בינתיים
הפטריות אזלו- רכשתי חדשות
הצלי אזל- אין דבר יש לי עוד ראש כרוב ירוק במקרר...כנראה סלט
הקציצות נאכלו עד חציין- כמות גדולה, היום הנותרות תקבלנה רוטב חמצמץ עם ג'ינג'ר טרי
בתנור= פשטדת בצל על בצק פריך מטף וסורגום, בתערובת חבילת טופו+קישוא+רבע כוס שמרי בירה שנטחנו במעבד מזון. מריח משובח.
על הכיריים סיר לחץ עם פול יבש ששרה במים, בושל עד ריכוך בסיר לחץ ועכשיו הוספתי עגבניות, בצל, הרבה כמון, כוסברה ופטרוזיליה ומיצלימון סחוטרי. כשיסתיים הבישול אוסיף שום טרי וזסט לימון.
בכיור שטופות שתי ערמות- סלק, קישואים. אני חושבת להכניס את הקישואים לאפיה באצבעות עם רוטב סויה מייפל וחריף. עם הסלק אני עדיין חוככת.
שאריות של אורז צהוב ושל תפוחי אדמה אפויים יוכנסו לקערה חסינת חום ,באוז יעורבבו הרבה קוביות של גזר, ובצל. אוסיף מים ואאפה לאיחוד ולכסות קראנצ'ית.
אני מקווה להספיק לאפות עוגת גבינה. בתקווה שהפעם תצא לא רק מרהיבה אלא גם משובחה בטעם , תותים כבר יש לי , תוהה עם להכין קציפת תות או להגיש ככה. נראה