחרות

אל דאגה מחר ה"דמוגרפיה הדי גדולה של רוסים בארץ" תקבל שוב את מנת השחייה הצורנית ההזויה הזאת..
מוציאים מהאולימפיאדה גלשני רוח אבל שחיה צורנית משאירים.. בהחלט החלטה מדהימה.

herouth

New member
מעניין כמה אנשים בעולם מתעניינים בגלישת רוח

...לעומת המתעניינים בשחיה צורנית. יש לי הרגשה שהתשובה תפתיע אותך. שלא תבין לא נכון - גם אני לא מתה על שחיה צורנית, ועברתי לקראת סוף השידור לאינטרנט לראות את הקפיצות למים. אבל זה בדיוק העניין - לאנשים שונים יש טעמים שונים, והטענה כאילו הטעם שלך הוא הנכון והקובע וצריך ללכת לפיו היא, בוא נגיד, קצת לא-צנועה.

dardor

New member
אני גם לא ממש מתעניין בגלישת רוח

אבל זה הרבה יותר ספורט מאשר שחיה צורנית שנראית לי סתם קנוניה אחת גדולה לפרסם את טמבור מכל האיפור ששמים שם על הרקדניות...

ובדיוק, תראו את כל הדברים. גם שחיה צורנית אין לי בעיה, תשדרו אבל למה כמה ימים ברצף ומה לשדר את זה בשידור מוקלט כאילו מדובר בנבחרת ארה"ב בכדורסל?

למעלה