The Angels Take Manhattan

Lhuna1

New member

לא ריגש אותי כמו שציפיתי

אני אוהבת מאוד את איימי ורורי ולא רציתי שהם ילכו. הסצינה שלהם קופצים יחד היתה נהדרת. אבל הסיום אח"כ היה סתמי מידי, ואני מסכימה עם מי שכתבו למעלה שהוא לא ברמה של העזיבות הקודמות של רוז ודונה ואפילו מרתה.

Penny Lane23

New member
שאלונת בקשר לפרק ובכלל

קודם כל שלום לכולם, אני דיי סמויה פה אבל צופה בדוקטור הו מאז שחידשו את התוכנית.
הפרק האחרון היה ממש מעניין לדעתי אבל היה שם משהו שקצת לא הבנתי וחשבתי שאולי אתם תדעו.
אז ידוע שהדוקטור וריבר נפגשים בסדר הפוך, כלומר בכל פעם שהם נפגשים הוא מכיר אותה יותר והיא מכירה אותו פחות. משום מה, בפרק הזה זה לא היה כך. זה ניראה כאילו הם מתואמים ומסונכרנים ממש בכל האירועים שעברו יחד. למשל, ריבר זוכרת את המלאכים מהעונה הקודמת, היא זוכרת שהיא והדוקטור התחתנו וכו'.. איך זה בדיוק מסתדר?
הפתרון היחידי הוא שהם לא באמת נפגשים בסדר הפוך, אלא באקראי. אבל גם אז, זה דיי מוזר שבמקרה הם על אותו קו זמן...

pennylane11

New member
הומגד הכינוי שלך

הם נפגשים בסדר דיי הפוך, כן, אני ממקמת את הפרק שראינו עכשיו בקו העלילה של ריבר ממש לפני הספרייה. זה נכון שזה לא ב-די-וק הפוך, אבל זה העקרון.

ailag

New member

הסדר לא אחד לאחד הפוך. גם אמרו את זה מההפקה.
לדוגמה, ב LET'S KILL HITLER מלודי בדיוק קיבלה את הגוף של אלכס, והדוקטור בדיוק גילה שהוא עומד למות. ב WEDDING OF RIVER SONG על שפת האגם היא כבר דוקטור, והוא כבר יודע שהוא הולך למות עוד רגע והיה לו זמן לתכנן. אז גם שם הם שניהם התקדמו באותו כיוון.

נחמד אגב איך, בהעדר היומנים, שהם מגששים לדעת באיזו נקודה כל אחד נמצא ונזהרים נורא מספוילרים.

בגדול הסדר מבולגן. ולמה שלא יהיה? אם אנחנו מטיילות בארץ, יוצאות מתל אביב, ואת עוברת קודם בחיפה ואח"כ בירושלים, למה שאני לא אעבור קודם בירושלים ואז אסע לחיפה? אותו הדבר עם הזמן, אם שני מטיילים בזמן נפגשו בשנת 2012, אולי אחד יסע משם קודם לשנת 3012 ואז ל 1012, והשני קודם ל 1012 ואז ל 3012. זה קרה לאיימי ורורי בתחילת העונה שעברה כלפי הדוקטור וכלפי קנטון.
עם הדוקטור וריבר יצא שהכיוונים פחות או יותר הפוכים.

וכן, היא אחרי הביזנטיום - שם היתה דוקטור, עכשיו היא פרופסור. (יש שם משחקים עם ה"דוקטור" - רורי הוא אח, כמעט דוקטור. ריבר היתה דוקטור ועכשיו עברה הלאה. הדוקטור? הוא תמיד דוקטור)
וקרובה להרפתקה בספריה

Aranel Nenharma

Well-known member

אני כמעט בכיתי
בעונה ה6 מאוד התחברתי לפונדים והיה לי ממש חבל שהם עזבו

אני לא אחפור פה עכשיו ויחזור על דברים שכבר נאמרו, אך כן יציין דברים שלא נאמרו פה

1) רק לי חבל שאבא של רורי לא יראה אותם יותר, אחרי הפרק הקודים הבנו כמה הוא אוהב אותם ודואג להם וחבל לי שהוא נשאר לבד בימנו, זה כאילו הכותבים שכחו ממנו בכלל
2) זה ממש מצחיק שהשם האמצעי של רורי זה ארתור (האם הזכירו את זה כבר פעם?)
3) אהבתי שאיימי סוף סוף נהיתה ווילאם ולא נשארה פונד (על המצבה שלה)

4) הדבר שהכי מציק לי זה שהפרידות מהדמויות אולי מרגשות ועצובות אך הם גם מציקות, לא רק מהבחינה שנפרדים מהם אלא גם מהרעיון שלהם
אני מתכוונת שכל פרידה זה פרידה סופית ואין סיכוי לראות אותם שוב.
רוז תקוע בעולם מקביל, לדונה אסור להזכר בדוקטור אחרת היא תמות, הפונדים תקועים בזמן אחר ואי אפשר להחזירם, בעצם רק את מרתה יש סיכוי שנפגוש שוב כי היא פשוט חזרה הביתה.
אני ממש חשבתי שזה גם מה שיקרה עם הפונדים שהם פשוט יחליטו לנהל חיים ללא הדוקטור, זה בעצם מה שרמזו לנו כל העונה שהם מתגעגעים לחיים הנורמלים שלהם, ומה קרה בסוף הם תקועים בזמן אחר.
אני חושבת שאם מופאט היה פשוט מחליט להשאיר אותם בביתם ולנהל חיים רגילים זה היה מתקבל יותר יפה לפחות בעיני כי אז הם היו עוזבים והיה מקום להביא מלווה חדש וגם היה תקווה שנראה אותם וגם מבחינת תסריט כל מה שהם בנו במשך העונה היה מקבל תשובה ולא משאיר אותנו עם השאלה (מה הפונדים מעדיפים חיי דוקטור או חיי בית?)

limors2

Active member
......

זה פשוט עצוב.

(הופיע בטאמבלר ובעמוד של קרייג הרל בפייסבוק.)

Outplay

New member

וואו. זה היה מעולה.
המלאכים, ריבר, הפונדס (שבסוף הפכו לוויליאמס), הדוקטור, העלילה... פשוט הכל.
ללא ספק הפרק הכי טוב בעונה הזאת עד עכשיו... כל הפרק רק חשבתי לעצמי "איך אני אוהב את הסדרה הזאת!" ומה הקשר פגרה עכשיו?

ההייליט של הפרק -
Amy: you think you'll just come back to life?
Rory: When dont i?

ורק משהו אחד שלא ממש הבנתי - אני לא זוכר אם אמרו בעונות הקודמות, אבל מתי בדיוק עשו את ריבר? כאילו, זה נורא מסתדר שבמלון הזה כי בגלל זה ריבר לא התנגדה לכל מה שאיימי ורורי עשו וגם כל הקטע של ריבר הילדה ברחובות ניו יורק מתישהו בתחילת עונה 6.

limors2

Active member
אה... למה אתה מתכוון ב"עשו"?

עשו-עשו? דיברו על זה בפרק שבו מגלים מי היא, 607(?). בירח הדבש שלהם בטארדיס. לכן הייתה לה את אנרגיית ההתחדשות והיא הפכה להיות מי שהיא.

ailag

New member

המלון מפסיק להתקיים כשרורי מתאבד ויוצר פרדוקס.

4XTOS

New member
אני שונא את מופאט

ציפיתי ליותר בשני הפרקים האחרונים של איימי ורורי(פרק 4 הוא האחרון באמת, הם צילמו אותו אחרון)
לא משהו.
זה גם לא הגיוני שרורי מת בסוף

Outplay

New member
יש!

בזמן הפרק באמת חשבתי שהלוואי ויוציאו את הספר הזה... אמן וזה גם יצא בגרסה מודפסת

ailag

New member
זה היה צפוי (
?)

ברגע שלספר היתה משמעות אמרתי לעצמי שיעשו מזה מרצ'נדייז, כמו עם היומן של הדוקטור האנושי :)

ולמה שלא תדפיסי ותכרכי?

limors2

Active member
כי

אני לא רוצה חוברת דפים הום מייד. אני רוצה ספר אמיתי רשמי כרוך כמו שצריך עם ריח של בית דפוס. ואני לא מתכננת להשקיע מלא כסף על להכין אחד לבד.

30 Rock

New member
אפרופו זה

ריבר אומרת בסוף שהיא תעביר את הספר לאיימי כדי שיתפרסם, נכון?
היא התכוונה לאיימי שנשלחה לעבר ע"י המלאך? כי אם כן, למה היא יכולה למצוא אותה בשביל הספר ולא בשביל להציל אותה ואת רורי?

תכל'ס, היה פרק מוצלח (בעיקר בהשוואה לזוועת הקוביות מהפרק הקודם) אבל מאד מזכיר את "יעד סופי" - גם אם רורי יצליח לברוח מבית הדירות, המלאכים ימשיכו לרדוף אחריו לנצח.

למעלה