החיפוש הייחודי של Gרר

החתולית

New member
BEER FEST בבאר שבע - האפטר פרטי של האוקטוברפסט

כמדי שנה חוגגים במסעדות קבוצת קמפאי בבאר שבע את פסטיבל ה BEER FEST. הפסטיבל יערך השנה בין התאריכים 28.10-1.11 במסעדות הספריה, קפאסה, כפרה, קמפאי וצ'יצ'י מדי יום החל מהשעה 18:00.

תפריט הספיישל של פסטיבל ה BEER FEST במסעדת כפרה :
  • מארגז' של סרוסי – לחמניית נקניקייה, חרדל, איולי שום קונפי, חסה, בצל סגול, קורנישונים ופלפל חריף 48 ₪.
  • אסאדו בפיתה – בשר אסאדו מפורק, חסה קצוצה, בצל סגול, איולי פפריקה מעושנת, קורנישונים, צלפים ובשמל צ'דר 52 ₪.
  • פיש באן – דג קוד בבלילת הייניקן וטמפורה, איולי לימון כבוש, חסה קצוצה, בצל סגול כבוש וחלפיניו כבוש 54 ₪.
  • שרימפס באן – מיני חלה, שרימפס, בשמל צ'דר, קרם פרמג'אנו, צ'ילי קוריאני, חסה ורוקט 68 ₪.
  • צ'יקן באן – קרעי עוף קריספיים, מיני חלה, חסה, עלי בייבי, בצל סגול, צ'ילי חריף, בלסמי מצומצם, בוטנים קלויים ווינגרייט לימון 48 ₪.
  • לצד המנות: פטאטס בשום ופטרוזיליה 32 ₪, פטאטס ובשמל צ'דר 32 ₪, צ'יפס וקציפת פרמז'ן 24 ₪ ומק אנד צ'יז 26 ₪.

תפריט הספיישל של פסטיבל ה BEER FEST במסעדת קמפאי :
  • פוריקאקה רול -עם סלמון טמפורה במרינדת סויה , מירין וג'ינג'ר עם מלפפון ,אבוקדו ובצל ירוק . עטוף בטרטר סלמון ,קרם וואסבי ושבבי אצות פוריקאקה 54 ₪,
  • ביס תאילנדי – קריספי פיש עם עשבים תאיים , צ'ילי ,ליים, פיש סוס, סוכר דקלים ,בוטנים וקריספי שאלוטס מוגש בלבבות חסה 44 ₪,
  • כרובית קוריאנית- פרחי כרובית טמפורה באיולי צ'ילי קוריאני, ג'ינג'ר ,כוסברה ,סומסום קלוי ובצל ירוק 32 ₪,
  • קושיקאטצו- שיפודוני פרגית במרינדת סויה שום וג'ינג'ר מטוגנים בטמפורה ופנקו בליויי טריאקי סומסום ובצל ירוק 36 ₪.
  • קי מאו קאי- עוף קצוץ עם צ'ילי ,בזיל תאילנדי , למון גראס , כפיר לים ,שום , שאלוטס מוגש על קריספי רייס 46 ₪,
* תפריט הספיישלים של מסעדת קמפאי יוגש גם בצ'יצ'י בר.

תפריט הספיישל של פסטיבל ה BEER FEST במסעדת קפאסה :
  • המבורגר שחיתות -עם כבד אווז צלוי וריבת בצל וצ'ילי ,איולי כמהין שחורות 75 ₪,
  • תפ''א מדורה אפוי בטאבון עם חמאת שום ופונדו גבינות נמסות 32 ₪,
  • מרגז בגריל בפיתה מהטאבון עם סלט עגבניות חריף וטחינה הר ברכה 39 ₪.
  • קאסדייה ארבע גבינות וחלפיניו קלוי אפוי בטאבון ברוטב עגבניות, בצל חרוך ,פלפלים וכוסברה 44 ₪,
  • צ'יפס ספרדי -עם ביצת עין, קבנוס מטוגן, פפריקה מעושנת וסלסה פיקנטית 36 ₪.

תפריט הספיישל של פסטיבל ה BEER FEST במסעדת הספריה :
  • נקניקיית עגל בגריל בלחמניית בריוש עם תבשיל כרוב כבוש ואווז מעושן , איולי חרדל דיג'ון ,קטשופ-סריראצ'ה 28 ₪,
  • ניו יורק דלי סנדוויץ -עם קורנביף, פסטרמי חם ,איוליחרדל דיג'ון ודבש ,עגבניות בגריל, רוקט קורנישונים ובצל כבוש 48 ₪,
  • כדורי מוצרלה מטוגנים בפירורי לחם על רוטב עגבניות פיקנטי ובזיליקום 36 ₪,
  • מעורב פצצות בפיתה – מעורב ירושלמי בפיתה עם בצל מטוגן ,טחינה וסלט עגבניות פיקנטי 46 ₪,
  • טורטייה קריספי פיש – נתחי מוסר ים בטמפורה עם אבוקדו, קולסלאו כרוב גזר וכוסברה, חלפיניו כבוש, ואיולי צ'ילי וליים 39 ₪.
בירות
בכל אחת מהמסעדות יוגשו בנוסף לבירות הרגילות עוד 6 בירות ספיישל.

מחירי הבירות בכלל המסעדות בפסטיבל:
שליש ליטר - 20 ₪, חצי ליטר - 27 ₪, ליטר - 50 ₪, 2 ליטר - 95 ₪, 3 ליטר - 140 ₪ ומגש טעימות - 5 סוגי בירה - 200 מ"ל לכוס - 60 ₪ בנוסף יהיה אפשר לרכוש כוס פולי קרבונט ממותגת ב 10 ₪.


כפרה, רחוב רחוב סמילנסקי 25, באר שבע. טלפון - 08-665-4854
הספריה, רחוב יצחק נפחא 25, מתחם מבנה באר שבע. טלפון - 08-665-5120
קפאסה, רחוב חיל ההנדסה 6, מרכז מקס (ביג) באר שבע. טלפון - 08-665-5122
קמפאי, רחוב חיל ההנדסה 1, מרכז מקס (ביג) באר שבע. טלפון - 08-665-5999
צ'יצ'י, רחוב חיל ההנדסה 1, מרכז מקס (ביג) באר שבע. טלפון - 08-665-5999
 

החתולית

New member
פסטיבל חריף בליבירה חיפה

במסעדת ליבירה החליטו לקיים פסטיבל חריף שיימשך בסופ"ש הארוך הראשון של נובמבר: 1-4/11.

תפריט הפסטיבל הלוהט במיוחד שרקח השף רועי אברהם:
  • כנפיים בקרמל הדרים חריף - כנפיים מטוגנות ברוטב חמוץ מתוק פיקנטי מבוסס על תפוזים, אשכוליות, ליים, ג'ינג'ר, גרגרי כוסברה ותערובת של 7 סוגי חריף (בין השאר מכיל טבסקו, צ'ילי תאילנדי, שאטה עין הציפור, האבנרו ועוד). אפשר להזמין את המנה בשתי רמות חריפות (פיקנטי וחריף) 22/42 ₪;
  • נשנושים חריפים - גבינות חריפות, מטבלים, צ'אטני, פלפלים חריפים קלויים, נקניקיות מרגז, ארנצ'יני צ'יפוטלה ועוד מגוון הפתעות חריפות. 96 ₪ לפלטה 12-42 ₪ לנשנושים בודדים;
  • פלפלים חלפניו ממולאים גבינות ובייקון טלה - המנה בחריפות בינונית. מילוי הגבינות מרכך את החריפות. 22/38 ₪;
  • נקניקיות בקר וגבינה חריפות- נקניקיות בייצור עצמי מתובלות בגבינות צ'דר ואמנטל ופלפל הבנרו. הנקניקיות מוגשות עם פירה תפו"א וכרוב מבושל בבירה 62 ₪;
  • שרימפס בלאדי מרי- פסטה שחורה ושרימפס ברוטב עגבניות עם וודקה, סלרי, ווסטרשייר וטבסקו. מנה פיקנטית. אפשר גם בגרסא חריפה במיוחד עם תוספת של תמצית פלפל ג'ולוקיה 78 ₪;
  • מכשפה שחורה- עוגת שוקולד פאדג' עם סורבה מנגו ורוטב שוקולד צ'ילי. הרוטב מבוסס על שוקולד מריר ולבן עם ויסקי וגוסט פפר. המנה בחריפות בינונית 32 ₪;
  • סמיפרדו באנופי פיקנטי – מקפא שמנת וקרמל חריף עם קרמבל בוטנים פיקנטי, אגוזים, בננות, סירופ קרמל ורום מתובל. מבוסס על צ'ילי תאילנדי. רמת חריפות נמוכה 36 ₪

התפריט החריף המיוחד יוגש בנוסף לתפריט הרגיל בסופ"ש של 1 עד ה 4 לנובמבר 2018.

יש גם תחרות!
מי מכם באמת יודע לאכול חריף? מי שיודעים מוזמנים להגיע ביום שישי, ה 2/11, בשעה 12:00 למסעדת ליבירה, והשתתף בתחרות.
דמי השתתפות: 29 ₪, כולל חולצת ליבירה, וחצי ליטר בירה ליבירה לבחירת המתחרים.
תחרות אכילת החריף תתחיל באכילת פלפלים ומנות פיקנטיות.
דרגת החריפות תוגבר משלב לשלב, והזוכה יהיה זה שיצליח לאכול את הכמות הגדולה ביותר של הפלפל החריף ביותר.
השופטים: גיל גוטקין, כתב קולינאריה "מאקו" ותיקי גולן, עורכת האוכל של Ynet.
מומלץ להירשם לתחרות מראש באמצעות טופס הרשמה בלינק – https://goo.gl/forms/zQHSW0wf52kjoz3y2

  • פרס ראשון: אירוח בצימר גלילי + מארז מוצרי ליבירה בשווי 300 ש''ח ושובר לסעודה בליבירה בשווי 300 ש''ח.
  • פרס שני- מארז מוצרי ליבירה בשווי 300 ש''ח ושובר לסעודה בליבירה בשווי 300 ש''ח.
  • פרס שלישי - מארז מוצרי ליבירה בשווי 200 ש''ח ושובר לסעודה בסך 200 ש''ח.
 

החתולית

New member
בדרך לקלפי עוצרים לארוחת בוקר

לקראת יום הבחירות החופשי ב- 30/10, מיזם התיירות "אוצרות הגליל" ריכז המלצות לארוחות בוקר בגליל המערבי.

מחלבת אלטו בקיבוץ שמרת:
הכניסה לבית הקפה עוברת דרך שביל בבוסתן עצי פרי, הישר למרפסת עץ המאפשרת ישיבה בחיק הטבע.
בית הקפה כשר והתפריט חלבי ומבוסס על גבינות ויוגורטים.
מנה מומלצת קרוק מדאם- טוסט עם גאודה עזים, פטריית פורטבלו וביצי עין. מוגש עם סלט קטן וקרם פרש.

מועדון ארוחת הבוקר שבי ציון
ביסטרו חלבי המגיש מגוון רחב של ארוחות בוקר. מנות סובבות אגן הים התיכון- תורכיה, מרוקו, איטליה ועד סקנדינביה.

פינגווין נהריה
המסעדה הותיקה מנהריה ארוחות הבוקר המשלבות השפעות מהמטבח המקומי הגלילי ומהמטבח האירופאי.
מנה מומלצת: בוקר בווארי- נקניקייה בווארית , שתי ביצי עין תפוחי אדמה מתובלים וסלט מלפפונים של סבתא.

המעדנייה של נועלוש - אפייה בסגנון צרפתי - כפר ורדים
המעדנייה הכשרה מציעה מגוון של גבינות, מוצרים איכותיים ובעיקר מבחר גדול של מאפים עוגות ועוגיות, קינוחים וקישים .
מנה מומלצת: קרואסון עם גבינת ברי.

מלון שטרקמן ארנה- נהריה
ארוחת בוקר באווירה ייקית קלאסית משולבת בטעמים ישראליים, ים תיכוניים ואירופאיים. מבחר לחמים, סלטי בריאות, גבינות, אומלטים, פשטידות באפייה ביתית, פירות, גבינות וריבות. חובה לטעום את שטרודל התפוחים המפורסם.
יש להזמין מקומות מראש בטלפון- 077-9964416
מחיר לאדם 85 שקלים

לחם טנא גשר הזיו
מאפייה קטנה וכשרה לצד מטע הזיתים בגשר הזיו. מקום של לחם ועוגות - לחם אורגני מלא, שיפון מאה אחוז ועוד. עם הקפה אפשר לאכול בבוקר דניש ואפילו סקונ'ס מייצור מקומי, סנדוויצ'ים.
מנה מומלצת: סנדוויץ' סלט ביצים או אנטיפסטי

קפה יודפת בידפת - תפריט גלילי חלבי המשתנה לפי עונות השנה. ארוחת בוקר המכילה מאפים, סלטים וקינוחים בליווי קפה.
מנה מומלצת: קרפ כוסמין עשוי קמח מלא במילוי עלי מנגולד, בצל מקורמל וגבינת מוצרלה לצד יוגורט וסלט רענן.

מסעדת בנחלה בשכונת רסקו נהריה - תפריט ארוחות הבוקר כולל קישים ומאפים שנאפים מידי בוקר, עוגות וקינוחים.
מנה מומלצת: זוג ביצים עלומות רוסטביף סינטה עם איולי פלפלים על בייגל אמריקאי.
במקום משטחי הדשא, עצים הפזורים סביב מטילי הצל, ומתקני משחק עבור הילדים.
 

John the Savage

New member
העיירה Haleiwa

אחרי שנחתנו, בילינו את הלילה הראשון בהונולולו. אין ממש הרבה לדווח מהיום הראשון. אחרי שנחתנו והיינו מתים מעייפות מהטיסה הארוכה, הלכנו למסעדה הקרובה ביותר למלון, וכך יצא שאכלנו בלובסטר האדום. כמו בכל מקום אחר ברשת, אוכל די בינוני אבל הלחמניות צ'דר שלהם ממכרות.

למחרת הסתובבנו קצת, ואכלנו צהריים במסעדה בשם Goofy Cafe. אני אכלתי מנת פוקי טונה שהיתה לא רעה. אישתי הזמינה ספגטי ברוטב פסטו שהיה לטענתה "אכיל" אבל לא יותר מזה.

לאחר שאכלנו צהריים, לקחנו את האוטו ונסענו לצפון האי, לעיירה תיירותית מאד חביבה בשם Haleiwa. לאחר שהתמקמנו שם, יצאנו קצת להסתובב ועצרנו במקום בשם Matsumoto לאכול קרח מגורד (shave ice). מדובר בקינוח מקרח שמגורד לקערה בצורת כדור, ועליו שופכים סירופ מתוק שנספג בקרח (על פי גוגל, בישראל קוראים לזה "שלג הוואי"). אמנם בדרך כלל אני לא אוכל דברים כאלו, אבל בכל זאת, אנחנו בהוואי. מטסומוטו זה אחד המקומות הותיקים ביותר בהוואי שמוכרים קרח מגורר, ואנחנו הזמנו את מנת הדגל שלהם, איצ'יבן ספשיאל, שמוגשת עם כדור גלידה, שעועית אזוקי וכדורי מוצ'י, בתוך קערית אכילה.

קצת לאחר מכן, מכיוון שהגיע הזמן לארוחת ערב, נכנסנו למסעדה בשם Uncle Bo's שמתמחה ב-Pupu, מעין טפאס הוואיי. הזמנו ארבע מנות כי ציפינו לקבל מנות טפאס קטנות. בדיעבד, התברר שהזמנו יותר מידי ומנות הטפאס שלהם די ענקיות. אבל היה טעים. הזמנו מנה של דג נא (כבר לא זוכר איזה, נדמה לי hamachi) ברוטב פיקנטי אבל לא חריף מידי, בתוך "סירת" מלפפון, שהוגש עם דפי נורי שאפשר היה לעטוף בהם חתיכות מהמלפפון והדג ולאכול. בעיני המנה ההכי טעימה. מנה שניה היתה מנה בשם Boca -Rota, פרוסות של מעין פוקאצ'ה עם גבינת מוצרלה מותכת, עם נתחוני סטייק במרכז. נשמע צירוף קצת מוזר, אבל זה צירוף שעובד. מנה שלישית היתה סלט עם נתחים של בטן חזיר. נתחוני החזיר היו בעיני בסדר אבל לא מדהימים. הסלט היה נחמד. ומנה אחת נוספת היתה אורז מטוגן עם חזיר נוסח קלואה. מנה פשוטה אבל מאד ממכרת.









 

John the Savage

New member
Duke lane market and eatery

לאחר שחזרנו להונולולו, חיפשנו לארוחת ערב מסעדה טובה, אבל לא יותר מידי פורמאלית (כי בכל זאת, ילדה בת 3 וכו'), ומצאנו מקום בשם דיוק סטריט מרקט, שילוב של חנות שמוכרת אוכל, ומספר מסעדות ודוכני מזון. מסעדת הדגל של המקום זו מסעדה בשם Basalt, ושם הלכנו לאכול:
https://www.dukeslanehawaii.com/dine/

החלטנו לותר על מנות עיקריות ולהזמין רק מנות ראשונות בשביל לטעום כמה שיותר דברים שונים. הזמנו מרק ביסק לובסטר שהיה מאד טעים, סלט עם סלק צלוי שהיה קליל ומרענן, מנת שרימפס שהיתה גם היא מוצלחת, אמפנדס במילוי ברווז בגריל, ובאו באנס עם בטן חזיר. מנת הבאו באנס היתה היחידה שהיתה מאכזבת מבחינתי. למרות הטוויסט של לחמניות סגולות, הטעמים לא ממש התחברו לי (ובדרך כלל זו דווקא מנה שאני מאד אוהב).

למחרת, בזמן שאישתי היתה בכנס, יצאתי עם הקטנה לחפש ארוחת ערב לשנינו. בהתחלה, רציתי לבדוק את ה-street food hall ב-International Market Place, שהשלט לפחות טען שמדובר בפרוייקט של השף המפורסם מייקל מינה. אבל לאחר שנכנסתי והסתכלתי על המסעדות שם, לא ראיתי שום דבר שעשה חשק לאכול. מייקל מינה או לא, זה עשה רושם של סתם דוכני אוכל של קניון. וכך יצא שמצאנו את עצמינו שוב בדיוק ליין, והפעם הלכתי ל-spitfire, מקום שמגיש עוף צלוי בגריל ו-flatbread (מעין פוקצ'ה שטוחה). הזמנתי ברווז צלוי שהגיע עם שתי תוספות בצד, פשוט אבל ממש טעים.









 

John the Savage

New member
מומוסאן ומורימוטו אסיה

אני קצת חשדן לגבי מסעדות של שפים סלבריטאים שפותחים בלי סוף מסעדות. אמנם המסעדה של מורימיטו בפילדלפיה זכורה לי לטובה, אבל כיום יש למורימוטו כבר משהו כמו 16 מסעדות. אבל מכיוון שמורימוטו פתח שתי מסעדות דווקא במלון בו שהינו, החלטנו לנסות לצהריים את המסעדה היותר עממית מבין השתיים, מסעדה בשם מומוסאן שמתמחה במנות של רמאן. והאמת, היה ממש מוצלח.

הזמנתי קומבינצית צהריים שכללה מנה של ראמן ומנה של דון (מנת אורז עם בשר). בחרתי ראמן בשם tantan, ו-Zuke don שזה אורז עם טונה אדומה. הראמן היה הראמן הטעים ביותר שאכלתי אי פעם. והזוקה דון (די דומה לפוקי טונה) היה גם מאד טעים.

לאחר ההצלחה של הצהריים, החלטנו לנסות גם את המסעדה השניה והיקרה יותר , מורימוטו אסיה, שבניגוד למסעדות אחרות של מורימוטו היא לאו דווקא יפנית אלא יותר פיוז'ן אסיאתי.

גם שם הלכנו על ארוחה של מנות ראשונות, והזמנו "פיצה" טונה, שזה שם מטעה כי זה לא בדיוק פיצה אלא מעין טורטיה קראנצ'ית עליה מונחות פרוסות של טונה אדומה, זיתים ואיולי אנשובי. אחריה הגיע סלט קיסר עם ברווז צלוי, מנה שהגיעה עם "מופע" קצר בו המלצר הכין את הסלט ליד השולחן. הזמנו גם סושי דראגון רול, בטן חזיר קריספית (שהיתה הגירסה המוצלחת ביותר של הנתח הזה בטיול), ומבחר של דים סאם, שהיו שידרוג ברמה מעל הדים סאם הרגילים שמזמינים בצ'יינה טאון.

אבל השיא של הארוחה היה הקינוח. מנה בשם chocololate sphere, כדור שוקולד דק במילוי סורבה שוקולד וקצפת מרשמלו. בזמן ההגשה, המלצרית הדליקה את הכדור באמצעות רום בוער שהמיס את השוקולד אל תוך המילוי. אחד הקינוחים המעניינים יותר והטעימים ביותר שיצא לנו לאכול כבר תקופה ארוכה.













 

החתולית

New member
מבחינתי זה רק אתה

אפשר לקחת אוכל בחמגשית בצורה אסטטית, בלי לערבב מכל הבא ליד, ואז לאכול בצלחת או בתוך החמגשית (למרות שזה פחות נוח).
 

Gרר

New member
חכי חכי אני אמצא מחקר שמוכיח

שברגע שמזון נוגע באלומיניום הוא משנה את כל הטעם

לא יודע. אני רק רואה את האוכל מוטבע שם וכבר יוצא לי כל החשק לאכול.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
חמגשית אינה בהכרח מאלומיניום...

וגם בבית אני משתמשת לא פעם ברדיד אלומיניום או בתבניות אפייה חד פעמיות (ורבים משתמשים גם בסירי ובמחבתות). עד היום לא הבחנתי בהשפעה על הטעם.
&nbsp
ברור שאוכל מצולחת היטב על צלחת לעולם ייראה מזמין יותר מאוכל ארוז לדרך. אבל לא תמיד האפשרות הראשונה מתאפשרת... אם אתה יכול להרשות לעצמך לצאת להפסקת צוהריים מפנקת במסעדה, אשריך וטוב לך.
 

Gרר

New member
האמת שברוב הפעמים שיוצא לי לפגוש את זה

הוא לא במסעדה אלא בקפיטריה ליד העבודה שהאוכל שם בכל מקרה בין מזעזע לסביר. יש את כל האפשרות לקחת את זה בצלחת אבל בגלל שבחמגשית זה עולה פחות אז אנשים מעדיפים לקחת חמגשית ובגלל שזה מוגש כמזנון אז אנשים מלקטים מפה ומשם ודוחסים הכל לתוך החמגשית. הצלחת לא מצילה את האוכל אבל לפחות נותנת להרגיש קצת יותר אסתטי במקום ה"תעשייתי" הזה. אני מאמין שהאנטי לחמגשית בא לי משם, וכנראה שזה כל כך מזוהה לי עם האוכל שם שזה כבר חילחל אצלי לסלידה כללית מחמגשיות בכלל... בכל מקרה אני לא דוחף את האף לצלחת של אף אחד אבל אי אפשר לפספס את זה בזווית העין ואני לא יכול להמנע מתחושת הבעעעעעעעעעעעע קחו צלחת. אז מה אם זה עוד 5 שקל...
 

oreldi

New member
ממש לא

מעולם לא חשבתי משהו רע על לאכול בחמגשית. מסביבי יש לא מעט אנשים שמזמינים אוכל בחמגשית. לא רואה בזה משהו לא אסתטי או בעייתי
 

Gרר

New member
נניח למשל

שאתה אוכל ארוחה במסעדה. לא משהו יותר מדי פנסי. צהרים עם אנשים מהעבודה. ואז צריך פתאום לעזוב באמצע. במסעדה מעבירים לך את האוכל לחמגשית ואתה אוכל אותו מהחמגשית. בהנחה שהוא לא התקרר או משהו (נניח המסעדה בקומה הראשונה של המשרד שלך ורק היית צריך לעלות קומה במעלית). האוכל מרגיש לך אותו דבר?
 

oreldi

New member
אולי, אני לא יודע

במידה ונאלצתי לאכול את האוכל במהירות אז ברור שאני לא אהנה ממנו כמו שהייתי נהנה במסעדה. אבל אם היה לי זמן אז אני לא כל כך רואה הבדל.
מדי יום אני מביא אוכל מהבית לעבודה בקופסת פלסטיק, או לעתים מזמין אוכל והוא מגיע בקופסת פלסטיק.
אני לא חושב שהאוכל הזה היה מרגיש לי שונה אילו זה היה במסעדה.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
האוכל כן, האכילה כנראה לא

אני לא חושבת שיש מישהו שיטען שלאכול מהר לבד בקפיטריה זה אותו הדבר כמו לאכול בנחת עם עמיתים במסעדה. אבל זו חוויה שונה שלא קשורה ישירות לאוכל עצמו.
 

John the Savage

New member
לא מטריד אותי חמגשיות

בדרך כלל, כשאני מזמין ממשאיות אוכל, זה מגיע בחמגשיות (ובדרך כלל כאלו שעשויות מקרטון, אף פעם לא אלומיניום). וזה חלק מהקטע שם, בדיוק כשם שכשאני אוכל במסעדה טובה, הגשה יפה על צלחת זה חלק מהקטע.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא עושה לי רע אלא אם היא מהסוג המוקצף שדי מזיק לסביבה

אלומיניום לא מפריע לי, אבל הכי טוב מפלסטיק רגיל – נוח, אפשר לחמם במיקרו, אפשר למחזר (אנחנו ממחזרים גם לשימוש ביתי בהמשך). לא רואה בזה שום דבר בזוי, פשוט פרקטי. לא כל ארוחה היא ארוחת פאר, וגם אם היא "בחוץ" היא כמובן לא כמו יציאה למסעדה, לא מדובר בבילוי.
&nbsp
אם להם לא מפריע שהם דוחסים בצורה "לא אסתטית", למה שיפריע לי? הבחירות האסתטיות שלהם לא מעסיקות אותי. בלאו הכי כשמדובר באוכל לזמן העבודה, כזה שאמור להשביע ולא לענג או לאתגר את החך, האסתטיקה לא רלוונטית, והטעם אותו טעם. אם כבר מבאס כשאוכל כזה לא טעים; אבל היות שלא אני אוכלת אותו, לא רואה בזה בעיה (ודאי לא שלי).
&nbsp
בשורה התחתונה, אני לא דוחפת את האף לצלחות של אחרים ולפיכך לא חמוץ ולא רע לי על הלב ובעיקר לא מעניין אותי מה ואיך יש בהן. אני מתמקדת בצלחת שלי, וכל עוד אני מרוצה ממנה, טוב לי על הלב, טעים לי בחך וכיף לי בבטן
.
 
למעלה