החיפוש הייחודי של Gרר

ארוחה משפחתית

אחרי סופ"ש ומנוחה בחו"ל צריך קצת לעבוד
אבל אנחנו מאד שמחים לארח את המשפחה
אז הכנו סלט כרוב וסלט חסות עם גבינה כחולה ונקטרינות
"ירוקים חלוטים" (אספרגוס ברוקומיני שעועית תאילנדית קישואים קטנים מיני זוקיני פול מקולף וכרוב ניצנים)עם ריקוטה
כרובית בחמאה
מאפה של בצק עלים ממולא גבינות ומחית כמהין
ביף בורגניון
קציצות דגים ברוטב תאילנדי

לקינוח: טארט טאטן
קנאלה





 

YosMan1

New member
פרונטו שבת בצהריים, טעים אבל לא מדהים

יום שבת בצהריים הזמנו על הבר, פעם ראשונה במיקום החדש. במסעדה בנחמני היינו כמה פעמים ומאד אהבנו.
על הבר בחור סופר חביב ידען ונתן שירות מצויין בדיוק ברמה הנכונה של תשומת לב.
חלק לא קטן מהמנות לא היו או שהיו בהם שינויים (אין שוק טלה סינטה במקום, אין בשר סרטנים שרימפס במקום ועוד כמה שאני לא זוכר).
למנות ראשונות הזמנו שנינו סשימי טונה, מנה מצויינת, דגים טריים וטעימים, 3 רטבים מעולים מסביב בצלחת, מנה ממש מוצלחת.
למנות עיקריות הזמנו לברק שלם (מחוץ לתפריט) ונתח קצבים פרוס על פולנטה.
הלברק היה לא גדול וקיבל ביקורת חייובית אבל לא מתלהבת.
נתח הקצבים שהוזמן מדיום והגיע מדיום רייר, היה קצת צמיגי, הפולנטה היתה מצויינת וגם הירוקים מסביב היו טעימים.
מנה אחרונה אחת של עוגת שוקלד חמה עם גלידת מסקרפונה היתה מאד טעימה.
סה"כ ארוחה טובה אבל אבל במחיר הזה לא מספיק מרגשת שארגיש שאני רוצה לשוב לשם.
המחיר לשניים, כולל כוס יין אחת 550 שח לפני שירות.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לגמרי בעד המדיום הזה, אבל לרוב מדיום = מדיום-רייר

ולפעמים מדיום-ול, כי הם מפשלים בכיוון השני... ובמקומות הרציניים יותר מעדיפים קצת פחות ליתר ביטחון, מבחינתם כך תמיד אפשר לתקן. זה נכון בתאוריה; בפועל אם מחזירים למטבח מקבלים חזרה (בד"כ) מדיום-ול...
 

pix37

New member
המקום נקרא בטבעונית "מרכז חנניה"

זה על הצמת בכביש המחבר בין חיפה לנצרת (כביש 75)
הצמת המפרידה בין טבעון הותיקה לקרית עמל (הותיקה ממנה אבל אף אחד לא זוכר את זה)
ממש בסמוך לכביש ליד כל הפלאפלים וזוללים.
יש סביבו המון המון חניה בכחול לבן.

מקום מוצלח מאוד, נעים וטעים אם הרבה מרווח בין השולחנות ואווירה נעימה ונחמדה.

בערבים הוא מתפקד גם כפאב עם אלכוהול בסיסי ומוצלח

בהחלט מקום מומלץ
 

החתולית

New member
דווקא הסתמכתי על ההמלצה שלך

הבחור אומר שהארוחה היתה סבירה. אני אומרת שטונה צרובה חסרת טעם, היא לא משהו מתקבל על הדעת במסעדה כזו. הקינוחים, היו נפלאים.
 

xfwind

New member
מקום מאוד מומלץ - אוכל, אוירה ושירות נהדרים

למרות שזו כמעט הברירה היחידה שאפשר להעביר בה ערב במצפה רמון...
 

lriemann

New member
לא הרגשתי שזה הדבר הנכון לעשות

אין בפורום הזה מי שחילק יותר המלצות טובות לערים בעולם.
אבל כשאתה מחלק המלצות שוות ולא מקבל כמעט פידבק או תודה מהאנשים שהשתמשו בהמלצות, אתה מתחיל לפקפק בכדאיות העניין.
&nbsp
אין דבר שאני אוהב יותר מלעזור לאנשים טובים ולמסעדות טובות, אבל יש גבול.
במקביל, כשאני ביקשתי פה המלצות לא ממש קיבלתי פנינים.
&nbsp
בנוסף לכך, הייתי עסוק מאוד כשראיתי את ההודעה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

Gרר

New member
תודה!

בלי שם אי אפשר להעלות למנוע החיפוש
והייתי בטוח שמסעדג זה טעות כתיב...
 
תודה על התמונות, דעתי מצפייה

אני אגיד מה עבר לי בראש כשהסתכלתי על התמונות: (מקווה שלא ירגיז להבין איך פועל לי המח)
+ קרפצ'ו, מה הגודל, זה כפית או כף להשוואה? זה בוטנים או סוג אגוזים קצת יותר מושקע? הייתי משקיעה במנה גג 10 פאונדס אבל חושבת שיכלו לצ'פר אותי באיזה טוסט קטן ו/או שבבים/פירורים של עוד טעם (ג'ינג'ר מסוכר/ פלפל חריף / דג מיובש, משהו )
+ גלידה? מעדיפה לקפוץ לסיציליאנית אבלל נניח שממש התחשק לי רק כדור בודד. אם הייתי בקריווינג מטורף לגלידה הייתי משקיעה גג 5 פאונגס (מחיר קינוח רגיל פה)
+ לא הצלחתי לזהות רק מהתמונה. אה, בעצם בביקורת היה רשום משהו על vitello tonnato. זה זה? לפי גודל הצלפים המנה קטנה, אף פעם לא ראיתי שהבשר מקופל לעיגול בקערת מרק, דק כמו קרפצ'ו. מנה מבלבלת. בטח הייתי מתבאסת ממנה. 10 פאונדס?
+ את העוגה שבתמונה אני אישית הייתי אולי מחזירה אלא אם המלצר היה אומר לי מראש שהיא נוזלית מבפנים וקצת שזופה מאוד מבחוץ (ואז לא הייתי מזמינה כי היה מזכיר לי נסיונות כושלים מבית אמא ). אבל נניח שכן הזמנתי- ערכה לדעתי גג 6 פאונדס.
+ זה ברוז? אז למה הרוטב נראה של פיש אנד צ'יפס והצ'יפס כמו של מקדונלדס ...צ'יפס שדוף, לא? הייתי מתבאסת מהמנה (אוהבת רוטב עשיר לברווז, מתקתק עדיף, ולא צ'יפס אלא משהו שיספוג כמו פירה עשיר או תפוא צעיר. גג 15 פאונדס
+ התמנון נראה מעולה. 12 פאונדס (מנה קצת קטנה)
+ נראה כמו הכנה של צלחת לקראת הנחת המנה. אין לי מושג מה זה. אם זה מרק אז אין מספיק או שזו אשליה אופטית. 5 פאונדס (בגלל הגודל) ?
2 כוסות יין הכי טובות 9.5 לכוס גדולה. X2

- יצא לי סכום מקסימום להשקעה 394 ש"ח לפי חישוב שווה ערך למה שמוכר לי פה . (אם הייתי משווה לספרד כנראה שהיה יוצא הבדל יותר גדול) אז לפי המחיר כנראה הייתי מחליטה עם עצמי לא לבקר במסעדה (מה שאכן החלטתי)
- סיכום מהתמונות הוא שרוב הפעמים בטח הייתי מתבאסת מהמנה אלא אם הטעם היה פשוט אלוהי עד כדי נצחון פשטות המנה. על שתי מנות בטוח הייתי מעירה למלצר- המרק (אם זה מרק ואם זו לא בעית תמונה שמראה כמות קטנה מדי) והעוגה הנוזלית (אלא אם זה פונדנט גבינה שוקולד לבן? יש דבר כזה?)
 
למעלה