בישולים לסופ"ש מוזר

יוספה 51

New member
אז המתכון הקלאסי והפשוט כולל:

חצי כוס גרגרי חומוס מבושלים (אני תמיד שמה יותר) מעוכים קלות, 2 בצלים גדולים (אני תמיד שמה יותר ) מטוגנים ואז מוכנסים לתערובת החומוס. לזה, מוסיפים כפית מלח, רבע כוס שמן זית, רבע כוס מים (אם אני ממש מכפילה כמויות אז כמובן שגם במרכיבים האלה), חצי כוס קמח תופח וכפית קמח תפח"א . פשוט וקל, לתבנית משומנת לתנור בחום 190 מעלות ואם יש לך פתיתי שמרי בירה הולך מעולה מעל.... פשטידה גורפת מחמאות ואהובה על בני גילאים שונים.
 

יוספה 51

New member
ברמת השום בהחלט.ברמת השמיר, גילוי נאות, גם

אני מקפחת חיי בייבי שמירים כליידי באג, כפי שאבחנת כה יפה.
 
את האפונה הייתי שוטפת

במסננת עד להפשרה מלאה ומוסיפה לה מלח , שום ושמן זית. אם חייב סלט אז תירס או לחילופין פסטה וזיתיים שחורים.
אבל אני מעדיפה ככה.
גם קוביות קטנטנות של טופו מרוכך ברותחין ואחר כך שרוי בשמן שומשום וסויה ישתלב מעולה איתה.

מבחינתי גזר, סלרי, תפוחי אדמה, חומוסים ועשבי תיבול- זה מרק לקוסקוס.

בצל רב מטגנים ערימה ומוסיפים לכל תבשיל.
ברוקולי על אדים שישמור על הצבע, אחר כך לפרוס גס ,לפזר מעליו שקדים קלויים ומעט מלח וטיפונת שמן, אפשר גם שום...
 

Ofericko

New member
סיכום אירוע


סלט תפו"א, גזרים, אפונה ובצל ברוטב חרדל, שמן זית, חומץ ושמיר.
פשטידת חומוס מונבט עם קישואים, תירס, בצל, שום ושמיר.
ברוקולי עם פטריות, בצל ושום.
המבורגרים.
סלט חסה.
 

Ofericko

New member
הברוקולי


יצא לי קצת מבושל מדי. פעם הבאה חליטה קצרה....
 

Ofericko

New member
וקינוח מושקע במיוחד


עוגת בוץ טבעונית שהכין לנו הצ'רקסי הקטן
 

Gidi Shemer

New member
מדהים

הכל נראה מצויין כרגיל, אבל עוגת הבוץ היא במיוחד אחלה.

חותם כאחד שחלק ממשפחתו היא צ׳רקסית על אמת, אבל בעוגת בוץ עוד לא נתקל במטבח הצ׳רקסי.
 

ladybug6

New member
מהמם

וכפיים לצ'רקסי שבלעדיו הארוחה לא היתה שווה שומדבר.
 

smaak

New member
הכל נראה מעולה!

ועכשיו בא לי המבורגר כזה. בשמונה בבוקר.
 

Ofericko

New member
בטח! קלאסי ופשוט:

באדיבות יוספה:

חצי כוס גרגרי חומוס מבושלים (אני תמיד שמה יותר) מעוכים קלות, 2 בצלים גדולים (אני תמיד שמה יותר ) מטוגנים ואז מוכנסים לתערובת החומוס. לזה, מוסיפים כפית מלח, רבע כוס שמן זית, רבע כוס מים (אם אני ממש מכפילה כמויות אז כמובן שגם במרכיבים האלה), חצי כוס קמח תופח וכפית קמח תפח"א . פשוט וקל, לתבנית משומנת לתנור בחום 190 מעלות ואם יש לך פתיתי שמרי בירה הולך מעולה מעל.... פשטידה גורפת מחמאות ואהובה על בני גילאים שונים.

אני לא הוספתי ק. תפו"א.
 
למעלה