רק עכשיו ראיתי...
אם תשימי לב, אני נותן לגוף שלי ולמערכת העיכול להיכנס לפעולה באופן הדרגתי. בהתחלה מים, אחר כך תה ירוק (שגם הוא ברובו מים), אחר כך ירקות קלים לעיכול, ורק אז יוגורט ולחם. את הפלפל האדום אני בוחר לאכול בכל יום בבוקר כי הוא מלא ויטמין סי, והוויטמין הזה מסתובב בגוף שלי במשך היום, במערכת הדם, ועוזר לספיגת ברזל ולספיגת אבות מזון נוספים. אצות זה טעים, ויש בהן יוד, שאין כמעט בשום מאכל אחר, ואחרי אצת נורי אחת אני יודע, על הבוקר, שצרכתי את הצריכה היומית שלי של יוד, ואני לא צריך לדאוג לזה יותר. היפנים נוהגים לשתות בבוקר מרק מיסו עם אצות ואורז. לי זה נראה הרבה יותר הגיוני מקפה וקרואסון.