ות

evilplate

New member
לפי מה שאני רואה IGN כמעט בעמדת מיעוט

והרוב אהב את הסיפור אז שווה לתת צ׳אנס, המשחק יושב על 90 אחי זה לא צחוק בדור הזה, כנראה יש בו איזה קסם גם בסיפור ובעולם אחרת היה נפגע מזה, למשחק בסגנון הזה זה אספקט חשוב שיהיה טוב ומושך לפחות אז תבוא בראש פתוח אליו.
&nbsp
וכן סקוור עשתה עבודה ממש טובה בניהול של הפרויקט הזה, פלטניום בכלל אלופים בז׳אנר הזה ואני חושב שגם לסוני סנטה מוניקה שווה להתייעץ איתם כי כשזה נוגע למכניקות הם לא רואים אף אחד ממטר, מן הסתם לסנטה מוניקה יש הרבה יתרונות עליהם בשאר הדברים אבל שילוב של שניהם יכול להוציא משהו פצצה.

בוא נגיד את האמת, לרוב המבקרים אין סטנדרטים גבוהים בעלילות.

yoko taro הבמאי והכותב של Nier הוא באמת אחד הכותבים המקוריים של ז'אנר
הJRPG,הוא לרוב מנסה ללכת על עלילות בוגרות יחסית.או לפחות לעשות משהו שונה ומפתיע, אולי אנשים פשוט מתלהבים מהשיגעון היפני הסוריאליסטי שלו.

אם זה היה משחק של Yasumi Matsuno שהוא לדעתי הכותב הכי מוכשר בתעשיה כולה, היפנית והאמריקאית כאחד הייתי מאמין.

רק מה, אף אחד חוץ מסוני לא יקח בן אדם כמו Matsuno כיום, העלילות שלו יותר מדי רציניות, כבדות ואמיתיות לא משהו שכבר אפשר להדביק למשחקים עם תקציב של עשרות מליונים., המשחקים שלו הרגישו כמו משחקי הכס כבר לפני עשורים.

מהדמו של NIer קיבלתי הרגשה שהאנדראוידים האלה הם שני טיינג'רים.
מה שאומר לי שtaro עם כל האומץ שלו, לא היה לו מספיק אומץ ללכת
עם עלילה למבוגרים עד הסוף, הוא לא Matsuno האגדי אחרי הכל.

מה שכן אני אבוא למשחק ביודיעין שאני הולך לקבל סיפור שהוא mind fuck, ונקווה שזה יזרום לי :)

זה יהיה יותר מעניין מהJRPG הממוצע זה בטוח :)

סנטה מוניקה בהחלט יש להם מה להתייעץ איתם, אבל תמיד היה נראה לי שסנטה מוניקה לא ממש מעניין אותם, להשתוות לפלנטיום אחי.

הם ממש ההפך מהם, סנטה מוניקה רוצים לעשות משחקים שאתה נראה בהם כמה שיותר מגניב עם כמה שפחות מאמץ :) זה לא רע או משהו הם פשוט רואים משחקים אחרת מפלטיניום.

אצל פלטיניום זה כמו שאמרנו, סקיל, סקיל ועוד פעם סקיל.

בכללי המשחק הזה מוצף בקטעים שהוא הופך לשוטמאפ, אני בחיים לא אוותר על משחק כזה.

נ.ב עכשיו קח את מה שסקוור עשו עם פלטיניום ותדמיין שסקוור היו מנהלים את הפרויקט של סקילבאונד, מבטיח לך שהיה משחק מיוחד :)

evilplate

New member
לא ממש מכיר לעומק את השמות שציינת פה

אז אין לי ממש מה להוסיף :)
&nbsp
בעניין סנטה מוניקה למשחקי גוד אוף וור יש יומרה להציע אתגר ולא (רק) להראות מגניב, הרי הם מציעים איזה 5-6 דרגות קושי אז כן הם מכוונים להציע אתגר ואתגר הוא הכי כיפי לשחקנים המתקדמים כשיש לו סקיל ברמה גבוהה.
&nbsp
אולי אפשר ליצור מערכת קרב שנותנת גם נגישות ושתראה מגניב וכיפית וגם תציע סקיל ברמות הגבוהות, לפי מה ששיחקתי והבנתי המערכת של Nier החדש די כזאת, טוב נו היא לא נראית עדיין מגניב כמו של קרייטוס אבל הבנת את העיקרון.
&nbsp
שמע לסנטה מוניקה יש לא מעט יתרונות ובכל זאת יש סיבה למה מחכים לגוד אוף וור חדש יותר מכל המשחקים החדשים של פלטניום ביחד, הגיימפליי מ E3 של החדש כבר הגיע ל 16 מיליון צפיות אתה קולט?
&nbsp
המשחקים שלהם נראים כמעט דור מעל המשחקים של פלטניום, הם מציעים ספקטקל שאין כמעט מתחרים לו בתעשייה, פאזלים ו Set pieces וקצת חקירה ועלילות שאולי הן לא יצירות מופת אבל הן כן מגניבות ומושכות, למרות שהחדש בטח הולך לשנות הרבה מהדברים האלה אבל כל החבילה הזו זו הסיבה שהם היחידים שהצליחו לגרום לקהל המיינסטרים לאהוב ככה משחק בז׳אנר הדי נישתי הזה, אז כן סנטה מוניקה מסתדרת יפה בעצמה אבל אין ויכוח שכשזה מגיע למכניקות עצמן של הז׳אנר אין מומחים יותר גדולים מפלטניום, סתם מעניין אותי מה שילוב של שתי הכשרונות האלה יכול להוליד...

בתכלס אם פלטיניום היו עושים את מערכת הקרב לGOW החדש

וסנטה מוניקה היו עושים את כל השאר, כל הספקטקל הזה שאמרת הקולנועיות חסרת הפשרות הזאת, איך שהם סוחטים את הPS4 מבחינה גרפית, שילוב בינהם באמת
היה מוליד כנראה את הקלאסיקה הכי גדולה בז'אנר :)

בעיקרון, גם בימים שעף לי המוח מGOW1+2 ואפילו שמאוד אהבתי את GOW3 אני לא יכול להגיד שאי פעם היה לי איכפת מהעלילה של GOW.

זה תמיד היה נראה לי טראש, אבל החדש? החדש כמו שאמרנו בE3 נראה איכותי ומרתק ברמות מהבחינה העלילתית וסנטה מוניקה העלו את עצמם לרמת נוטי דוג.

זה פשוט אחד המשחקים הכי מצופים שלי בדור ואם הם יגשימו את הציפיות שלי מהעלילה אז כנראה שGOW4 יהיה בטופ שלי בדור הזה אחי.

כן מערכת הקרב שונה מהקודמים אבל לטובה לדעתי.

16 מליון צפיות לGOW4? דאמ! כאילו אני שמח כי זה יהיה פספוס ענק אם משחק מושקע כזה יתפספס לקאזואלים.

אפילו אם רק חצי מהאנשים שצפו בטריילר יקנו אותו הוא ימכור איזה 8M שזה קרוב לאנצרטד ויותר מהאקסקלוסיבים של מייק, אני מקווה שלפחות חצי יקנו אותו.

בשבילם לא בשביל סנטה מוניקה, לא לחוות את השלמות שGOW4 הולך להיות, זה עוול לכל מי שיקנה את הPS4 לא לשחק בזה.

בנוגע לYasumi Matsuno כן, תיארתי לעצמי שלא תוכל להגיד משהו על האיכות שלו, אבל תאמין לי ממה שאני מכיר אותך אם היית משחק במשחקים שלו בדור הפס1, היית תופס ממנו לא פחות ממה שאתה תופס מקוג'ימה.

Vagrant story (כן אני פאנבוי שחייב להזכיר את המשחק כל הודעה שניה בערך)
הוא יצירת מופת קולנועית שלא רק מרגיש משחק מהעתיד בדור הPS1

גם כיום, מעטים משתווים לו בהגשה הקולנועית וזה בלי דיבוב.

אתה היית מטורף עליו אם היית נופל עליו בזמן הנכון.

כמו שכתבתי לך באחת התגובות כולי תקווה שסוני תעשה עם Matsuno
משחק בדור הזה ותזכה להכיר אותו.

אם אני צריך לתת לך טיזר למה אתה יכול לצפות ממנו.

זה יהיה בערך בלאדבורן יותר קשה מבלאדבורן עם העלילה הכי מטורפת שיש.

evilplate

New member
אני דווקא חשבתי שהעלילות של 1+2 עשו את העבודה

לפחות בלהכניס קונטקסט ובלהיות מגניבות, ברור שאף אחד לא חושב שהן יצירות מופת אבל היה בהן קסם מסויים עם כל הקשיחות של קרייטוס והופעות האורח מהמיתולוגייה, מצאתי אותן די מהנות בדרכן :)
&nbsp
GOW4 נראה מדהים אחי, הרגשתי שהסדרה חייבת ניעור רציני אחרת היא תגיע למקום לא טוב, ראינו מה קרה עם גירס 4, למרות שהיה משחק סבבה בסדרה הוא היה כזה אירוע שולי, כאילו לאף אחד לא היה כבר אכפת, נראה לי אפילו Judgment המעפן עבר אותו במספרים :/ , גוד אוף וור היה בסכנה אמיתית להגיע לשם גם, אפילו בדומה לגירס יצא לו משחק נוסף די מעפן וכושל לקראת סוף הדור, הכתובת היתה על הקיר אבל למזלנו כאילו כדי להמחיש עד כמה הכל הולך לסוני בדור הזה ועד כמה למייק הכל לא, מישהו שם התעשת, החליטו על סוג של המשך ריבוט וממש הצילו את הסדרה, העניין ב 4 מטורף עכשיו בזכות המהלך הזה, הדמו גיימפליי שלו שנראה סוג של TLOU ו GOW היה מדהים וממש מקורי לז׳אנר, משחק האק אנ׳ סלאש שמנסה להיות סינמטי באופן בוגר ועם רגש ולא רק ספקטקל ובלאגן, ובגוף שלישי והכל, אין זה המשחק הכי מצופה שלי מלבד TLOU 2.
&nbsp
אתה ממש אוהב את Vagrant Story אה?

&nbsp
מעניין איך היית מגיב אם היה יוצא לו המשך מושקע לפס4.
&nbsp
אגב בלאדבורן יותר קשה זה לא משהו שמושך אותי, בהתחשב בזה שאני מפחד מספיק שבלאדבורן יקרע לי את הצורה אני ממש לא צריך יותר קשה :)

אני מצפה לGOW4 אפילו יותר מThe Last of us 2 אחי.

זה נראה כאילו נוטי דוג מפתחים אותו ברמת ההשקעה שלו, זה כאילו לקבל משחק חדש של נוטי דוג בIP שהיה צריך ניעור, וכל זה מסנטה מוניקה, שבכלל לא חשבתי
אי פעם שמסוגלים לדבר מדהים ובוגר כזה אחי.

זוכר אחי איך כל הזמן שמענו שאנשים עוזבים את הסטודיו? כל הזמן אמרו לנו שהאנשים הכי מוכשרים בורחים.

כל הסימנים נתנו לי (ובטח גם לך ולכולם) הרגשה, שאם הכישרון של סנטה מוניקה
בורח, המקסימום שנקבל זה GOW.3.5 וגם על זה נצטרך להגיד תודה

בכנות אני יכול להגיד שGOW4 היה המשחק שהיו לי הכי פחות ציפיות אליו.

רציתי שהוא ייחשף בגלל שידעתי שהרבה אנשים רוצים אותו.

ופתאום בא המשחק הזה. שנראה הכי רחוק מmore of the same שפחדנו ממנו.

ההשוואה עם גירס מצוינת כי באמת גם הוא הגיע לשלב שפשוט נמאס ממנו לאנשים. הוא משחק שהמחיש כמה מייק, מפחדת מסיכונים מה שראינו אחר כך בכל הביטולים שהם עשו.

אבל אני חייב להודות שאפילו חשבתי שGOW4 יהיה הכבשה השחורה בליינאפ.

משחק שמרגיש כמו ענתיקה מ2009 בכל הדור הזה.

ופתאום אחי, משחק מרגיש עם קשר נוגע ללב בין האבא לבן שלו.

עכשיו צפיתי שוב בהדגמה מE3 וגבר, אם לא היה לי PS4 הייתי קם וקונה ביום שזה יוצא.

בדיוק כמו שTLOU 1 אם אתה זוכר, דחף אותי לקנות PS3 ממש כמה חודשים לפני יציאת הPS4, לא יכולתי להתאפק.

TLOU צעק כולו- כרונו, בגלל משחק כזה אתה גיימר. זה בדיוק אותה ההרגשה
שקיבלתי עם GOW4 רק שהפעם היתה לי את הקונסולה בבית.

GOW4 זה בשבילי מה שאני רוצה מהעתיד. שכל סדרה תמצא את הדרך שלה לספר סיפור מעולה עם גרפיקה מטורפת ואיכות של סרט קולנוע, בלי לוותר על המהות שלה ומה שמגדיר אותה.

GOW4 זה נראה לי משחק שאשחק כמה וכמה פעמיםל

(כשהתגעגעתי לדמויות מTLOU פשוט ראיתי את הקטעים שוב ביוטיוב)

בנוגע לVagrant Story אחי, כל אירוע PSX של סוני אתה יודע למה אני מחכה?
כן, להכרזה של Vagrant story 2, וכל פעם אני מת קצת בפנים שזה לא קורה.

היה לסוני איזה סקר בתחילת הדור, איזה IP מהפס1 אנחנו רוצים שסוני תביא לPS4.
vagrant story היה אחת מהאופציות שלהם, התלהבתי כמו מטורף.

אתה יודע איך זה גם השנה יש PSX אז גם השנה אני מקווה :)

לסוני האמת יש כל כך הרבה משחקים בלעדיים שאני רוצה לראות מהם עוד.
אני מת לראות עוד מספיידרמן, אני מת לראות אם מערכת הקרב טובה ומושקעת

אני מת לראות מה TLOU2 מחדש מהקודם, אני מת לראות עוד מdays gone.
אני מת לראות את המשחק של סאקר פאנץ.

אז אני לא יודע מה אני עוד צריך, חוץ מVagrant story 2.

ההבדל בין vagrant story לבלאדבורן.הוא שעם vagrant story.

היית אומר "כרונו, אפילו שהמשחק הזה קורע לי את הצורה שיחקתי כל הלילה
כי אני לא מפסיק לחשוב על הסיפור והדמויות כל היום, אני חייב להתקדם ומפחד מספוילרים בGAF "

לבלאדבורן אין מגנט ככה שמכריח אותך לשחק. כשvagrant story יצא ב2000
המבקרים אמרו שאין סרט קולנוע באותה שנה שיכול להתחרות בו.

וזו היתה אחלה שנה עם סרטים כמו גלאדיאטור"
(לא שקראתי את הביקורות האלה באותה שנה אבל בדיעבד)

בשביל שאנשים יבינו על מה הוא המבקרים קראו לו medieval gear solid אין ספק שהבחור שיחק בMGS1 ואמר "גם אני יכול"

טרילר לפרסונה 5, אורלי תתכונני.

זה מגיע, תחזיקי לי אצבעות שאסיים את יאקוזה 0 עד אפריל.
(מה,יש מלא סייד קווסטים ממכרים!)

טריילר פצצה.

evilplate

New member
עדיין חוזה כישלון לטווח ארוך

אולי תמכור יותר מה WiiU אבל היא לא תספק לא מספרים של ווי ולא 3DS, אבל נחיה ונראה :)

זה בעיקר אפקט הזלדה. לא התרשמתי.

רוב האנשים קנו סוויץ בשביל זלדה (כולל אתה :) הייתי אומר שמזמן לא היה משחק השקה כזה מוצלח לקונסולה, כזה שאנשים מרגישים ששווה ללכת עליה בשבילו.

כן, המשחק זמין גם לWII U אבל כולם רואים בWII U סוג של טיטאניק ולא רוצים להשקיע בה.

אחרי שתקופת ההשקה והתלהבות תעבור, אנשים יבינו שהסוויץ היא סוג של ויטה עם משחקים של נינטנדו והיא תמכור בהתאם.

עם כל זאת.

אם נסתכל נטו על המצב כגיימרים.

אין ספק שהסוויץ קונסולה הרבה יותר שווה מהWII U.

משחק מריו מושקע בטירוף עם super mario odyssey בסוף השנה (או תחילת 2018)
Splatoon 2
מריו קארט 8 עם DLC
זלדה
כל אלה בתחילת החיים של הסוויץ יוצרים קונסולה שקשה להתנגד לה, אני עולה על הספינה כשיוצא מריו (ולא מוציא את הסוויץ מתחנת העגינה שלו )

העיצוב שלה הרבה יותר מושך ואלגנטי מהWII U והרבה יותר זורם לקנות אותה כקונסולת אקסקלוסיבים מאשר הWII U.

כי הספרייה של הWII U נבנתה באיטיות מחרידה והיא אפילו לא מילאה את התפקיד של מכונת נינטנדו, כאן הסוויץ ממלאת את התפקיד בהצלחה כבר מההשקה.

evilplate

New member
את האמת מתחילים לי קולות של ספק

אולי הסוויץ׳ באמת הולכת להיות הצלחה גדולה? כל הזמן יוצאים עוד ועוד דיווחים איך הוא שובר את השיאים אפילו של הווי באירופה מבחינת ההשקה, שזו הקונסולה הכי מוכרת של נינטנדו עד כה ושבצרפת ההשקה היתה הכי גדולה אי פעם שם כולל משל הפס4, זה משהו שנשמע חריג ולא סתם התלהבות של כמה פאנבויס.
&nbsp
ברור שזה שהקונסולה מגיעה עם אולי משחק ההשקה הכי טוב בכל הזמנים זה בטח לא מזיק, מדברים על סטטיסטיקות מצחיקות של מעל 90% מהרוכשים קנו את זלדה עם הקונסולה, ברור שהוא מזיז המון יחידות אבל קשה לי להאמין שיש כזו נהירה רק בשביל משחק אחד, מספרים כאלו מצביעים לדעתי על התלהבות גם מהקונסולה עצמה ומהקונספט (שזה משהו שאני ממש מופתע ממנו ולא ברור לי למה כי לדעתי למרות המראה האלגנטי זו חומרה וקונספט כושלים) וזלדה פשוט משמש כתירוץ טוב לקנות אותה כבר עכשיו במקום לחכות עוד.
&nbsp
כבר בפורום הזה ראיתי שני אנשים שהזמינו שזה בערך פי 2 ממה שהיה פה בעל התקופה של הווי-יו

&nbsp
אין ספק שנינטנדו לפחות עשו משהו נכון מבחינת הייפ, לפחות לשלב הזה ויכול להיות שאני ואתה עוד נאכל את הכובע על התחזיות השליליות שהיו לנו לגבי הקונסולה.

מישהו 2

New member
לסוויץ' יש מלא בעיות בהשקה

אחת הבעיות היותר נפוצות זה פיקסלים מתים במסך. והתגובה של ניטנדו לעניין , קשה להחליט אם לבכות או לצחוק .
&nbsp
לדעתי לקונסולה יש פוטנציאל להצליח מאוד ואפילו להחליף את ה- DS. למען האמת חשבתי על הקונספט של תחנת עגינה לקונסולה ניידת עוד לפני שידעתי בכלל על הקונסולה של נינטנדו.
זה קונה אנשים, הגימיק של השלטים המתפרקים , עם המשחקים החמודים והיצירתיים של נינטנדו , תחנת העגינה שבקליק אחד הופכת את הקונסולה לקונסולה "נייחת".
ה"ללכת" עם זה לכנסים ולשחק עם אנשים אחרים מחוץ לבית יש בזה משהו מושך ומאוד מוצלח.
והקטע שזה גם מדהים כמה שזה פשוט.
&nbsp
זה בסה"כ טאבלט , ועוד טאבלט באיכות די מעאפנה לפי הבעיות בהשקה.
&nbsp
אל תמהרו להזמין את זה, אני כנראה עשיתי טעות. אבל תחכו איך זה יהיה בעוד שנה שהקונסולה תהיה יותר אמינה.
&nbsp
&nbsp

מה שטוב בסוויץ הזה.

זה שגם אם יש לך מסך שרוף, הקונסולה עדיין שימושית לך, אמנם יותר כקונסולה נייחת, אבל זה לא יהיה מעצבן ברמה שתגיד "אין לי עכשיו חשק לגעת בה"

התגובה של נינטנדו באמת מצחיקה, אבל זה כשל שהוא צפוי בהשקה והאמת? גם לאחר ההשקה, זה דבר שקורה בקונסולות ניידות.

להחליף את הDS או ה3DS ? כי הן שונות בתכלית.

הDS היה הצלחה מטאורית כי הוא הציע המון משחקים של מסך מגע לקאזואלים
איזה 4 שנים לפני הסמארטפון הראשון, אני לא אהיה מופתע אם הDS היה ההשראה לחנות האפלקציות של הIphone.

יהיה קשה מאוד לשחזר דבר כזה והצלחה כבירה כזו.

אם אתה מתכוון 3DS אז גם כן קשה מאוד.
להגיע ל3DS זה לא קל, יש לה איזה 63M משתמשים, זה יותר מהPS4.
ואני לא רואה את הסוויץ מגיעה לזה.

בשביל להגיע לזה היא צריכה שהיפנים יעופו על המכשיר הזה בהמוניהם
ושהסוויץ יהפוך לקונסולה הראשית שלהם.

אולי זה היה קורה אם מונסטר האנטר, פוקימון, מריו, ודרגון קווסט, היו בלעדיים לסוויץ, אבל כל הסדרות האלה קיימות וימשיכו להיות קיימות ל3DS.

אולי אם איכשהו נינטנדו תפתח גרסת סוויץ שהיא קטנה יותר ורק ניידת, בלי נייחות אז יש מצב, אבל אי אפשר לקרוא להן אותו דבר, ואין סיבה שנינטנדו תעשה את זה ולא תלך פשוט על קונסולה ניידת חדשה.

אני עדיין משוכנע שבמקרה הכי אופטמי מדובר על 32M לכל החיים.

של הקונסולה. וזה במקרה הכי ורוד האפשרי. במקרה הרע אני מדבר כמובן על 25M ומטה מכך.

אחי, אנשים פשוט שמחים ומאושרים לברוח מהWII U. הם כל כך שמחים שהם עפים על הסוויץ כי הוא מבטיח עתיד טוב יותר.

במקרה, אני וספיר מהפורום חברים טובים, אז אני יכול להגיד שהיא מתה על זלדה והיה ברור לי שהיא לא תוכל להתאפק, מצד שני אני יודע שהיא לא רצתה
לקנות קונסולה כושלת כמו הWII U רק בשביל זלדה :)

אם ניקח אותה כדוגמא, אני בטוח שהיא מייצגת אחוז מסוים של אוהבי זלדה
שרצו מאוד את זלדה החדש אבל לא הרגישו שהוא מצדיק WII U.

מישהו 2 מייצג במקרה הזה לדעתי, אחוז מסוים של קונים שקנו את הקונסולה באימפולסיביות. זה לא שהוא איזה מעריץ זלדה שרוף, הוא החליט בספונטניות

לתת לסוויץ צ'אנס כקונסולה שניה, אחרי שהPC והPS4 כבר דואגים לשאר הצרכים שלו.

אבל כדי להפוך להצלחה מרשימה נינטנדו צריכה יותר מספיר ומישהו 2 ואנשים שרוצים את הסוויץ כקונסולה משלימה.

היא צריכה שהסוויץ תהיה הצלחה מסחררת במרחב הנייד, היא צריכה שהיפנים
יראו בקונסולה הזו יורשת ל3DS ואלה דברים שעדיין אני לא רואה שהם מתממשים אני רוצה לראות איך הקונסולה מוכרת ביפן אחרי "ירח הדבש"

אני אשמח לטעות בענק, אני רואה את עצמי עם סוויץ בסוף השנה ואני אשמח שיהיו לה הרבה משחקים, אני אשמח גם אם נינטנדו איכשהו תשכנע אותך
לתת לסוויץ צ'אנס כקונסולה שניה, ולראות אולי באמת תתאהב בנינטנדו ולא תהיה מוכן לוותר עליהם.

אבל לא יודע, עד שאני לא אראה פוקימון בלעדי וחדש לקונסולה הזו אני לא אאמין
שהיא מסוגלת להגיע ל40M

ואם לא פוקימון, אז היא צריכה כותר ברמה של הwii sports בשביל לעניין את המיינסטרים, ואני לא רואה משחק כזה באופק.

האמת הייתי קונה גם, אבל בפעם האחרונה שקניתי 3DS מחול

הוא הגיע לא עובד.

אז אני מחכה למריו עד אז אני מקווה שיהיה אפשר למצוא בארץ סוויץ באספקה סדירה.

אמנם זה יהיה בטח די יקר אבל אני מעדיף לשלם קצת יותר במקום לקבל תסביך חרדה ושערות לבנות.
(יש לי כבר איזה 2 ואני רק בן 29 )

עד מריו גם ככה הקונסולה תהיה עם פחות פאקים :)

amithas190

New member
אני מקווה שהסוויץ' יצליח בגדול ובדור הבא סוני יציעו ps5 עם

אופציה ניידת (ולא יקרה מידי)

למעלה