מכיר היטב את ה- Surf & Turf
וגם בגוצ'ה יש לא מעט מנות כאלה שהן מוצלחות. המנה הרגילה שלהם משלבת שרימפס עם פילה, שזה שילוב יותר מתאים בעיניי, שכן פילה הוא נתח שיותר "מתמסר" לטעמים אחרים במנה ולרוטב שאיתו הוא מוגש.
לאנטריקוט יש כיוון טעם מאד מובהק שלא ניתן לחבר אותו לכל דבר. לשרימפס במנה כפי שהוגשה בגוצ'ה הוא לא התחבר. לשמחתי הוא היה סטייק ממש מעולה, מהטובים שיצא לי לאכול כבר הרבה זמן, אז התענגתי עליו בנפרד ואז עברתי לשרימפס שגם הם היו טובים מאד.
בקיצור - אפשר לחבר ים יבשה, וגוצ'ה מתמחים בזה, אבל גם אצל חמודי וגם אצל גוצ'ה החיבור לא עבד.