sense9

Member
מנהל
כן. דקת דומיה לזכר מותו של רב-מחבלים, זו מחאה

תומכת טרור.

katzeran

New member
טוב

את לא ממש מסבירה את הטענה שלך, אבל בסדר. אני אשתדל לזכור את זה לפעמים הבאה שמישהו יביע געגועים לברוך גולדשטיין, עדן נתן-זאדה או אחרים.

בכל מקרה, נראה לי שניאלץ להסכים שלא להסכים.

doughnuts

New member
נניח שהדעות שלך מייצגות את הציונות

היכן עוברות גבולות הציונות?

תראי... אני לא יודע למה את לא רואה את זה, אבל הציונות שאת מתארת היא בדיוק לאומניות אבל עם שם ייחודי. דעתי האישית שאין שום דבר מיוחד בזהות היהודית (או בכל זהות תרבותית), שיכול להיות חשוב יותר מאשר חייו של אדם שהיו ונגמרו בגלל מאבקי כוחות. לא משנה אם "הצד שלנו" או "הצד שלהם" הרג את המשפחה בבית חנון או את האזרחים הישראלים שנפלו בימים האחרונים. מה שמשנה זה שהם היום פעם ועכשיו הם אינם - לא בגלל מחלה חשוכת מרפא, לא בגלל תאונה נוראית, ולא בגלל שזמן הגיע בעת הזקנה - אבל בגלל שקבוצה פוליטית אחת התנגשה עם קבוצה פוליטית שנייה.

beltal8

New member
העדות הזאת, כמו דומות לה, היא התפייטות שלאחר

מעשה.. למעשה זאת הייתה הודעה שהייתה בעמוד של אוניברסיטת חיפה:
طلاب وطالبات جامعة حيفا؛ غداً الساعة ١٢ (على الديشة) سنقف كلنا وقفة تضامنية مع أهلنا في غزة التي تتعرض لعدوان إسرائيلي غاشم!

الرجاء التعميم ..

ותרגום:
סטודנטים וסטודנטים של אוניברסיטת חיפה, מחר בשעת 12 (על Aldehh) יעמדו בכל העמדה בהזדהות עם בני עמנו ברצועת עזה, שנמצא תחת תוקפנות ישראלית אכזרית!

הייתי שם, ולמען האמת אף אחד מהצדדים לא היה נוראי. האג'נדה של הקבוצה הערבית הייתה לא לעניין לדעתי (שותף לדעה של sense), והצד היהודי סתם שר את ההמנון ו'עם ישראל חי' וכן, צעק 'הוא מת, הוא מת', אבל כאמור, זה לא משהו שאמור להפריע לקבוצה הערבית שכן לא אותו הם ביכו.

פרודו996

New member
חאלס

כמה צביעות.
אתם מדברים כל הזמן על חופש הביטוי והדמוקרטיה, אבל אתם רק מצדדים בצד אחד. בצד של האויב. כל הזמן מדגישים את הנרטיב של הצד האחר, רק לא את שלנו.
למה סטודנטים באוני' ת"א ובאוני' העברית, חיפה ולעיתים בבן גוריון, צריכים לחשוש כשהם כותבים את עבודת המחקר שלהם? להסוות את דעותיהם הימניות וליישר קו עם דעותיהם הפוליטיות של המרצים? למה כ"כ הרבה סטודנטים שחלקם היום כבר ד"ר, חוששים לקבל ציון נמוך או השלכות גדולות מכך, אם יכתבו על נושא ימני כביכול? ומדובר בחוג לפסיכולוגיה, לתקשורת, לארכיאולוגיה וכו'.
מי שדורש זכויות, שיעמוד קודם כל בחובותיו. מי שמניף דגלי פלסטין באמצע מלחמה למען שלומם ובטחונם של תושבי ישראל, לא ראוי שילמד באוניברסיטה ישראלית. ואת זה אתם יודעים היטב, אז דיי להיתמם.

צריך להגיד אחת ולתמיד: זוהי מדינת ישראל. מדינה יהודית. נכון שגרים פה מיעוט ערבי שאנו מכבדים אותו, אבל זוהי מדינה יהודית. מי שמתנגד לרעיון הזה של מדינה יהודית איננו יכול להתקבל אצלנו בחברה. הוא יותר ממוזמן לעזוב את הארץ ולהגר למדינה אחרת. בטח ובטח שלא לקבל כסף מהמדינה עבור לימודיו באוניברסיטה.

בזיון.

22ק ו ס ם

New member
ערביי ישראל הם האויב?

וממש מכבדים אותם. מפלים אותם באלף ואחת דרכים ואפילו דקת דומייה לא נותנים להם לעשות. אכן, דמוקרטיה להתהדר בה. והם מקבלים כסף? מאיפה הבאת את זה? וזה שהם משלמים מיסים לא נחשב?

YoavB22

New member
הם מקבלים זכויות והפלייה מתקנת

אותם ערביי ישראל מקבלים ת.ז כחולה, זכויות כאזרחי ישראל, וגם העדפה מתקנת במוסדות חינוך ואפילו בתפקידים ממשלתיים.
ועם כל הכבוד, אפשר לראות איך הם מתבטאים כל פעם שיש התקפה על ישראל - מביעים תמיד הזדהות עם הצד התוקף, ומפגינים נגד המדינה שלהם בכל הזדמנות שיש להם, כמו הפרובוקציה שיצרו בדקת הדומייה לזכר רב-מרצחים. ונעזוב את העובדה שהם תולים דגלי פלסטין וחמאס (!!!) על הגגות שלהם, וחברי הכנסת שמיוצגים על ידיהם הולכים ומבקרים טרוריסטים ומשתתפים במשטי פרובוקציה אנטי-ישראלים (כדוגמת אחמד טיבי, חנין זועבי).
דרך אגב מעניין אותי אדון קוסם, איפה עובר הגבול הדק אצלך בין דמוקרטיה לבין פגיעה במדינה? אתה בעד "חופש הביטוי בכל מחיר" אפילו אם זה פוגע באזרחים מהעם שלך? או שאולי אותם אזרחים "תמימים" בעזה טיפה יותר חשובים בעינייך מאשר אותה מדינה שגידלה אותך ונתנה לך את החופש לבחור ללמוד גם מחוצה לה?
אתם יפיי הנפש של העם צריכים לעשות קצת חשבון נפש עם עצמכם, ולהבין שהדעות שלכם מסוכנות יותר מדעות של פעילי ימין קיצוני בהתנחלויות.

22ק ו ס ם

New member
וואו, יש להם ת.ז. זה אומר שהם אזרחים שווים

תמשיך לחיות בלה לה לנד ולחשוב שהערבים מופלים לטובה. הם תולים דגל פלשתין ועומדים דקת דומייה, ממש מסוכנים. בטח לא כמו הישראלים הללו שהורגים משפחה של 11 במכה אחת. כמה בורות ועיוורון יש בתגובות שלך. יפי נפש אכן, שכחת גם לציין שאנחנו סמול ועוכרי ישראל.

sense9

Member
מנהל
אתה באמת מאמין במה שאתה כותב?

אני שואלת בכנות, לא כהקנטה.

YoavB22

New member
וואו אתה מגזים

הישראלים הללו? למה מה אתה?
אני תוהה כרגע אם אתה כותב בעברית בכלל אומר שאתה ישראלי. אם הייתי משרד הפנים ממזמן הייתי לוקח לך את הדרכון.
גם ירדת מהארץ לארה"ב, גם אתה מדבר שטויות ברמות אחרות - משפחה של 11 נפשות? על מה אתה מדבר בכלל צה"ל תוקף טרור - הם תוקפים אזרחים ! יותר מ- 800 טילים לעבר אוכלוסיה אזרחית ב- 5 ימים, זה שאין לנו ילדים הרוגים זה בגלל שיש לנו מערכת שמגנה עלינו והאזרחים שלנו ממושמעים ויורדים למקלטים כשיש אזעקה.
קנה לך כרטיס לארץ ואני אשלח אליך מונית ספישל מנתב"ג שתיקח אותך ישר לשדרות. יום אחד תחיה שם בבקשה, רק יום אחד. ואתה תצא מבועת הבורות שלך העוכרת ישראל ושונאת עם ומדינה שלך.
אתה מאמין לעצמך באמת? אני ממליץ לך להתקשר לקרובים שלך בארץ ולשאול אותם מה באמת קורה פה.
העם שלך במלחמה ואתה מעיז לתת תגובות כאלו בכלל, איך אתה לא מתבייש.

22ק ו ס ם

New member
למה רק לקחת את הדרכון

צריך לשים אותי במעצר בכלל. כמה טיפשות וגזענות בתגובות שלך. אפילו את העובדות הבסיסיות אתה לא מסוגל להפנים. כן, כל מה שצה"ל תוקף זה רק טרוריסטים. ה11 שנהרגו הם סתם פיקציה של התקשורת.

sense9

Member
מנהל
סליחה, אבל הדברים שלך דיי מקוממים.

צה"ל מתקשר לבתי האנשים לפני ההפצצות ומבקש מהם להתפנות. הוא מפיץ כרוזים כדי למנוע הרג של חפים מפשע. יתרה מזאת, במבצע הזה הפעולות הן מאוד כירורגיות ומפונצטות. אלו הן העובדות.

האם החמאס עושה את כל הנ"ל? האם מזיז לו שהוא פוגע בחפים מפשע?
בכלל, האם לחמאס אכפת שבעודו מסתתר באיזה בונקר, תושבי עזה סובלים *בגללם*? האם החמאס בכלל מפריד בין דם לדם? (רמז: לא. אחרת לא היו שולחים טיל לגוש-עציון)

22ק ו ס ם

New member
מה הקשר למה שהחמאס עושה או לא?

בתור ישראלי, חשוב לי מה ישראל עושה. בפועל, הנזק וההרוגים שישראל משיתה על הפלשתינים גדול פי עשרות מונים מהנזק וההרג שלהם. יפה מאוד שהם מתקשרים לבית, אבל כשמפציצים בלי סוף מקום כל כך צפוף אי אפשר שלא לפגוע באזרחים.

sense9

Member
מנהל
עובדה

שעד עכשיו לא היו פגיעות באזרחים חפים מפשע, פרט למשפחה של היום, שלמרות שביקשו ממנה להתפנות לא עשתה זאת. הרי צה"ל לא מפציץ סתם ככה את עזה. מה זה פה, הירושימה? הוא מפציץ דירות מסתור, מחסני תחמושת וכו'.

22ק ו ס ם

New member
ישר קופצים להירושימה?

וכן, צה"ל מאוד משתדל לא לפגוע באזרחים. בפועל הוא פוגע הרבה יותר בהם ממה שהחמאס פוגע באזרחים שלנו. אלו העובדות.

sense9

Member
מנהל
באמת בושה

שיש לנו את מערכת כיפת ברזל שמגנה עלינו.

למעלה