לרוב לא אוכלת בבוקר
בניגוד לרוב האנשים עלי המזון על הבוקר משרה כבדות ולא משנה איזה מזון.
קפה שחור עם הל וכפית סוכר חום לעיתים מייפל.
אם יש עוגיות שוות אני יכולה להוסיף כמה אחדות. לרוב גם זה לא.
בהמשך הבוקר אני עשויה למצוא את עצמי חותכת סלט ממה שיש ומזלפת עליו טחינה גולמית.
אם יש לחם טרי שאפיתי באותו רגע אז טחינה/ אבוקדו ומלח/ חומוס עם סלט עגבניות מבושל/ כריך שכבות -טופו דקיק,חסה,עגבניה, ממרח זיתים ביתי או דומה.
הילדים אוכלים לרוב כריך דומה לזה שתארתי או שיש בו פלפל מראמש פרוס דק, או קציצת /לביבת ירק כזו. הבכור תמיד אוכל ירק כזה או אחר, פרי ולעיתים פרוסת לחם עם חומוס ביתי/ גבינת עיזים/ קערת יוגורט עיזים
הבנות תמיד מוכנות להמס שוקולד במיקרו ולמרוטח אותו על כל לחם/ לחמנית שיש...
הצעירה תאכל בשמחה כריך כפי שתארתי על עצמי- היא בכלל בילת הנטיה הטבעונית מבינהם.
כשטיילנו בקראוון הכנתח להם ארחת בוקר כל יום שכללה- ירקות מטוגנים -עגבניות,פטריות, פלפלים, בצל /חתוכים / סלט גדול
לחם מטוגן/פנקייק /טוסטים/ דייסת קוואקר על סויה/ לביבות טופו- בארה"ב לא היתה בעיה לשים יד על הטופו הרך בעל מרקם גבינתי. רוטב מייפל טבעי היה הרבה בשימוש, קינמון,ריבה וכמובן שוקולד.
למי שצורך ביצים היו גם.
בניגוד לרוב האנשים עלי המזון על הבוקר משרה כבדות ולא משנה איזה מזון.
קפה שחור עם הל וכפית סוכר חום לעיתים מייפל.
אם יש עוגיות שוות אני יכולה להוסיף כמה אחדות. לרוב גם זה לא.
בהמשך הבוקר אני עשויה למצוא את עצמי חותכת סלט ממה שיש ומזלפת עליו טחינה גולמית.
אם יש לחם טרי שאפיתי באותו רגע אז טחינה/ אבוקדו ומלח/ חומוס עם סלט עגבניות מבושל/ כריך שכבות -טופו דקיק,חסה,עגבניה, ממרח זיתים ביתי או דומה.
הילדים אוכלים לרוב כריך דומה לזה שתארתי או שיש בו פלפל מראמש פרוס דק, או קציצת /לביבת ירק כזו. הבכור תמיד אוכל ירק כזה או אחר, פרי ולעיתים פרוסת לחם עם חומוס ביתי/ גבינת עיזים/ קערת יוגורט עיזים
הבנות תמיד מוכנות להמס שוקולד במיקרו ולמרוטח אותו על כל לחם/ לחמנית שיש...
הצעירה תאכל בשמחה כריך כפי שתארתי על עצמי- היא בכלל בילת הנטיה הטבעונית מבינהם.
כשטיילנו בקראוון הכנתח להם ארחת בוקר כל יום שכללה- ירקות מטוגנים -עגבניות,פטריות, פלפלים, בצל /חתוכים / סלט גדול
לחם מטוגן/פנקייק /טוסטים/ דייסת קוואקר על סויה/ לביבות טופו- בארה"ב לא היתה בעיה לשים יד על הטופו הרך בעל מרקם גבינתי. רוטב מייפל טבעי היה הרבה בשימוש, קינמון,ריבה וכמובן שוקולד.
למי שצורך ביצים היו גם.