שאר העולם - יום חמישי

dardor

New member
נכון... ושידרו במידה כמו שצריך

לא המאיסו את הספורט כמו שעושים עם ענפים אחרים AKA ג'ודו ושחיה צורנית

trilliane

Well-known member
מנהל
לא רק רוסים; גם נשים רבות אוהבות התעמלות

חברותיי ואני אפילו מתכנסות לצפייה משותפת.

dardor

New member
גועל נפש... כל היום שחיה צורנית וריתמיקה

הגזימו בצורה קיצונית

trilliane

Well-known member
מנהל
גועל נפש הקיטורים שלך והזלזול בטעמם של אחרים

כאילו שאם זה לא לטעמך אז לא ראוי לשדר את זה. אולי די? הבנו שאתה לא נהנה מזה. יש הרבה אנשים שכן. תחיה עם זה.

dardor

New member
לא אמרתי שלא ראוי לשדר

את לא יודעת לקרוא?

ראוי לשדר למרות הדעות שלי, אבל לא פאקינג 20 שעות ברצף! כאילו מה, גם כל היום ריתמיקה וגם אחרי זה שחיה צורנית מוקלטת? כמה אפשר...
הבנתי שאת וחברות שלך מתכנסות לצפייה משותפת כאילו זה גמר המונדיאל, בסדר, אבל כל היום? אלוהים ישמור.. זה ריקודים, לא ספורט..

למה לא משדרים הרמת משקולות? למה לא קיאקים? למה לא ענפי קרב? (איגרוף, טאקוונדו, היאבקות, סייף וכו..) למה לא לשדר כדוריד? תגוונו קצת, למה 4 שעות ברצף ריתמיקה ואחרי זה שחיה צורנית..

גם אני משלם אגרה, לא רק את וחברות שלך. תחיה עם זה שיש כאלה שחושבים שזה לא ספורט.

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל זה לא 20 שעות ברצף, רק 4

ויש מקצועות שלא משדרים כי צריך לשלוח לשם שדר וזה עולה כסף ואין שם ישראלים ויש פחות צופים בישראל ומי שרוצה יכול לעבור ליורוספורט או לאינטרנט. אף אחד לא מכריח אותך לצפות. אבל דווקא בהתעמלות הפרשנות הכרחית וחשובה אז טוב שמשדרים.

לגבי הצורנית אני גם לא אוהבת וברור לי למה שידרו כשהיו ישראליות, לא יודעת למה גם מעבר, אבל לא ממש אכפת לי; יש לי גם חיים מחוץ לטלוויזיה וכשמשדרים משהו שלא מעניין אותי אני פשוט לא צופה. גם כששידרו ג'ודו מבוקר עד ערב (מילולית) כעסתי בעיקר כי כל הזמן חתכו תחרויות אחרות בשביל זה (שחייה למשל) ועשו את זה באופן סתמי ומטומטם להחריד ולא בגלל ישראלים. למעשה היה משחה עם ישראלי שלא שידרו חי כי היו בג'ודו (ולא עם ישראלי).

אני חיה עם זה שיש אנשים שמזלזלים בזה כספורט, ואני חושבת שהם אנשים קטנים וקטנוניים והאמירות שלהם מכוערות.

dardor

New member
זכותי לזלזל בזה, זה הופך אותי לאדם קטן?

לא...

כמו שיש הרבה אנשים שמזלזלים בהרבה ענפי ספורט. יש הרבה שיורדים על כדורגל או אפילו ירי בצלחות חרס או ירי בשכיבה או דרסאג' או פוקר. אז מה? זה טעמו של כל אחד... זה לא הופך את הבנאדם לקטן וקטנוני.
אז הנה את מתלוננת על זה ששידרו ג'ודו, למה אני לא יכול להתלונן שמשדרים ריקודים? אה הבנתי.... זה פשוט ספורט יפה, חכם ומדהים וכל מי שלא אוהב אותו הוא אדם נחות. בהחלט אמירה של פלצנית שבאה מהתחום.

4 שעות ברצף זה יותר מדי. וסתם לידיעתך, ערוץ 1 לא שולח כתבים לכל האירועים אותו משדר. יש בחור בשם עמית הורסקי שאומנם יכל לשדר מירושלים במקום שישלחו אותו לשם, אך עדיין הוא משדר מתוך אולפן בלונדון ויכול לשדר כל מה שבא לערוץ 1 לשדר בזה הרגע. אותו דבר אורי לוי... זה לא שהוא בעמת השידור במסלול הBMX ואחרי זה משתגר לכדורמים. הכל מאולפן, בניגוד למירי נבו וג'קי וישנייה ששידרו היום מתחרות הריקודים באולם.

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיניי כן. אין שום סיבה לזלזל בספורטאיות האלה

וגם לא במי שנהנה לצפות בזה וגם לא בערוץ 1 שטוב עושה כשמשדר במלואן תחרויות בספורט נהדר שיש לו כאן אוהדים ומיוצג כאן יפה ע"י ישראליות בעלות הישגים נאים. בניגוד לאדם שנמצא באולפן יש לנו שדרית ופרשן שנסעו במיוחד כדי לשדר משם, עבור אנשים שרוצים שהם ישדרו משם (ולא רק בדקות הבודדות שהישראליות על המזרן). הזלזול שלך ב"תחרות הריקודים באולם" פשוט דוחה.

ג'ודו שודר כאן יותר מארבע שעות ביום יום יום, וכאמור, הבעיה שלי לא הייתה עם עצם שידור הג'ודו (אם כי המינון בהחלט היה מופרז בעיניי) אלא בעיקר כי הם חתכו סתם שידורים מענפים אחרים כדי לעבור כל הזמן לג'ודו בלי שום סיבה מיוחדת. אחרי שמשדרים שעות ג'ודו ביום, לחתוך את השידור מהברכה בדיוק לפני מקצה השליחים האחרון שבו שוחים האמריקנים, כדי לחזור לג'ודו לסתם עוד קרב (לא קרב עם ישראלי, לא קרב גמר וכו') זה מקומם. לא כי ג'ודו משעמם לי, אלא כי עשו את זה בצורה דפוקה. אין לי שום זלזול בג'ודאים שלנו או בחובבי הג'ודו באשר הם.

dardor

New member
אז מה את אומרת פה בעצם

גם אני לא מזלזל בספורטאיות או בצופים... כמו שאת אמרת שאת לא מזלזלת בג'ודוקאים ובצופים..

אני מזלזל בערוץ 1 שבוחר לשדר את זה. אמרתי משהו רע על הספורטאיות? אני מזלזל בערוץ 1 שבוחר לשדר את זה, מזלזל בוועד האולימפי שמחשיב את זה כספורט באולימפיאדה. עדיין זו זכותי.
גם אני מסכים בכל מה שאמרת בפסקה האחרונה. גם אני צעקתי על מה שעושים בערוץ 1 עם המיאוס שעושים לנו עם הג'ודו וכך זה הרגיש לי ביומיים האחרונים עם השחיה הצורנית והבלט שראינו היום.

בך זלזלתי שאת צופה בזה? מה אכפת לי שאת רואה את זה, גם אני ראיתי חלקים מזה (בעיקר כשהישראליות עלו). נו אז מה?
שוב, לא אמרתי לא לשדר, אלא המינון. 4 שעות ברצף זה הרבה יותר מדי. היה אפשר לעבור לדברים אחרים ולחזור לזה לקראת הסוף או לתמרן בין כמה מקומות. מה מזיק? אותו דבר עם כל ענפי הספורט (למעט אתלטיקה ושחייה שזה באמת הבסיס של האולימפיאדה)

בקיצור מה את אומרת פה בעצם, שזה בסדר שלך מפריע ששידרו יותר מדי ג'ודו ולא לא צריך להיות מפריע שמשדרים יותר מדי ריתמיקה?

וכן, תחרות ריקודים. השם של זה ריתמיקה! בנות בתלבושות רוקדות לצלילי מוזיקה. מה זה אם זה לא תחרות ריקודים?! זה שלא נעים לך להגיד את זה או להאמין בזה, לא אומר שזה לא המצב. אפילו יש ניקוד על ארטיסטיות.. יש כוריאוגרפים לדבר הזה. זה לא ריקוד?! תספרי את זה למישהו אחר...

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיניי זה זלזול. לגבי הג'ודו נימקתי. זהו.

dardor

New member
הג'ודו כמשל

למה שאני מרגיש על הריתמיקה

עדיין לא הבנתי למה לך מותר ולי אסור... אבל זאת כנראה הגישה שלך. כמובן לך מותר..

trilliane

Well-known member
מנהל
שוב, לא. זה לא מה שאני מרגישה כלפי הג'ודו

והסברתי מה הפריע לי בשידורי הג'ודו (שחתכו משדרי ענפים מרכזיים אחרים כדי לעבור לג'ודו, וסתם, בלי שום סיבה מיוחדת) וזה לא קרה עם ההתעמלות האמנותית ולכן אין כאן מקום להשוואה, אלה מקרים שונים. לו היית מתלונן על כך שבגלל ההתעמלות האמנותית חתכו מקצה באתלטיקה, הייתי מבינה. אבל זה לא המצב, אז תפסיק להשוות בינינו כי אנחנו פשוט לא אותו הדבר ומה שאתה כתבת לא קרוב בכלל למה שאני חושבת וכותבת. אני ממש לא רוצה להמשיך בדיון, מיציתי, אבל אני לא יכולה לעזוב כל עוד אתה מעוות את הדברים שלי.

dardor

New member
אבל למה זה בסדר בשבילך לחשוב X

ולי זה לא בסדר לחשוב Y?

למה הדעה שלך יותר טובה משלי? זאת דעתך.. אמרתי לך את דעתי על הספורט. ולמען האמת בזמן הריתמיקה היו דברים הרבה יותר מעניינים לדעתי שלא קיבלו חשיפה בערוץ 1, אז מי קבע שהספורט שאת אוהבת זה הספורט שצריך לשדר באותו רגע נתון? אההה נכון, כי התחילו לשדר אז יאללה נישאר שם ולא נחתוך למקום אחר.. זה ראש קטן וכמו שכתבו לפניי, אווירת סוף קורס של ערוץ 1 שלא בא לו להראות לנו דברים אחרים יותר מעניינים.

אני לא זוכר עוד שידור באולימפיאדה, אפילו לא את הגו'דו הידוע לשימצה שממנו שידרו 4 שעות ברצף, למעט אתלטיקה שזה באמת הספורט המוביל באולימפיאדה. את לא יכולה להגיד על ג'ודו שהוא משודר יותר מדי זמן, ולהגיד שהריתמיקה משודרת במינון נכון כי התחילו לשדר אז שכבר יסיימו את כל התחרות. זה טמטום שאת רואה רק את מה שאת חושבת כדבר הנכון... את יודעת יש אנשים אחרים עם טעם אחר.
ומה לעשות, אם נעשה משאל אז רוב האנשים יגידו ש-4 שעות ריתמיקה ואחרי זה שעה וחצי שחיה אומנותית זה הרבה הרבה הרבה יותר מדי. אפרופו הרבה אנשים...

נחתת בפורום הזה לפני שניה???

לא ראית כבר אלפי שירשורים כאלה תמיד עם אותה פרסונה?

אתה סתם מאכיל את גדולת צקצקני הפורום באינספור דיונים מיגעים שבסופם לא תבין אפילו על מה אתה מתווכח.

לרוב מוחלט של הפורום אין בעיה שאחרים יביעו דעה גם אם הם לא מסכימים לה.
אתה בוחר להתווכח דווקא עם היחידה שלא??

trilliane

Well-known member
מנהל
זה בסדר לחשוב כל דבר; אבל לזלזל זה לא מכובד

כאמור, מה שאתה חושב על התעמלות אמנותית ועל מינוניה זה לא מה שאני חושבת על הג'ודו, אז ההשוואה לא רלוונטית. אני כבר לא יודעת איך להבהיר ולהסביר את זה, אם אתה לא מבין את ההבדל המהותי בגישות בינינו צר לי.

dardor

New member
לזלזל זאת זכות שלכל אחד יש

ובטח שלא את תגידי לי מה מכובד ומה לא מכובד.

אני מניח שמבחינתך זה בסדר לקרוא לי איש קטן עם אמירות מכוערות, אבל כשאני אומר שהספורט הזה לא ראוי להיקרא ספורט פה עובר הגבול.
בהחלט פלצנית.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין אתלטיקה בשעות האלה, אז זה לא משנה

כשיש אתלטיקה משדרים אותה במלואה, תשעה ימים, כל יום בצהריים ובערב במשך שעות, אז מה הבעיה? מה כואב לכם שאחה"צ משדרים קצת ענפים אחרים?

uma cuica

New member
ואי זה הרגיש כמו במופע פתיחה בביינג'ינג'

ההופעה של הסיניות בצורנית

herouth

New member
אוף, נקווה למחצית שניה משופרת מהיפניות.

בהתחלה עוד היתה להן נוכחות כלשהי ליד השער של האמריקניות, ואפילו הזדמנות וחצי. אבל לקראת סוף המחצית כל המשחק היה בחצי המגרש השני, ואם האמריקניות היו מנהלות התקפה כמו שצריך במקום לבעוט מרחוק, זה היה יכול להיות מסוכן.

למעלה