אז המתכון הקלאסי והפשוט כולל:
חצי כוס גרגרי חומוס מבושלים (אני תמיד שמה יותר) מעוכים קלות, 2 בצלים גדולים (אני תמיד שמה יותר ) מטוגנים ואז מוכנסים לתערובת החומוס. לזה, מוסיפים כפית מלח, רבע כוס שמן זית, רבע כוס מים (אם אני ממש מכפילה כמויות אז כמובן שגם במרכיבים האלה), חצי כוס קמח תופח וכפית קמח תפח"א . פשוט וקל, לתבנית משומנת לתנור בחום 190 מעלות ואם יש לך פתיתי שמרי בירה הולך מעולה מעל.... פשטידה גורפת מחמאות ואהובה על בני גילאים שונים.
חצי כוס גרגרי חומוס מבושלים (אני תמיד שמה יותר) מעוכים קלות, 2 בצלים גדולים (אני תמיד שמה יותר ) מטוגנים ואז מוכנסים לתערובת החומוס. לזה, מוסיפים כפית מלח, רבע כוס שמן זית, רבע כוס מים (אם אני ממש מכפילה כמויות אז כמובן שגם במרכיבים האלה), חצי כוס קמח תופח וכפית קמח תפח"א . פשוט וקל, לתבנית משומנת לתנור בחום 190 מעלות ואם יש לך פתיתי שמרי בירה הולך מעולה מעל.... פשטידה גורפת מחמאות ואהובה על בני גילאים שונים.