מצטער אני בעד מורגן
ט טראח קטן New member 10/8/12 #62 היפניות מצמקות... משחק משחק יש שם עוד קצת מאמץ ואולי בחזור יתנו להם לשבת במחלקה הראשונה
D dardor New member 10/8/12 #70 לא.... גם אני מתעניין בזה אבל מפתיע לראות וומבלי כמעט מלא בכדורגל נשים, כשבארץ אפילו כדורגל גברים לא ממלא פסיק ממה שרואים בחו"ל. אני דווקא אוהב את זה, אבל את סתם מחפשת אותי... בהצלחה
לא.... גם אני מתעניין בזה אבל מפתיע לראות וומבלי כמעט מלא בכדורגל נשים, כשבארץ אפילו כדורגל גברים לא ממלא פסיק ממה שרואים בחו"ל. אני דווקא אוהב את זה, אבל את סתם מחפשת אותי... בהצלחה
D dardor New member 10/8/12 #38 מאיר אינשטיין גדול.. "שיא עולםםםםםםםםםםםםםם" וזה בריצה שבה משתתפים רצים בשם עמוס וקקי
trilliane Well-known member מנהל 10/8/12 #40 "קקי תמיד מתחיל טוב ומסיים גרוע" ממש עכשיו... ולקרוא לאיימוס "עמוס" כאילו הוא סחבק ש'ך מהשכונה זה גם משעשע.
"קקי תמיד מתחיל טוב ומסיים גרוע" ממש עכשיו... ולקרוא לאיימוס "עמוס" כאילו הוא סחבק ש'ך מהשכונה זה גם משעשע.
H herouth New member 10/8/12 #57 עכשיו הוא התגרטל לגמרי. בולט הוציא אותו מדעתו "בולט, אני אוהב אותך! כיף לשדר אותך!"
א אמיר ענבר New member 10/8/12 #65 אני מציע לגברת איינשטיין לקחת מהר מטוס ללונדון, או שזה לא ייגמר טוב. בולט בילה עם שבדיות אחרי הגמר ב-100? הלילה זה יכול להיות שדר ישראלי.
אני מציע לגברת איינשטיין לקחת מהר מטוס ללונדון, או שזה לא ייגמר טוב. בולט בילה עם שבדיות אחרי הגמר ב-100? הלילה זה יכול להיות שדר ישראלי.
J JonJon9 New member 10/8/12 #72 אתם חושבים שיהיה למצב כזה שידור? בכל זאת, נציג ישראלי שמשתתף בלונדון...
U uma cuica New member 10/8/12 #85 השבדיות מסרו שהוא אכן האיש המהיר בעולם לא בדיחה שלי כל הזכויות שמורות לאלי פיניש והכתובים שלו בסדרה פוטו פניש אין לשכפל להעתיק למכור עותקים וכיוב
השבדיות מסרו שהוא אכן האיש המהיר בעולם לא בדיחה שלי כל הזכויות שמורות לאלי פיניש והכתובים שלו בסדרה פוטו פניש אין לשכפל להעתיק למכור עותקים וכיוב