החיפוש הייחודי של Gרר

Gרר

New member
תודה לכולם על התשובות!

ועל ההתייחסות הרצינית ל"סטיה" שלי
 

Gרר

New member
איזה יופי תראו את התמונה

בעעעעעעעעעעעעע טוב טוב הבנתי שאני לבד במערכה. יאללא לכו תאכלו אוכל מקופסאות.

 

oreldi

New member
זה נראה כמו אוכל ממזנון גנרי כזה שמשרת אלפי אנשים לא?

אם כך אני לא חושב בכלל שניתן להשוות את זה לאוכל של מסעדה
 
מבחינתי הגזר-אפונה הזה לא נראה משהו

בלי קשר לחמגשית. גם בצלחת הכי מפונפנת זה יראה בדיוק אותו הדבר.
זה נראה תעשייתי לחלוטין ומבריק באופן חשוד.
(ובלי קשר - מה זה הריבוע הצהוב על החומוס?
)
 

trilliane

Well-known member
מנהל
הבעיה כאן אינה הקנקן אלא מה שבתוכו. זה לא אוכל מעורר תיאבון

 

DANIAVNI

Well-known member
תקן אותי אבל מחירי העיקריות די דומים לדגיות בתל אביב יפו

שקד, שצופק, שבתאי היפה, הזקן והים
רק שבדגיות הסלטים באים בחינם וכאן צריך לשלם בנפרד על כל סלט
נכון שהסלטים קצת יותר מתוחכמים ובכל זאת
קצת יקר בהשוואה
 

נחשונת

New member
הסביבה לא כל כך קודרת

אנו מבקרים באזור מדי פעם , כולל במסעדה סמוכה ופופולרית יותר "הצדף" . נכון שזה אזור תעשיה ותחנת דלק, אבל לא קודר ולא אפור. גם נכון שבהמשך הדרך על חוף הים יש כמה מסעדות מושכות קהל.
אכלנו פעמים די רבות בפיש ובד"כ לא התאכזבנו. המחירים אכן גבוהים למדי אך לא חורגים מרמה ממוצעות של דומיהן בת"א וביפו.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על הדיווח, נהניתי לקרוא! אם אגיע לאזור אשתדל לזכור

 

החתולית

New member
או, כבר התחלתי לדאוג לכם

חשבתי שלא אכלתם שבועיים

&nbsp
חולקת את החוויה שלך לגבי השירות - כמות גדולה של אנשי צוות, גורמת לכך שהשירות מהיר. ברוב המקרים הוא גם מקצועי, אם כי לא מוקפד מדי (מתאים לאווירה ולמסעדה).
&nbsp
&nbsp
 

Gרר

New member
אין שום מחלוקת, רק ניסוח לא מוצלח שלי

הכוונה שלי היתה שלמרות המסעדה המלאה והשוקקת השירות דפק היטב.

לא רק הנוכחות המוגברת של אנשי הצוות עזרה לזה, אלא גם שהם הרבו לתקשר כל הזמן אחד עם השני, כך שכשמלצר אחר שלא שירת אותנו הגיע לשולחן להביא משהו במקום המלצרית הקבועה הוא ידע במה מדובר ולא הורגש שהוא סתם "שליח".

אין ספק שהרבה אנשי צוות + תקשורת טובה תרמו רבות לחוויית השירות. פשוט מהניסוח שלי זה באמת לא היתה ברורה הכוונה.
 

Gרר

New member
ואללה דחוף את שנינו לבדיקת קשב וריכוז


ההבדל הקטן בין חולקת עם לבין חולקת על
 

Gרר

New member
האמת שבחג הראשון אכלנו בכרתים...

אבל זו היתה חופשה קצרה שבמהלכה אכלנו הרבה במלון (Stella Palace) ויצא לנו רק פעמיים לאכול במסעדות מחוץ למלון, פעם אחת בחאניה ופעם אחת במסעדה "על הדרך". כיוון שכך, לא הרגשתי שיש לי מספיק "בשר" בשביל לדווח אבל סך הכל כרתים נטולת טייפונים התגלתה כיעד חופשה מאד מוצלח שמאפשר לשלב גם מנוחה במלון וגם יציאות לטיולים מוצלחים (הגבול ליכולת הבטן גב שלי היא יום וחצי גג).

ההפתעה הגדולה היתה הציזיקי, ששונה לחלוטין ממה שהכרתי בארץ. במקום היוגורט הדליל שהכרתי היוגורט ביוון הוא קרמי וסמיך וזה הרבה יותר טעים ככה מאשר ה"מרק ציזיקי" שהכרתי עד היום. מקום נוסף שפוגשים יוגורט מוצלח הוא בגירוס, הגירסה היוונית לשאוורמה, וזה ממש ממש משדרג את השאוורמה.

גם עם פילו הם יודעים לעבוד שם ביוון ואכלנו לא מעט מאפים מוצלחים. האישה מכירה קצת יותר טוב את האוכל היווני אז אולי היא תרצה לפרט יותר.

בכל מקרה חופשה מהנה מאד אבל באמת לא מספיק בשביל דיווח ראוי...
 
למעלה