החיפוש הייחודי של Gרר

trilliane

Well-known member
מנהל
מזעזע
רק חייבת לתהות: זו כמות "ממש נדיבה" של ירקות?


 

trilliane

Well-known member
מנהל
בכמות בתמונה נראית לי בסיסית, לא נדיבה וודאי שלא "ממש נדיבה"

 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, אני עדיין יודעת לספור... תפוחוני האדמה בכמות סבירה

אבל בירקות עצמם יש קומץ חתיכות גזר, סלרי וקולורבי(?) בכמות שהיא לא יותר מסבירה בעיניי. נדיבות יתר לא ראיתי שם, אולי ביחס למקומות קמצניים (ובהחלט לא חסר מאלה). אולי אחרי שמתרגלים לקמצנות שבה סופרים כל חתיכונת של ירק זול, פתאום כשיש קצת יותר זה כבר נראה "נדיב"... צר לי, אני לא רואה בעוד שתי פרוסות גזר או סלרי "נדיבות" יתרה.
 

אספרסו2

New member
מה עדיף

איכות או כמות?
האם טיפול פרטני בלקט ירקות גינה אינו נדיב יותר מכמות כפולה של ירקות מרוססים נגד מזיקים שנקנו בסופר?
 

trilliane

Well-known member
מנהל
"טיפול פרטני בלקט ירקות גינה"?!
ואי ואי, מי ישמע...

שטפו וחתכו שליש גזר, חתיכת גבעול סלרי וכמה רצועות קולורבי. מרשים. כשאני מכינה מרק אני חותכת פי כמה וכמה, לא ידעתי שאני יכולה להנפיץ לפעולה הבסיסית הזאת כזה שם "מפוצץ". הנדיבות התייחסה לכמות, אין לי שום בעיה עם קניית ירקות בסופר או ריסוס נגד מזיקים (אני לא רוצה מזיקים בירקות שלי, תודה). לא בדקתי היכן קנו את הירקות, אם ליטפו אותם לפני החיתוך ואולי גם שרו להם שיר ערש, אתה יודע, במסגרת הפינוק, אה, הטיפול ה"פרטני". אתה מכיר אותם אישית ויודע היכן הם קנו? הניסיון הנואש שלך להצדיק אותם בכל מחיר כבר נהיה מגוחך.
 

אספרסו2

New member
צודק ולא מצדיק


עובדה שהמסעדה מלאה ועבור המרק שלך לא תמצאי מי שישלם.
&nbsp
שתהיה לך שנה טובה,הכל ברוח טובה
 

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיניך אתה הכי צודק בעולם, זה ברור...

אבל לכתוב "עובדה" לא הופך את דבריך לעובדה. העובדה (האמיתית) היא שהמסעדה לא הייתה מלאה כשהם ישבו בה (יש תמונה).
&nbsp
ולגבי המרק שלי, אל תהיה כ"כ בטוח...
 

אספרסו2

New member
מסעדה שצריך לשריין בה מקומות

מצליחה ומוצלחת בכל קנה מידה,לא צריך ללכלך סתם.
הצלחה כלכלית נמדדת לטווח ארוך ולא תוך ביקור אקראי .
&nbsp
 

trilliane

Well-known member
מנהל
מי אמר שצריך? שוב, אתה מתעלם מכך שהמסעדה לא הייתה מלאה

כלל, כל החלק הפנימי שלה היה ריק למעט השולחן שלהם (ושולחן של קרובי משפחה) ואף על פי כן המלצר אמר לו שהמסעדה "עמוסה", כלומר מבחינתם זה דווקא לא היה ערב חלש. אני לא "מלכלכת סתם" אני מציינת עובדה. אתה, לעומת זאת, לא נותן לעובדות לבלבל אותך, ומתאמץ לספק תירוצים והסברים שונים ומשונים בשם המסעדה, העיקר להוציא אותה בסדר, אף שהשירות שקיבלו Gרר ומשפחתו היה לקוי.
&nbsp
אתה הדובר שלהם? איש יחסי הציבור? אני באמת לא מבינה את פשר הפיתולים האלה. גם אם נניח שהמסעדה בד"כ מלאה ובד"כ בסדר, באותו ערב היא לא הייתה, וזו החוויה שהוא קיבל. אף אחד כאן לא "מודד הצלחה כלכלית" והדוחות הכספיים של המסעדה לא מעניינים אותי. כתייר הביקור שלו אקראי מטיבו, ולא צריך לעניין אותו מה קורה בשאר הזמן, וגם לא ספרי החשבונות של המקום.
 

אספרסו2

New member
את סותרת את עצמך

ומוכיחה בתגובתך שאין לך שמץ של מושג איך נמדדת הצלחת עסק.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
במה? ומי מדבר על הצלחת העסק מלבדך? למה היא רלוונטית לביקורת?

 

אספרסו2

New member
Nr. 5 von 416 Restaurants in Freiburg

לא יודע אם היית אי פעם בפרייבורג,זה איזור מצליח כלכלית והמסעדה מדורגת כאחת הטובות ביותר.
נראה שאת פשוט נהנית להתווכח על דברים שאין לך בהם מושג.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
להתווכח?! כתבתי כבר פעמיים שזה לא מעניין אותי ולא רלוונטי לי

וגם לא משנה דבר מהביקורת. גם אם נניח שהמסעדה מצוינת 99% מהזמן, אבל בדיוק ביום שהתייר ביקר בה הוא נפל על ערב לא מוצלח, זה היה הערב שלו שם, זו החוויה הלא מוצלחת שהוא חווה, ולא צריך לעניין אותו שבשאר הזמן כולם נורא מרוצים.
 

אספרסו2

New member
ואכן,לכן הביקורת שלו אינה משקפת

את המציאות וככזאת אינה מציאותית וסובייקטיבית לתחושתו האישית שאינה ברת שיפוט.
&nbsp
אבל לא נראה לי שיפריע למישהו אם קוראי הפורום שסבורים כמוך ידירו את ציקצוקי לשונם מהמסעדה הזאת

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

trilliane

Well-known member
מנהל
כל ביקורת סובייקטיבית, שלו משקפת את החוויה האישית שלו

כדור הארץ עגול והשמש זורחת בבוקר. עוד משהו שאתה רוצה לחדש לנו?
 
החוויה האישית שלהם הייתה שתוספת הירקות הייתה נדיבה, לא?

אז למה התווכחת על זה? איפה העקביות? למה למישהו אחר אסור להביע דעה ולך כן? קרציה.
 
למעלה